Hotel på Koh Lanta

hotel på koh lanta

Når du skal finde et hotel på Koh Lanta, vil du sandsynligvis gerne bo ved stranden. Det er der heldigvis masser af muligheder for langs vestkysten, hvor hotellerne de senere år er skudt op som paddehatte.

Herunder kan du læse lidt mere om øens forskellige strande og se de mest populære hoteller lige nu.

Selv bruger jeg udelukkende hotels.com og booking.com, når jeg skal booke hotel på Koh Lanta. De har det største udvalg, de laveste priser og nok så vigtigt gratis afbestilling på langt de fleste hoteller.

 

Søg hotel på Koh Lanta på hotels.com >Søg hotel på Koh Lanta på booking.com >

 

Mere om at booke hotel på Koh Lanta

Nordligst på Koh Lanta ligger byen Saladan, der ikke blot er øens trafikknudepunkt, men også stedet, hvor du finder det største udvalg af butikker, barer og restauranter. Her ligger også en stribe mindre guesthouses, der tilbyder enkel overnatning.

Ned ad vestkysten ligger strandene som nævnt som perler på en snor. Ved Saladan ligger Kaw Kwang Beach og umiddelbart mod syd den 2 km lange Khlong Dao Beach. Her får du hvidt sand og store tidevandsforskelle, der har betydning for badekvaliteten.

Næste strand mod syd er Phrae Ae som også kaldes Long Beach. Her er der der masser af liv i det lille turistcentrum og selve stranden er glimrende.

Lange og dejlige Khlong Khong er den næste strand. Her er udviklingen gået langsommere, og selvom atmosfæren ved første øjekast synes ungdommelig, så er her noget for alle aldersgrupper.

En af Koh Lantas bedste strande er Khlong Nin, der ligger som næste strand mod syd. Her finder du hvidt sand og dejligt klart vand og masser af mulighed for overnatning. Fra Khlong Nin mod syd bliver turisterne færre og her ligger flere pragtfulde strande. F.eks. Ao Kantiang, der også har en række butikker.

 

Populære hoteller på Koh Lanta lige nu

De mest populære hoteller på Koh Lanta 2021 (Gode anmeldelser og værdi for pengene)

1.Naraya ResortKlong KhongSe pris
2.Pimalai Resort & SpaKantiang BeachSe pris
3.Lazy Days BungalowsRelax BeachSe pris
4.Lanta Happy Hill ResortLong BeachSe pris
5.Baan Kantiang See VillaKantiang BaySe pris
6.Layana Resort & SpaLong BeachSe pris
7.SER-EN-DIP-I-TYLong BeachSe pris
8.Riviera Boutique HouseKlong KhongSe pris
9.The HoubenKantiang BaySe pris
10.Blanco Hostel at LantaLong BeachSe pris

Er du på lavbudget, men alligevel gerne vil bo billigt, så se mere i indlægget de bedste billige hoteller på Koh Lanta.

 

Skræddersyede rejser til Thailand

Ønsker du en skræddersyet rejse med fly, hotel, transport og eventuelt oplevelser inkluderet, så lad os lave et gratis og uforpligtende rejseforslag til dig.

Jeg samarbejder med Unique Travel, der er Danmarks absolut bedste rejsebureau til Thailand. Bureauet er medlem af Rejsegarantifonden og har en score på Trustpilot på 4,9 – kontakt mig her eller se mere om vores rejser til Thailand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.