Hotel i Bangkok

hotel i bangkok

Thailands hovedstad er enorm og har overnatningssteder for enhver smag og pengepung. Fra ældre slidte guesthouses i Khao San Roads sidegader til det ypperste luksus langs floden.

Det kan være svært at vælge hotel i Bangkok, men længere nede på siden kan du læse kort om byens forskellige områder og se de mest anmelderroste overnatningssteder lige nu.

Selv bruger jeg udelukkende hotels.com og booking.com, når jeg skal booke hotel i Bangkok. De har det største udvalg, de laveste priser og nok så vigtigt i disse tider gratis afbestilling på langt de fleste hoteller.

 

Søg hoteller i Bangkok på hotels.com >Søg hoteller i Bangkok på booking.com >

 

Hvor skal du bo i Bangkok?

Der er ikke noget egentligt centrum i Bangkok, men byen har til gengæld en håndfuld områder, hvor turisterne ynder at bo. F.eks. Sukhumvit Road, der fra Soi Nana (sidegade) til Soi 55 – en strækning på et par kilometer – har masser af barer, butikker, hoteller og restauranter.

En anden populær gade er Silom Road, der i området omkring Patpong er hektisk. Ved Siam Square kan du bo midt i Bangkoks shoppingparadis med gåafstand til enorme indkøbscentre med alverdens varer.

Backpackerne holder sig til området omkring Khao San Road, hvor der døgnet rundt er liv og glade dage med rejsende, der er på vej ud i verden. Også her er der barer og butikker i overflod.

Chinatown er byens mest hektiske område. Her er voldsom trafik og travle handelsgader, der er en stor oplevelse, men hverken butikker eller spisesteder er henvendt til turister. Langs floden finder du luksushoteller og mindre boutiquehoteller, der ligger i den dyre ende. Læs mere om Bangkok her.

 

Hotel i Bangkok – de mest populære steder lige nu

De mest populære hoteller i Bangkok 2021 (Gode anmeldelser og værdi for pengene)

1.Lebua at State TowerSilom RoadSe pris
2.Pathumvan PrincessSiam SqaureSe pris
3.Dream BangkokSukhumvit Road Soi 15Se pris
4.Park Plaza Bangkok Soi 18Sukhumvit Road Soi 18Se pris
5.Eastin Grand Hotel SathornSathornSe pris
6.Novotel on Siam SquareSiam SquareSe pris
7.Phranakorn-NornlenBangkhumphromSe pris
8.12th Avenue HotelSukhumvit Road Soi 12Se pris
9.Lamphu Tree HouseBananparnthomSe pris

 

Skræddersyede rejser til Thailand

Ønsker du en skræddersyet rejse med fly, hotel, transport og eventuelt oplevelser inkluderet, så lad os lave et gratis og uforpligtende rejseforslag til dig.

Jeg samarbejder med Unique Travel, der er Danmarks absolut bedste rejsebureau til Thailand. Bureauet er medlem af Rejsegarantifonden og har en score på Trustpilot på 4,9 – kontakt mig her eller se mere om vores rejser til Thailand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.