Hotel på Koh Chang

hotel på koh chang

Selvom Koh Chang efterhånden har fået et stort antal hoteller, så er udvalget dog ikke på højde med Thailands mest populære feriesteder. Men det betyder ikke, at der mangler overnatningssteder på den skønne ø i Thailandbugten, hvor det stadig er muligt at bo helt ud til stranden i rolige omgivelser.

Uanset hvad du søger, så kan du booke hotel på Koh Chang med prisgaranti lige her! Men det er ikke den eneste fordel – se blot her:

• Prisgaranti – du er garanteret laveste pris
• Kæmpe udvalg af hoteller
• Gratis afbestilling på de fleste hoteller
• Optjen gratis nætter og få specialtilbud ved tilmelding af Rewardprogram
• Kundeservice 24 timer i døgnet alle ugens 7 dage
• Sikker onlinebetaling
• Personlig og nem brugerprofil
• App med dine bookinger og favorithoteller

 

Mere om at booke hotel på Koh Chang

Koh Changs længste strand hedder White Sand Beach. Stranden ligger som den første når du kommer ned af bjerget fra færgerne. White Sand Beach tilbyder alt fra basishytter til femstjernet luksus. Du kan finde billig overnatning langs og bag hovedgaden, men mest populært er det selvfølgelig at bo på stranden. Vælg et hotel på den midterste eller nordlige del, hvor stranden er bredest.

Mod syd ligger Klong Prao Beach, der er mere øde. Her er det stadig muligt at finde ro, og selvom udvalget er noget mindre, så kan du både bo basic og i skøn luksus. Kai Bae længere mod syd tilbyder også overnatning direkte på stranden, men langs hovedgaden finder du en stribe billige guesthouses.

 

Populære hoteller på Koh Chang lige nu

De mest populære hoteller på Koh Chang 2021 (Gode anmeldelser og værdi for pengene)

1.Sea View Resort & SpaKai Bae BeachSe pris
2.Koh Chang Paradise ResortKlong Prao BeachSe pris
3.Santhiya TreeKlong Prao BeachSe pris
4.K.B. ResortKai Bae BeachSe pris
5.Harley Moon HideawayBailan BaySe pris
6.AWA Koh ChangKai Bae BeachSe pris
7.The Chill Resort & SpaKai Bae BeachSe pris
8.Elephant Bay ResortBailan BaySe pris
9.Amber Sands Beach ResortDan DaoSe pris
10.Nest Sense ResortLonely BeachSe pris

Er I en familie, der skal afsted, så se mere i indlægget overnatning for hele familien på Koh Chang. Her finder I hoteller, hvor familien kan bo i samme værelse/bungalow, og det betyder ofte gode besparelser på jeres overnatning. I kan også se mere i indlæggene De bedste billige hoteller på Koh Chang og Bo på stranden på Koh Chang.

 

 

Husk, at du her på thailandrundt.dk kan få lavet Danmarks bedste og billigste rejser til Thailand via min samarbejdspartner, der er medlem af Rejsegarantifonden og har en score på Trustpilot på 4,9 – se mere om vores rejser til Thailand.

8 comments

 1. Er det helt tosset at tage til Koh Chang i juli måned? Har været på Samui i juli uden regn, på Phuket med lidt regn, og voldsomme bølger, og Hua Hin uden problemer…

  1. Hej Gry. Koh Chang er MEGET våd i sommermånederne. Jeg har selv været der i juli, og det er meget overskyet og regnfuldt. Desuden må man regne med at flere hoteller, butikker og restauranter lukker ned. Mange dage er det ikke muligt at bade og havet er lidt grumset pga. monsunen. Til gengæld er det smukt med regnskoven, der damper og er skriggrøn. Der er ikke mange turister og oplevelsen er måske mere autentisk.

 2. Hej. Kender du nogle gode strandhytter på Koh Chang. Vi har ikke behov for nogen form for luksus, bare der er rent.
  Mvh Rikke

  1. Hej Rikke. Det er som om, at de hytter/bungalows, der ligger ud til stranden er enten dyre eller ret primitive,men jeg har fundet en håndfuld steder, der kunne være noget for dig. På White Sand Beach kan du kigge nærmere på White Sand Beach Resort, der ligger på den nordlige del af stranden. Skal det være mere stille og helt basic, så er der K.P. Huts på Klong Prao Beach. Det er ret primitivt, men perfekt hvis I vil lege Robinson Crusoe ved en lækker strand. Også på Klong Prao, men lidt længere mod syd, er der Lin Bungalow, der også har en god restaurant. På Kai Bae Beach er der Kai Bae Hut Resort, der har nogenlunde samme standard som Lin Bungalow.

   Jeg håber du kan bruge mine forslag. I hvert fald må du have en rigtig god rejse.

  1. Hej Jeff. Jeg tror det nemmeste må være at tage flyet fra Koh Samui til U-Tapao lufthavn ved Pattaya og herfra finde transport til Koh Chang. Bangkok Airways flyver ruten Koh Samui – U-Tapao.

   1. Hejsa
    Super god side du har her.
    Vi er 3 voksne der skal en tur på koh chang til marts.og har lige en håndfuld spørgsmål.
    Vil gerne høre om du ved afgangstider fra Trat til koh chang.
    Er der nogle hoteller du kan anbefale når vi gerne vil ud og snorkle og gåafstand til strand og handle lidt og i nærheden hvor vi kan spise på koh chang.
    Sejler færgen stadig fra Hua Hin til Pattaya (lørdag D 16-3-2019 ) da vi starter der i 13 dage på visa hotel som er et super godt hotel til billige penge.og måske lige et godt hotel i Pattaya når man lige vil opleve en aften i Pattaya.på forhånd tak og venlig hilsen Lene,Mikkel og Frank

    1. Hej Frank. Hvis det er minivans fra Trat til færgerne til Koh Chang, så kører de fra busstationen fra om morgenen til klokken ca. 18. Mht. hoteller, så er der ikke god snorkling ud for kysten, men til gengæld kan I tage en bådtur ud i nationalparken.

     Et hotel som Kacha Resort i White Sand Beach ligger fint og har en del skandinaviske gæster. Er I på lavbudget kan I se mere i indlægget de bedste billige hoteller på Koh Chang. De fleste bedre hoteller (3 stjerner og op) ligger i gå afstand til stranden.

     Der er flest butikker og restauranter ved White Sand Beach.

     Færgen skulle sejle den 16. marts – ifølge planen med afgang kl. 13.00. Se mere her, hvor I kan følge med om der skulle være aflysninger.

     Ha’ en rigtig dejlig rejse.

     Mange hilsner fra Carsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *