Hotel i Bangkok

hotel i bangkok

Thailands hovedstad er enorm og har overnatningssteder for enhver smag og pengepung. Fra ældre slidte guesthouses i Khao San Roads sidegader til det ypperste luksus langs floden.

Det kan være svært at vælge hotel i Bangkok, men længere nede på siden kan du læse kort om byens forskellige områder og se de mest anmelderroste overnatningssteder lige nu.

Selv bruger jeg udelukkende hotels.com og booking.com, når jeg skal booke hotel i Bangkok. De har det største udvalg, de laveste priser og nok så vigtigt i disse tider gratis afbestilling på langt de fleste hoteller.

 

Hvor skal du bo i Bangkok?

Der er ikke noget egentligt centrum i Bangkok, men byen har til gengæld en håndfuld områder, hvor turisterne ynder at bo. F.eks. Sukhumvit Road, der fra Soi Nana (sidegade) til Soi 55 – en strækning på et par kilometer – har masser af barer, butikker, hoteller og restauranter.

En anden populær gade er Silom Road, der i området omkring Patpong er hektisk. Ved Siam Square kan du bo midt i Bangkoks shoppingparadis med gåafstand til enorme indkøbscentre med alverdens varer.

Backpackerne holder sig til området omkring Khao San Road, hvor der døgnet rundt er liv og glade dage med rejsende, der er på vej ud i verden. Også her er der barer og butikker i overflod.

Chinatown er byens mest hektiske område. Her er voldsom trafik og travle handelsgader, der er en stor oplevelse, men hverken butikker eller spisesteder er henvendt til turister. Langs floden finder du luksushoteller og mindre boutiquehoteller, der ligger i den dyre ende.

Du kan læse meget mere om Thailands hovedstad i områdebeskrivelsen over Bangkok her.

 

Hotel i Bangkok – populære steder lige nu

I Bangkok popper der konstant nye overnatningssteder op. Det kan være svært at vælge, men jeg har valgt tre hoteller ud i forskellige prisklasser, der alle er populære og får rigtig gode anmeldelser.

Søger du hotel omkring en af Bangkoks lufthavne, så kan du se mere i indlægget Lufthavnshotel i Bangkok – her er de bedste steder.

 

Budget: Villa Bangkok

I gåafstand til Grand Palace, Wat Po og Khao San Road
Villa Bangkok har fået udmærkelsen Loved by Guest hos hotels.com. Til prisen er det nærmest et fund, og booker du et standardværelse på det anmelderroste hotel får du rigtig meget for pengene.

Villa Bangkok tilbyder bl.a. swimmingpool, gratis wifi og morgenmad er som regel inkluderet i prisen. Tidligere gæster roser den gode service på hotellet, der ligger i gåafstand til Grand Palace og Khao San Road.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

 

Mellemklasse: Ibis Styles Bangkok Silom

Moderne hotel tæt på Patpong og Sala Daeng
På Ibis Styles bor du i hjertet af Silom tæt på bl.a. Patpong, Sala Daeng og Lumphiniparken. Der er også nem adgang til metro og skytrain ,og så har du et store udvalg af barer og spisesteder lige udenfor døren.

Ibis Styles er et topmoderne hotel med flotte værelser, der bl.a. har tv, pengeskab og gratis wifi. Af faciliteter finder du fitness, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

 

Luksus: The Sukhothai

Lækkert hotel i klassisk thaistil
The Sukhothai ligger som en oase i millionbyen. Silke og teaktræ er flittigt benyttet til interiør og arkitektur. Omgivelserne er i særklasse med den charmerende gårdhave som centrum.

Hotellet har swimmingpool, spafaciliteter og tre restauranter. The Sukhothai har 210 smagfuldt indrettede værelser med bl.a. pudemenu og aftenopredning. Du bor tæt på Luphiniparken i hjertet af Bangkok i gåafstand af skytrain.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *