Masser af billige flybilletter til Thailand fra juli og frem til marts 2021

Adskillige rejseeksperter har forudsagt, at flybilletterne vil blive dyrere efter coronakrisen. Nogle har endda snakket om prisstigninger på 100 %, men den netop offentliggjorte prissammenligning fra Dansk Flyprisindex fortæller en anden historie.

Her kan man læse, at priserne på flybilletter fra København til Bangkok fra november frem til marts 2021 ligger på niveau med samme tid året før. Fra Billund er priserne lige nu steget med ca. 30 % i november 2020 og marts 2021, mens de er 7 % dyrere i januar 2021.

Ole Stouby fra Dansk Flyprisindex er skeptisk over for rejseeksperternes spådomme. “Billige flybilletter har alle dage været det bedste middel til at få folk ud at rejse – der er fortsat masser af billige flybilletter langt fremme i tiden”, siger han til standby.dk.

 

Pristjek søndag 17. maj

Jeg har selv lige taget et pristjek på flybilletter fra Danmark til Bangkok og kan konstatere, at det er rigtigt billigt lige nu.

Fra København til Bangkok ligger prisen fra kr. 2855,- til kr. 3100,- i hele perioden fra juli til januar 2021. I februar omkring vinterferien er prisen kr. 3375,-. Det er i hele perioden Qatar Airways og en kombination af SWISS, Austrian og Lufthansa, der er billigst.

Fra Billund til Bangkok er priserne noget mere varierede – i juli er prisen kr. 3035,- (med Lufthansa), i november kr. 3930,- (med KLM), i januar 2021 kr. 4300,- (med Lufthansa) og i februar omkring vinterferien kr. 4.000,- (med Turkish Airlines).

Ole Stouby anbefaler at booke flybilletter nu, hvis man har planer om at rejse i slutningen af året eller i starten af 2021. Det er dog vigtigt at betale med kreditkort i tilfælde af, at flyselskabet skulle gå konkurs.

 

Få en skræddersyet rejse til Thailand

Vil I have et gratis og uforpligtende tilbud på jeres rejse til Thailand/Sydøstasien, så tøv ikke med at kontakte mig på info@thailandrundt.dk – vi laver Danmarks bedste rejser til Thailand med udgangspunkt i jeres ønsker og budget – se mere her.

Forslag til rejser:
Bangkok, Koh Kood og Koh Chang
Bangkok, Floathouse (River Kwai), Koh Ngai og Koh Lipe
Bangkok, Khao Sok, Koh Lanta og Koh Ngai
Bangkok, Hintok River Camp (River Kwai) og Hua Hin
Koh Lanta, Koh Ngai og Koh Lipe
Koh Lanta og Koh Ngai
Khao Lak og Koh Yao Yai
Khao Sok, Railay (Krabi) og Koh Phi Phi

 

Find billige flybilletter her Book hotel med prisgaranti Få tilbud på transport i Thailand

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *