Hotel på Phuket

hotel på phuket

Thailands største ø, Phuket, er et af Asiens førende rejsemål. Her finder du alt fra hostels til eksklusive luksusresort med alt i faciliteter. Men uanset, hvad du søger, så finder du her den bedste pris på dit hotel på Phuket. Prisniveauet er lidt højere end andre steder i Thailand, men efter danske forhold stadig rasende billigt.

Selv bruger jeg udelukkende hotels.com og booking.com, når jeg skal booke hotel på Phuket. De har det største udvalg, de laveste priser og nok så vigtigt gratis afbestilling på langt de fleste hoteller.

 

Søg hotel på Phuket på hotels.com >Søg hotel på Phuket på booking.com >

 

Mere om at booke hotel på Phuket

Øens største turistby hedder Patong. Det er her udvalget er størst når det gælder overnatning, shopping og restauranter. Det er også her du finder det hektiske natteliv som Phuket er så berømt for.

Få kilometer mod syd i Karon og især Kata er der lidt mere roligt, men også her er der aldrig langt til barer eller gode spisesteder. Kamala- og Surin Beach er til dig, der vil have god strand og mere ro, mens den lange Bang Tao Beach er travl mod syd, men næsten øde mod nord.

Ikke langt fra lufthavnen ligger Mai Khao Beach – en storslået og helt anderledes strand end hvad man ellers ser på Phuket. På øens vestkyst og mod syd findes andre mindre strande med kun få hoteller og en mere eksotisk atmosfære.

 

Populære hoteller på Phuket lige nu

De mest populære hoteller på Phuket 2021 (Gode anmeldelser og værdi for pengene)

1.Navatara Phuket ResortRawaiSe pris
2.Amari PhuketPatongSe pris
3.Mandarava ResortKaronSe pris
4.Cascades Resort PhuketRawaiSe pris
5.BYD LoftsPatongSe pris
6.Renaissance Phuket ResortMai KhaoSe pris
7.Burasari Resort & SpaPatongSe pris
8.Sugar Ohana PoshtelKataSe pris
9.Lub d PhuketPatongSe pris
10.Sansuko Ville BungalowChalongSe pris
11.Avista GrandeKaronSe pris

Se også indlægget Overnatning for hele familien på Phuket, hvor du kan få et overblik over anmelderroste resorts, hvor familien kan bo sammen. Er I på lavbudget, men stadig vil bo godt, så se mere i indlægget De bedste billige hoteller på Phuket.

 

Skræddersyede rejser til Thailand

Ønsker du en skræddersyet rejse med fly, hotel, transport og eventuelt oplevelser inkluderet, så lad os lave et gratis og uforpligtende rejseforslag til dig.

Jeg samarbejder med Unique Travel, der er Danmarks absolut bedste rejsebureau til Thailand. Bureauet er medlem af Rejsegarantifonden og har en score på Trustpilot på 4,9 – kontakt mig her eller se mere om vores rejser til Thailand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.