Hotel på Koh Lanta

hotel på koh lanta

Når du skal finde et hotel på Koh Lanta, vil du sandsynligvis gerne bo ved stranden. Det er der heldigvis masser af muligheder for langs vestkysten, hvor hotellerne ligger som perler på en snor. Herunder kan du læse lidt mere om øens forskellige strande og se de mest populære hoteller lige nu.

Selv bruger jeg udelukkende hotels.com og booking.com, når jeg skal booke hotel på Koh Lanta. De har det største udvalg, de laveste priser og nok så vigtigt gratis afbestilling på langt de fleste hoteller.

 

Hvor skal du bo på Koh Lanta

Nordligst på Koh Lanta ligger byen Saladan, der ikke blot er øens trafikknudepunkt, men også stedet, hvor du finder det største udvalg af butikker, barer og restauranter. Her ligger også en stribe mindre guesthouses, der tilbyder enkel overnatning henvendt til rygsækturisterne.

Ned ad vestkysten ligger strandene som nævnt som perler på en snor. Ved Saladan finder du Kaw Kwang Beach og i forlængelse mod syd den 2 km lange Khlong Dao Beach. Her får du hvidt sand, men store tidevandsforskelle, der har betydning for badekvaliteten.

Næste strand mod syd er Phrae Ae, som også kaldes Long Beach. Her er der masser af liv i det lille turistcentrum, der både langs hovedvejen og i sidegaderne ned mod stranden har et pænt udvalg af cafeer, barer og restauranter. Selve stranden er glimrende og med god plads.

Lange Klong Khong er den næste strand. Her er udviklingen gået langsommere, og selvom atmosfæren ved første øjekast synes ungdommelig, så er her noget for alle aldersgrupper. Stranden er stærkt påvirket af tidevandet og hører ikke til blandt de bedste på øen.

En af Koh Lantas bedste strande er Klong Nin, der ligger som næste strand mod syd. Her finder du hvidt sand og dejligt klart vand med masser af overnatningsmuligheder.

Fra Klong Nin mod syd bliver turisterne færre, og her ligger flere pragtfulde strande. F.eks. Ao Kantiang, der også har en række butikker.

Den største koncentration af barer og restauranter finder du langs hovedvejen, men også på strandene er der mulighed for at få noget at spise og drikke – bl.a. på mange af hotellerne.

 

Hotel på Koh Lanta – populære steder lige nu

Jeg har lavet flere indlæg om overnatning i på Koh Lanta. Vil du se, hvilke hoteller, der får de bedste anmeldelser og som andre rejsende synes godt om, så se indlægget De bedste hoteller på Koh Lanta.

Prisniveauet på overnatning er lavt. Der er masser af mulighed for at bo godt og billigt – se mere i indlægget De bedste billige hoteller på Koh Lanta.

Er I en familie, der skal afsted, så vil jeg anbefale at læse mere i indlægget overnatning for hele familien på Koh Lanta. Her finder du f.eks. hoteller, hvor familien kan bo sammen i værelse eller bungalow. Vil du bo på stranden, så kan du se mere i indlægget Bo på stranden på Koh Lanta.

Det kan være svært at vælge hotel på Koh Lanta, men jeg har valgt syv steder ud i forskellige kategorier og prisklasser, der alle er populære og får rigtig gode anmeldelser.

Udvalget er selvfølgelig væsentlig større – se mere på f.eks. hotels.com og booking.com for at finde det hotel, der passer til dine præferencer.

Husk, at du her på siden kan få et tilbud på lufthavnstransfer (og anden transport i Thailand) fra et dansk rejsebureau i Thailand – se mere her.

 

> Budget: Lanta Pearl Beach Resort

Med plads til hele familien
Mellemklassehotel på den nordlige del af Long Beach. Du kan vælge mellem otte forskellige værelsestyper – inklusiv familiebungalow – der alle har tv, køleskab og gratis wifi. Du har kun 100 meter til den lange strand, der indbyder til skønne dage under den thailandske sol.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

> Mellemklasse: Lazy Days Bungalows

Dejlige bambushytter direkte ud til Relax Beach
I en lille bugt syd for Long Beach ligger Lazy Days Bungalows, der kun har ni hytter. Du kan enten vælge hytter i haven eller beach front. På værelserne finder du tv, køleskab og gratis wifi.

Lazy Days Bungalows tilbyder desuden have, bar/lounge og restaurant. Morgenmad er tilgængelig og personalet hjælper gerne med udflugter/billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

> Luksus: Pimalai Resort & Spa

Luksusresort med bryllupsfaciliteter
Lækkert resort, der har fået et hav af priser og som konstant får gode anmeldelser. Vælg mellem otte forskellige værelsestyper – fra deluxe til store villaer med privat pool.

Værelserne har bl.a tv, køleskab og gratis wifi. På Pimalai Resort finder du et stort udvalg af faciliteter som f.eks. fitness, strandbar, bryllupsfaciliteter, to barer og fire restauranter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

> Familiehotel: Rawi Warin Resort & Spa

Skønt børnevenligt resort
Det lækre Rawi Warin er et af de steder, der år efter år får topanmeldelser af tidligere gæster. Drømmer du om at bo i en poolvilla ved stranden, så kunne Rawi Warin være noget for dig.

Der er selvfølgelig flere andre og billigere værelsestyper – alle har de bl.a. tv, køleskab, pengeskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Hotellet har en lang række faciliteter som spa, fitness, barer, restauranter, swimmingpools og gratis børneklub. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

> Strandhotel: Long Beach Chalet

Populært hotel på stranden
Det populære Long Beach Chalet ligger direkte ud til Long Beach. Her kan du vælge mellem flere forskellige værelsestyper – bl.a. med mulighed for at bo i beachfront villa. På alle værelser er der tv, køleskab, pengeskab, balkon/terrasse og gratis wifi.

Long Beach Chalet har faciliteter som have, bar/lounge, to swimmingpools og restaurant ved stranden, der også serverer morgenmad (skal tilkøbes). Hotellet tilbyder lufthavnstransport og personalet hjælper gerne med udflugter/billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

> Hostel: Blanco Hostel at Lanta

Et af de bedste hostels på Koh Lanta
På Blanco Hostel at Lanta bor du billigt på sovesal og har mulighed for at møde andre rejsende. Stedet har bl.a. have, bar/lounge, restaurant og der er kun få minutters gang til Long Beach. Morgenmad er tilgængelig, og personalet er gerne behjælpelige med udflugter/billetter. Blanco Hostel tilbyder desuden gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

> Lejligheder: White Flower Lanta

Gode lejligheder tæt på Long Beach
Ønsker du at bo i en lejlighed på Koh Lanta med fuldt udstyret køkken, så er White Flower Lanta et godt valg. Her kan du vælge lejligheder af forskellig størrelse – op til tre soveværelser med plads til maksimalt syv voksne og fire børn.

Lejlighederne er indrettet med køkken, opholdsrum (stue) og de største af dem har to badeværelser. White Flower Lanta tilbyder desuden have, vaskeri, lufthavnstransport, to swimmingpools og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *