Hotel på Phuket

hotel på phuket

Thailands største ø, Phuket, er et af Asiens førende rejsemål. Her finder du alt fra hostels til eksklusive luksusresort med alt i faciliteter. Prisniveauet er lidt højere end andre steder i Thailand, men efter danske forhold stadig rasende billigt.

Selv bruger jeg udelukkende hotels.com og booking.com, når jeg skal booke hotel på Phuket. De har det største udvalg og de laveste priser, men lige så vigtigt gratis afbestilling på langt de fleste hoteller.

 

Hvor skal du bo på Phuket

Phukets største turistby hedder Patong. Det er her udvalget er størst, når det gælder overnatning, shopping og restauranter. Det er også her du finder det hektiske natteliv som Phuket er så berømt for. Det er vel ikke forkert, at Patong er sådan et sted, men enten elsker eller hader.

Få kilometer mod syd i Karon og især Kata er der lidt mere roligt, men også her er der aldrig langt til barer eller gode spisesteder. Kamala- og Surin Beach er til dig, der vil have god strand og mere ro, mens den lange Bang Tao Beach er travl mod syd, men næsten øde mod nord.

Ikke langt fra lufthavnen ligger Mai Khao Beach – en storslået og helt anderledes strand end hvad man ellers ser på Phuket. På øens vestkyst og mod syd findes andre mindre strande med kun få hoteller og en mere eksotisk atmosfære.

Mere ro er der på Rawai Beach på sydkysten. Stranden er forholdsvis hårdt ramt af tidevandet, men området her er et godt udgangspunkt for bådture i øhavet. Ved Rawai Beach finder du desuden en række rigtig gode hoteller til ofte lave priser.

Backpackere og dem, som ønsker en lidt anderledes oplevelse af Phuket vælger typisk at bo i Phuket By på vestkysten. En i mine øjne undervurderet by med gode seværdigheder, hyggeligt byliv og masser af spændende historie. Det er også her du finder øens bedste restauranter.

Phuket kan med andre ord være som du ønsker det – læs mere om øen i områdebeskrivelsen. og få inspiration til ferien i indlægget 16 gode oplevelser på Phuket.

 

Hotel på Phuket – populære steder lige nu

Jeg har lavet flere indlæg om overnatning på Phuket. Vil du se, hvilke hoteller, der får de bedste anmeldelser og som andre rejsende synes godt om, så tjek indlægget De bedste hoteller på Phuket, der bliver opdateret løbende.

Se også indlægget Overnatning for hele familien på Phuket, hvor du kan få et overblik over anmelderroste resorts, hvor familien kan bo sammen. Er I på lavbudget, men stadig vil bo godt, så se mere i indlægget De bedste billige hoteller på Phuket.

Livsnydere og andre, der prioriterer at bo godt, kan se mere i indlægget Luksushoteller på Phuket – her er de bedste steder. Du har også mulighed for at bo på stranden – se mere i indlægget Bo på stranden på Phuket.

Et andet indlæg du kan læse er Phuket: 12 steder du kan bo i villae med egen pool.

Det kan være svært at vælge hotel på Phuket, men jeg har valgt otte steder ud i forskellige prisklasser og kategorier, der alle er populære og får rigtig gode anmeldelser.

Udvalget er selvfølgelig væsentlig større – se mere på f.eks. hotels.com og booking.com for at finde det hotel, der passer til dine præferencer mht. budget, beliggenhed og antal personer i din rejsegruppe.

Husk, at du her på siden kan få et tilbud på lufthavnstransfer (og anden transport i Thailand) fra et dansk rejsebureau i Thailand – se mere her.

 

> Budget: Naiharn Beach Resort

Bo billigt tæt på stranden
Det populære resort ligger tæt på den dejlige Naiharn Beach helt mod syd på Phuket. Tidligere gæster roser det supervenlige personale og beliggenheden et stenkast fra stranden og kort afstand til barer og restauranter.

