Hotel i Bangkok

hotel i bangkok

Thailands hovedstad er enorm og har overnatningssteder for enhver smag og pengepung. Fra ældre slidte guesthouses i Khao San Roads sidegader til det ypperste luksus langs floden.

Det kan være svært at vælge hotel i Bangkok, men længere nede på siden kan du læse kort om byens forskellige områder og se de mest anmelderroste overnatningssteder lige nu.

Selv bruger jeg udelukkende hotels.com og booking.com, når jeg skal booke hotel i Bangkok. De har det største udvalg, de laveste priser og nok så vigtigt i disse tider gratis afbestilling på langt de fleste hoteller.

 

Hvor skal du bo i Bangkok?

Der er ikke noget egentligt centrum i Bangkok, men byen har til gengæld en håndfuld områder, hvor turisterne ynder at bo. F.eks. Sukhumvit Road, der fra Soi Nana (sidegade) til Soi 55 – en strækning på et par kilometer – har masser af barer, butikker, hoteller og restauranter.

En anden populær gade er Silom Road, der i området omkring Patpong er hektisk. Her bor du tæt på Lumphiniparken og har nogle af byens bedste restauranter lige udenfor døren.

Ved Siam Square kan du bo midt i Bangkoks shoppingparadis med gåafstand til enorme indkøbscentre, der tilbyder alverdens varer. Her er også pop-up markeder, men et forholdsvis begrænset udvalg af barer, spisesteder og hoteller.

Backpackerne holder sig til området omkring Khao San Road, hvor der døgnet rundt er liv og glade dage med rejsende, som er på vej ud i verden. Også her er der barer og butikker i overflod.

Chinatown er byens mest hektiske område. Her er voldsom trafik og travle handelsgader, der er en stor oplevelse, men hverken butikker eller spisesteder er henvendt til turister.

Langs floden finder du primært luksushoteller og mindre boutiquehoteller, der ligger i den dyre ende. Andre populære bydele er Ari mellem Siam Square og Weekendmarkedet og Thong Lor, der er koncentreret omkring Sukhumvit Soi 55. Begge steder er nogle af Bangkoks hippeste steder lige nu.

Lige bortset fra Khao San Road og flere områder langs floden, så er bydelene nævnt herover forbundet at metro og skytrain, der er nemme at bruge.

Du kan læse meget mere om Thailands hovedstad i områdebeskrivelsen over Bangkok og få inspiration til ferien i indlægget 18 gode oplevelser i Bangkok.

 

Hotel i Bangkok – populære steder lige nu

I Bangkok popper der konstant nye overnatningssteder op. Du kan med fordel se indlægget De bedste hoteller i Bangkok, der løbende opdateres. Er du på lavbudget, så tjek indlægget De bedste billige hoteller i Bangkok.

Har du familien med, så vil du nok finde indlægget Overnatning for hele familien i Bangkok interessant. Har du brug for at fuldt udstyret køkken og flere værelser, så se indlægget De bedste lejligheder i Bangkok.

Søger du hotel omkring en af Bangkoks lufthavne, så kan du se mere i indlægget Lufthavnshotel i Bangkok – her er de bedste steder.

Det kan være svært at vælge hotel i Bangkok, men jeg har valgt seks overnatningssteder ud i forskellige prisklasser og kategorier, der alle er populære og får rigtig gode anmeldelser.

Husk, at du her på siden kan få et tilbud på lufthavnstransfer (og anden transport i Thailand) fra et dansk rejsebureau i Thailand – se mere her.

 

> Budget: Villa Bangkok

I gåafstand til Grand Palace, Wat Po og Khao San Road
Villa Bangkok har fået udmærkelsen Loved by Guest hos hotels.com. Til prisen er det nærmest et fund, og booker du et standardværelse på det anmelderroste hotel får du rigtig meget for pengene.

Villa Bangkok tilbyder bl.a. swimmingpool, gratis wifi og morgenmad er som regel inkluderet i prisen. Tidligere gæster roser den gode service på hotellet, der ligger i gåafstand til Grand Palace og Khao San Road.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

> Mellemklasse: Ibis Styles Bangkok Silom

Moderne hotel tæt på Patpong og Sala Daeng
På Ibis Styles bor du i hjertet af Silom tæt på bl.a. Patpong, Sala Daeng og Lumphiniparken. Der er også nem adgang til metro og skytrain ,og så har du et stort udvalg af barer og spisesteder lige udenfor døren.

Ibis Styles er et topmoderne hotel med flotte værelser, der bl.a. har tv, pengeskab og gratis wifi. Af faciliteter finder du fitness, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

> Luksus: The Sukhothai

Lækkert hotel i klassisk thaistil
The Sukhothai ligger som en oase i millionbyen. Silke og teaktræ er flittigt benyttet til interiør og arkitektur. Omgivelserne er i særklasse med den charmerende gårdhave som centrum.

Hotellet har swimmingpool, spafaciliteter og tre restauranter. The Sukhothai har 210 smagfuldt indrettede værelser med bl.a. pudemenu og aftenopredning. Du bor tæt på Luphiniparken i hjertet af Bangkok i gåafstand af skytrain.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

> Familiehotel: Shama Lakeview Asoke

Med gratis børneklub
På Shama Lakeview Asoke bor du i lækre moderne lejligheder med op til tre soveværelser. Lejlighederne indeholder bl.a. tv, pengeskab, vaskemaskine, gratis wifi og tekøkken med elkedel, køleskab, mikrobølgeovn og køkkengrej.

Shama Lakeview Asoke har faciliteter som fitness, swimmingpool, gratis børneklub, indendørs legeområde foruden flere barer og restauranter. Hotellet ligger ca. 500 meter fra Asoke skytrainstation og shoppingcentret Terminal 21 på Sukhumvit Road. Morgenmadsbuffet kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

> Lejligheder: Lancaster Bangkok

Et af de bedste lejlighedshoteller i Bangkok
Det lækre Lancaster Bangkok ligger på Phetchaburi Road tæt på Asoke ved Sukhumvit. Du kan vælge mellem flere forskellige værelses- og lejlighedstyper – fra suiter til værelser med to soveværelser. På værelserne finder du bl.a. tv, elkedel, minibar, pengeskab og gratis wifi.

Lancaster Bangkok tilbyder en lang række faciliteter som f.eks. spa, fitness, swimmingpool og flere barer og restauranter. Hotellet har døgnåben reception, hvor man kan være behjælpelige med udflugter og billetter. Morgenmadsbuffet kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

> Hostel: Tropical Summer Hostel

Cool hostel med gode fællesområder
Tropical Summer Hostel er det perfekte sted  til det billige ophold i Bangkok. Her er det nemt at møde andre rejsende i de lækre fællesområder, der bl.a. inkluderer en cool tagterrasse.

På Tropical Summer kan du både booke sovesale og almindelige dobbeltværelser med privat badeværelse. Faciliteterne tæller bl.a. bar, restaurant, vaskeri, fælles køkken og gratis wifi. Tropical Summer ligger i området Sathon tæt på offentlig transport og i gåafstand til Silom Road.

I den døgnåbne reception er man gerne behjælpelige med at booke billetter og udflugter, men det populære hostel arrangerer også selv forskellige aktiviteter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *