Overblik over flybilletter til Thailand fra november og frem til februar 2023

Prisen på flybilletter fra Danmark til Bangkok er temmelig dyre i sommerferien. Til gengæld kan du finde masser af billige flybilletter fra november til i hvert fald februar med. Dvs. også i vinterferien 2023. Nedenstående pristjek indeholder kun forbindelser med kort rejsetid og højst ét stop undervejs.

 

Pristjek onsdag 22. juni

Fra København til Bangkok
I november er der billige flybilletter direkte med Thai Airways fra København til Bangkok. Priserne starter ved 4380 kr., og det er med indchecket bagage inkluderet. Prisen er fundet med afrejse 8/11 og hjemrejse 22/11. På mange andre datoer i november ligger prisen på 4923 kr. Prisen i december, også med Thai Airways, ligger lige over 5000 kr.

I januar er det KLM, der har rigtig gode priser på flybilletter til Bangkok lige nu. Priserne starter ved 4450 kr., og det er med en hurtig forbindelse via Amsterdam. Indchecket bagage er inkluderet. Prisen er fundet ved afrejse 17/1 og hjemrejse 31/1. Thai Airways (med den direkte rute) har priser fra ca. 5500 kr..

I februar, også i vinterferien, har Thai Airways billetter til 4965 kr. – f.eks. med afrejse 7/2 og hjemrejse 21/2. Prisen er også fundet på andre datoer.

Fra Billund til Bangkok
Fra Billund er det KLM/Air France, der har de billigste billetter i november. Jeg har fundet priser på 5516 kr. inklusiv indchecket bagage. I december er flybilletterne ca. 1000 kr dyrere – igen er det KLM/Air France, der har de bedste priser.

I januar har jeg fundet de billigste billetter med Turkish Airlines via Istanbul. Med afrejse f.eks. 10/1 og hjemrejse 24/1 ligger prisen på 5755 kr. KLM/Air France er ca. 600 kr. dyrere.

I vinterferien har jeg fundet priser på liger over 5600 kr. med KLM/Air France.

 

Overnatning og transport

Her på siden kan du finde masser af indlæg, hvor vi præsenterer gode hoteller i hele Thailand. Du kan booke her eller finde alle vores indlæg om overnatning her.

Har du brug for transport i Thailand – f.eks. lufthavnstransfer, så kan vi hjælpe. Få et tilbud fra et dansk rejsebureau i Thailand her.

 

Få en skræddersyet rejse til Thailand

Vil du have et gratis og uforpligtende tilbud på din rejse til Thailand/Sydøstasien, så tøv ikke med at kontakte mig på info@thailandrundt.dk – vi laver Danmarks bedste rejser til Thailand med udgangspunkt i jeres ønsker og budget – se mere her.

Forslag til rejser:
Bangkok, Koh Kood og Koh Chang
Bangkok, Floathouse (River Kwai), Koh Ngai og Koh Lipe
Bangkok, Khao Sok, Koh Lanta og Koh Ngai
Bangkok, Hintok River Camp (River Kwai) og Hua Hin
Koh Lanta, Koh Ngai og Koh Lipe
Koh Lanta og Koh Ngai
Khao Lak og Koh Yao Yai
Khao Sok, Railay (Krabi) og Koh Phi Phi


Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.