Overblik over flybilletter til Thailand fra december og frem til april 2023

Så er jeg klar med et nyt pristjek på flybilletter fra København/Billund til Bangkok. Værd at bemærke er de gode priser med Thai Airways fra København i marts og april, mens Singapore Airlines stadig har superbillige billetter i april.

Nedenstående pristjek indeholder kun forbindelser med kort rejsetid, højst ét stop undervejs og ét stk. indchecket bagage. Find flybilletterne på f.eks. Momondo.

Siden sidste pristjek: Flybilletterne til Thailand er generelt blevet dyrere siden sidste pristjek i oktober. Dog er det muligt at finde enkelte gode priser og fra Billund er billetterne i januar og februar billigere end i oktober. Det kan stadig betale sig at booke i god tid eller slå til, hvis man falder over et godt tilbud.

Pristjek fredag 11. november

Fra København til Bangkok

December
I december er priserne nu stukket helt af. Den billigste billet jeg kan finde er med Finnair via Helsinki og lyder på 8123 kr. med udrejse 13/12 og hjemrejse 27/12.

Januar
Flybilletterne i januar er væsentlig billigere end i december. Qatar Airways via Doha har flybilletter fra 6532 kr. (udrejse 25/1 og hjemrejse 7/2) og opefter – billigst i slutningen af måneden.

Februar
I februar er det igen Qatar Airways, der er billigst. Med udrejse 28/2 og hjemrejse 14/3 er prisen 6213 kr. Andre datoer: Med udrejse 21/2 og hjemrejse 7/3 er der billetter til 6817 kr. ,og skal du afsted i skolernes vinterferie ligger prisen på 7132 kr. med udrejse 7/2 og hjemrejse 21/2.

Prisen med den direkte rute med Thai Airways ligger på 7255 kr. og opefter – billigst sidst på måneden.

Marts
Generelt er det Thai Airways med den direkte rute, der er billigst. Priserne starter ved 5420 kr. med udrejse 8/3 og hjemrejse 23/3, men det meste af måneden kan du finde billetter til under 6000 kr. med Thai Airways.

Både Qatar Airways og Singapore Airlines har billetter til ca. 6500 kr.

April
I april har Singapore Airlines stadig superbillige billetter i den sidste halvdel af måneden. F.eks. med udrejse 18/4 og hjemrejse 2/5 er prisen 4218 kr. Med Thai Airways direkte rute er der billetter fra 5654 kr.

Fra Billund til Bangkok

December
Som fra København er priserne fra Billund til Bangkok også skudt i vejret i december. På flere datoer har Turkish Airlines billetter til 9799 kr.

Januar
Billetterne er billigst i slutningen af måneden, hvor den laveste pris ligger på 7557 kr. på flere datoer (f.eks. med udrejse 31/1 og hjemrejse 7/2) med Lufthansa/Thai Airways via Frankfurt.

Februar
Også i februar er det kombinationen af Lufthansa og Thai Airways via Frankfurt, der er billigst. På flere datoer fra midt på måneden er der billetter til 7326 kr.

Marts
I marts fortsætter Lufthansa/Thai Airways med at have de laveste priser. Flybilletterne fås fra 6921 kr. (f.eks. med udrejse 14/3 og hjemrejse 28/3) og opefter – billigst midt på måneden.

April
Det er Turkish Airlines (via Istanbul), der har de billigste billetter i april. I slutningen af måneden ligger prisen på 5249 kr. – f.eks. med udrejse 27/4 og hjemrejse 8/5. I begyndelsen af april er det KLM/Air France, der er billigst. Her ligger prisen fra 7332 kr. og opefter.

Overnatning og transport

Her på siden kan du finde masser af indlæg, hvor vi præsenterer gode hoteller i hele Thailand. Du kan booke her eller finde alle vores indlæg om overnatning her.

Har du brug for transport i Thailand – f.eks. lufthavnstransfer, så kan vi hjælpe. Få et tilbud fra et dansk rejsebureau i Thailand her.

 

Få en skræddersyet rejse til Thailand

Vil du have et gratis og uforpligtende tilbud på din rejse til Thailand/Sydøstasien, så tøv ikke med at kontakte mig på info@thailandrundt.dk – vi laver Danmarks bedste rejser til Thailand med udgangspunkt i jeres ønsker og budget – se mere her.

Forslag til rejser:
Bangkok, Koh Kood og Koh Chang
Bangkok, Floathouse (River Kwai), Koh Ngai og Koh Lipe
Bangkok, Khao Sok, Koh Lanta og Koh Ngai
Bangkok, Hintok River Camp (River Kwai) og Hua Hin
Koh Lanta, Koh Ngai og Koh Lipe
Koh Lanta og Koh Ngai
Khao Lak og Koh Yao Yai
Khao Sok, Railay (Krabi) og Koh Phi Phi


Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook.

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.