Naiharn Beach Resort har 20 værelser, der har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Resortet tilyder desuden bar, restauranter og swimmingpool.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

> Mellemklasse: Navatara Phuket Resort

Bo lækkert til en fantastisk pris
Navatara Phuket Resort er adskillige gange blevet kåret til et af Thailands bedste hoteller. Det lækre mellemklassehotel ligger ved Rawai Beach og er overraskende billigt.

Navatara har faciliteter som spa, fitness, restaurant og swimmingpool. Her er 37 værelser, der bl.a. har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

> Luksus: The Surin

Direkte ud til lækker privat strand
Ud til en pragtfuld privat strand mellem Surin og Bang Tao ligger The Surin, hvor I kan få en luksuriøs ferie i skønne omgivelser. Hotellet ligger med smuk udsigt over havet og er ikke for gangbesværede.

Til gengæld kan I komme væk fra Phukets turistmylder – tidligere gæster kalder bl.a. The Surin for “en oase” og “et paradis”. På værelserne er der tv, elkedel, minibar, pudemenu og aftenopredning. Hotellet tilbyder desuden faciliteter som massage, motionscenter, bar/lounge, restaurant og swimmingpool.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

> Familiehotel: SAii Laguna Phuket

Direkte ud til Bang Tao Beach
Lækker luksus ud til den lange Bang Tao Beach, hvor der er masser af plads. SAii Laguna ligger i det lukkede Lagunakompleks, og her kan familien bo sammen i flere af de værelsestyper, der tilbydes.

Hotellet har fitness, børnepool, børneklub, vandrutsjebane, restauranter, swimmingpool og spafaciliteter. Alle værelser har bl.a. tv, minibar, pengeskab og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

> Strandhotel: The Cove Phuket

Dejligt boutiquehotel med topanmeldelser
På The Cove Phuket kan I bo i skønne bungalows direkte på stranden ved Ao Yon. Hotellet får topanmeldelser af tidligere gæster, der elsker beliggenheden og den gode service.

Der er kun 15 værelser, der har tv, minibar, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. The Cove Phuket tilbyder desuden bar/lounge, lufthavnstransport, lille swimmingpool og restaurant på stranden.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

> Poolvilla: SALA Phuket

Villaer med plads til seks voksne og to børn
SALA Phuket ligger direkte ud til stranden i Mai Khao. Her tilbyder man flere forskellige villaer med egen swimmingpool, hvoraf de største har plads til seks voksne og to børn.

Uanset hvilken værelsestype du vælger, så er der bl.a. tv, minibar, safetyboks, aftenopredning og gratis wifi. SALA Phuket tilbyder desuden spa, have, bar/lounge, restaurant, bibliotek og 2 swimmingpools. Der er døgnåben reception, hvor man gerne hjælper med udflugter/billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

> Hostel: Lub d

Populært hotel med en ungdommelig atmosfære
Lub d har hotellet flere steder i Thailand og Cambodja, der alle henvender sig til backpacker/flashpacker-segmentet. Det er steder med aktiviteter, og hvor du kan få hjælp til udflugter og din videre rejse i Asien.

Lub d i Patong ligger et stenkast fra stranden og tilbyder bl.a. bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Her er både sovesale (også kun for kvinder) og private værelser, der har aircondition og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

> Lejligheder: Saturdays Residence by Brown Starling

Lejligheder med plads til maksimalt seks personer
Ønsker du at bo i en lejlighed på Phuket med fuldt udstyret køkken, så kan du se nærmere på Saturday Residence by Brown Sterling ved Rawai Beach. Lejlighedshotellet tilbyder to størrelse lejligheder med plads til maksimalt seks personer.

Saturday Residence er moderne og lækkert indrettet med soveværelser, opholdsrum (stue), badeværelse og fuldt udstyret køkken. Der er restaurant, swimmingpool, vaskeri, fitnessfaciliteter, gratis wifi og udlån af cykler.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *