Hotel i Bangkok

hotel i bangkok

Den thailandske hovedstad er enorm og har selvfølgelig overnatningssteder for enhver smag og pengepung, men det store udvalg gør det måske også svært at vælge hotel i Bangkok. Fra ældre slidte guesthouses i Khao San Roads sidegader til det ypperste luksus langs floden. Se de mest populære hoteller i Bangkok lige nu længere nede på siden.

Uanset hvad du søger, så kan du booke hotel i Bangkok med prisgaranti lige her! Men det er ikke den eneste fordel – se blot her:

• Prisgaranti – du er garanteret laveste pris
• Kæmpe udvalg af hoteller
• Gratis afbestilling på de fleste hoteller
• Optjen gratis nætter og få specialtilbud ved tilmelding af Rewardprogram
• Kundeservice 24 timer i døgnet alle ugens 7 dage
• Sikker onlinebetaling
• Personlig og nem brugerprofil
• App med dine bookinger og favorithoteller

 

 

Hvor skal du bo i Bangkok?

Der er ikke noget egentligt centrum i Bangkok, men byen har til gengæld en håndfuld områder, hvor turisterne ynder at bo. F.eks. Sukhumvit Road, der fra Soi Nana (sidegade) til Soi 55, en strækning på et par kilometer, har masser af barer, butikker, hoteller og restauranter.

En anden populær gade er Silom Road, der i området omkring Patpong er hektisk. Ved Siam Square kan du bo midt i Bangkoks shoppingparadis med gåafstand til enorme indkøbscentre med alverdens varer.

Backpackerne holder sig til området omkring Khao San Road, hvor der døgnet rundt er liv og glade dage med rejsende, der er på vej ud i verden. Også her er der barer og butikker i overflod.

Chinatown er byens mest hektiske område. Her er voldsom trafik og travle handelsgader, der er en stor oplevelse, men hverken butikker eller spisesteder er henvendt til turister. Langs floden finder du luksushoteller og mindre boutiquehoteller, der ligger i den dyre ende. Læs mere om Bangkok her.

 

Populære hoteller i Bangkok lige nu

De mest populære hoteller i Bangkok 2021 (Gode anmeldelser og værdi for pengene)

1.Lebua at State TowerSilom RoadSe pris
2.Pathumvan PrincessSiam SqaureSe pris
3.Dream BangkokSukhumvit Road Soi 15Se pris
4.Park Plaza Bangkok Soi 18Sukhumvit Road Soi 18Se pris
5.Eastin Grand Hotel SathornSathornSe pris
6.Novotel on Siam SquareSiam SquareSe pris
7.Phranakorn-NornlenBangkhumphromSe pris
8.12th Avenue HotelSukhumvit Road Soi 12Se pris
9.Lamphu Tree HouseBananparnthomSe pris

 

 

Husk, at du her på thailandrundt.dk kan få lavet Danmarks bedste rejser til Thailand via min samarbejdspartner, der er medlem af Rejsegarantifonden og har en score på Trustpilot på 4,9 – se mere om vores rejser til Thailand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *