Hotel på Koh Samui

hotel på koh samui

Få steder i Thailand finder du så varieret et udvalg af overnatningssteder som på Koh Samui. Øen henvender sig til mange forskellige slags mennesker, og du kan vælge mellem alt fra små primitive hytter til den vildeste luksus.

Herunder kan du læse lidt mere om at booke hotel på Koh Samui og se de mest populære overnatningssteder lige nu.

Selv bruger jeg udelukkende hotels.com og booking.com, når jeg skal booke hotel på Koh Samui. De har det største udvalg, de laveste priser og nok så vigtigt gratis afbestilling på langt de fleste hoteller.

 

Hvor skal du bo på Koh Samui

Selvom en stor del af backpackernes primitive huse og hytter er erstattet af mellemklassehoteller, så er det stadig muligt at finde enkel og billig overnatning.

Dog ikke i Chaweng – Koh Samuis største turistområde – hvor bedre hoteller henvendt til pakketuristerne ligger på stribe. Det er her du skal bo, hvis du vil have alt inden for rækkevidde og sætter pris på godt natteliv. Chaweng har også en af øens absolut bedste strande!

Et alternativ er lidt roligere Lamai – Koh Samuis andenstørste turistområde. Heller ikke her mangler der tilbud til turisterne.

Søger du luksus og et hyggeligt bymiljø så vælg Bo Phut (der også kaldes Fishermans Village), hvor flere cafeer, butikker og restauranter er indrettet i gamle kinesiske fiskerhuse.

På nordkysten langs Mae Nam Beach lige vest for Bo Phut har du størst chance for at finde billig overnatning og knap så turistede steder. Bemærk dog, at strandene langs nordkysten ikke er af bedste kvalitet.

Mere luksus finder du i bl.a. Choeng Mon og på halvøen lige nord for Chaweng. Her ligger en lang række 5-stjernede hoteller, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

Der er selvfølgelig andre strande og områder, men ovenstående er de største og mest populære steder. Når du kigger efter hotel på Koh Samui, er det en god idé at finde ud af, om du vil bo tæt på barer, spisesteder og shopping eller ønsker et mere roligt område.

Du kan læse meget mere om Koh Samui i områdebeskrivelsen og få inspiration til ferien i indlægget 12 gode oplevelser på Koh Samui.

 

Hotel på Koh Samui – populære steder lige nu

Jeg har lavet flere indlæg om overnatning på Koh Samui. Vil du se, hvilke hoteller, der får de bedste anmeldelser og som andre rejsende synes godt om, så se indlægget De bedste Hoteller på Koh Samui, der bliver opdateret løbende.

Er du på lavbudget, men stadig gerne vil bo godt, så se mere i indlægget De bedste billige hoteller på Koh Samui.

Er I en familie, der skal afsted, så vil jeg anbefale at læse mere i indlægget Overnatning for hele familien på Koh Samui. Her finder du f.eks. hoteller, hvor familien kan bo sammen i værelse eller bungalow.

Vil du bo på stranden, så er det stadig muligt på Koh Samui – se mere i indlægget Bo på stranden på Koh Samui.

Det kan være svært at vælge hotel på Koh Samui, men jeg har valgt syv steder ud i forskellige kategorier og prisklasser, der alle er populære og får rigtig gode anmeldelser.

Udvalget er selvfølgelig væsentlig større – se mere på f.eks. hotels.com og booking.com for at finde det hotel, der passer til dine præferencer.

Husk, at du her på siden kan få et tilbud på lufthavnstransfer (og anden transport i Thailand) fra et dansk rejsebureau i Thailand – se mere her.

 

> Budget: Ampha Place Hotel

To minutters gang til Mae Nam Beach
Utrolig billigt og fantastisk værdi for pengene er blot nogle af de ting tidligere gæster siger om Ampha Place Hotel, der ligger to minutters gang fra dejlige Mae Nam Beach. Hotellet har 11 værelser, der bl.a. har wifi og aircondition. Ampha Place Hotel har også en lille pool og fremhæves for de venlige ejere.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

> Mellemklasse: Anavana Beach Resort

Mindre boutique hotel på stranden i Chaweng
Igen og igen får Anavana Beach Resort topanmeldelser fra gæsterne, der ofte vender tilbage til det populære boutiquehotel. Her er kun 24 værelser, som bl.a. har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Anavana Beach Resort har faciliteter som have, fitness, strandbar, restaurant og swimmingpool. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

> Luksus: Garrya Tongsai Bay

På rolig strand ved Choeng Mon
Det 5-stjernede Garrya Tongsai Bay ligger skønt på en lille rolig strand ved Choeng Mon. Her kan du bl.a. booke lækre villaer ved stranden med egen pool. Alle værelser har bl.a. tv og minibar. Garrya Tongsai Bay har en lang række faciliteter som f.eks. spa, fitness, barer, restauranter og swimmingpool. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

> Familiehotel: Centara Grand Beach Resort Samui

Større resort ud til stranden i centrum af Chaweng
Centara er kendt for deres gode familiehoteller, der som regel har et hav af faciliteter. Sådan er det også med Grand Beach Resort Samui, der bl.a. tilbyder spa, tennisbaner, swimmingpool og 2 restauranter.

Til børnene er der legeplads, børnepool og gratis børneklub. På værelserne finder I tv, minibar, pudemenu, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

> Strandhotel: King’s Garden Resort

Lækre lyse bungalows centralt på Chaweng Beach
På King’s Garden Resort kan du både booke seafront- og beachfrontbungalows, men det gælder om at være hurtigt ude – her bliver hurtigt udsolgt. Hotellet har 31 værelser med tv, køleskab og gratis wifi. Resortet tilbyder bl.a. have, restaurant, lufthavnstransport og hjælp med udflugter/billetter. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

> Hostel: Chill Inn Hostel & Beach Cafe

Cool hostel ud til stranden
Det superpopulære Chill Inn Hostel ligger ud til stranden ca. 1,5 km syd for Lamai. Her er kan du bo i sovesal af forskellig størrelse, hvoraf flere har flot udsigt over havet. Chill Inn har bar, restaurant og gratis wifi.

Du kan leje cykler og deltage i flere vandsportsaktiviteter. Chill Inn Hostel bliver bl.a. rost for sit venlige personale, der gerne hjælper med udflugter og billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

> Kun-for-voksne: Explorar Koh Samui (tidl. Sensimar)

Designhotel med flere aktiviteter
På Explorar Koh Samui handler det ikke så meget om intimitet i rolige omgivelser, men mere om at møde andre mennesker. Det er i hvert fald tilbagemeldingen fra tidligere gæster, der bl.a. nævner dj-sessions og drinks ved poolen som noget ganske særligt.

Resortet er i minimalistisk design og tilbyder spa, restaurant, swimmingpool og to barer. Værelserne har bl.a. tv, køleskab og gratis wifi. Det er muligt at bo beach front eller med egen jacuzzi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

> Poolvilla: Sandalwood Luxury Villa

Dejlige villaer mellem Chaweng og Lamai
Her får du lækre villaer til en god pris. Det 14 villaer store Sandalwood Luxury Villa er blevet rigtig populært, og her bor du tæt på både Lamai og Chaweng.

Alle villaer har tv, premium sengetøj, gratis wifi og køkken med bl.a. køleskab og køkkengrej. Sandalwood tilbyder spa, restaurant, swimmingpool og gratis transport fra lufthavn til hotel. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

2 comments

 1. Hej
  Jeg er i tvivl om hvilke hoteller, der er godkendt i forbindelse med man skal have taget pcr test.
  Vi (2 personer) vil gerne bo på Baan Haad Ngam Boutique Resort – SHA Plus fra 2. -12. april 2022. Ved du om det er et godkendt hotel?
  Man kan jo selvfølgelig håbe på, at restriktionerne er væk på det tidspunkt!!

  Venlig hilsen Berit

  1. Hej Berit. Ja, de restriktioner må godt snart blive fjernet!!! Hotellet du nævner er godkendt som SHA Ekstra Plus, så de skulle kunne håndtere jeres PCR-tests.

   Mange hilsner fra Carsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *