Masser af billige flybilletter til Thailand fra november og frem til marts 2021

Prisen på flybilletter fra Danmark til Bangkok ligger på niveau med det seneste pristjek 17. maj. Der er med andre ord rigtig billige flybilletter fra november til i hvert fald februar med. Dvs. også i vinterferien 2021. Nedenstående pristjek indeholder kun forbindelser med kort rejsetid.

 

Pristjek onsdag 15. juli

Fra København til Bangkok
Fra november til og med februar er priserne fra København til Bangkok ret stabile. I hele perioden har Finnair billetter til kr. 3162,- mens SWISS/Austrian har priser mellem kr. 3098,- og 3183,-. Flybilletterne med Finnair og SWISS/Austrian er uden indchecket bagage.

Qatar Airways har billetter til kr. 3377,- i november og december, mens prisen er kr. 3244,- i januar og kr. 3546,- i vinterferien. Billetterne er inklusive 30 kg indchecket bagage. Uden indchecket bagage er Finnair med en pris på kr. 3262,- billigst i vinterferien.

Fra Billund til Bangkok
Også fra Billund er priserne stabile. I november og december har Turkish Airlines billetter til kr. 3921,- (inklusiv indchecket bagage), mens prisen med Lufthansa og KLM/Air France er henholdsvis kr. 3787,- og kr. 3917,-. Her er bagage ikke inkluderet.

Der er også rigtig billige flybilletter i januar og februar. Igen er Turkish Airlines billigst med en pris på kr. 3951,-. Billetterne kan også findes i vinterferien! KLM/Air France har billetter til kr. 3919,- dog uden indchecket bagage.

 

Få en skræddersyet rejse til Thailand

Vil I have et gratis og uforpligtende tilbud på jeres rejse til Thailand/Sydøstasien, så tøv ikke med at kontakte mig på info@thailandrundt.dk – vi laver Danmarks bedste rejser til Thailand med udgangspunkt i jeres ønsker og budget – se mere her. Husk, at mange hoteller lige nu kører med store rabatter. Book rejsen inden 25/8 for at få del i de gode rabatter – I betaler først depositum når udenrigsministeriets rejsevejledning igen tillader at rejse til Thailand.

Forslag til rejser:
Bangkok, Koh Kood og Koh Chang
Bangkok, Floathouse (River Kwai), Koh Ngai og Koh Lipe
Bangkok, Khao Sok, Koh Lanta og Koh Ngai
Bangkok, Hintok River Camp (River Kwai) og Hua Hin
Koh Lanta, Koh Ngai og Koh Lipe
Koh Lanta og Koh Ngai
Khao Lak og Koh Yao Yai
Khao Sok, Railay (Krabi) og Koh Phi Phi

 

Find billige flybilletter her Book hotel med prisgaranti Få tilbud på transport i Thailand

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *