Hotel i Hua Hin

hotel i hua hin

Det kan være svært at finde det helt rigtige hotel i Hua Hin. Her kan du nemlig vælge mellem et hav af dejlige resorts, der ligger som perler på en snor langs kysten.

De store hotelkæder som bl.a. Hilton, Novotel, Anantara, Centara, Amari, Ibis og Dusit Thani er at finde i byen, men der er også gode steder for budgetrejsende. Se de mest populære hoteller i Hua Hin lige nu længere nede på siden.

Selv bruger jeg udelukkende hotels.com og booking.com, når jeg skal booke hotel i Hua Hin. De har det største udvalg, de laveste priser og nok så vigtigt i disse tider gratis afbestilling på langt de fleste hoteller.

 

Hvor skal du bo i Hua Hin

Lige bortset fra det store Hilton Hotel og til dels Marriott og Centara Grand Beach Resort, så er stort set alle byhoteller mindre steder, hvor en del larm må forventes.

De fleste af Hua Hins store resorts ligger et godt stykke fra centrum, men mange steder tilbyder man shuttlebus, der kører gæsterne gratis ind til byen og tilbage igen. Alternativt er det nemt at tage en taxi – det kan receptionen på dit hotel helt sikkert sørge for.

Der er store tidevandsforskelle i Hua Hin, og det gør, at stranden forsvinder ved højvande. De bedste strandområder finder du omkring Cha-Am nord for Hua Hin og syd for Abebjerget i Hua Hin.

Du kan læse meget mere om byen i områdebeskrivelsen over Hua Hin og få inspiration til din rejse i indlægget 13 gode oplevelser i Hua Hin.

 

Hotel i Hua Hin – populære hoteller lige nu

Jeg har lavet flere indlæg om overnatning i Hua Hin. Vil du se, hvilke hoteller, der får de bedste anmeldelser og som andre rejsende synes godt om, så se indlægget De bedste Hoteller i Hua Hin.

Er I en familie, der skal afsted, så se mere i indlægget overnatning for hele familien i Hua Hin. Her finder du et udvalg af overnatningssteder, hvor hele familien kan bo i samme værelse, og det giver som regel en billigere rejse.

Det kan være svært at vælge hotel i Hua Hin, men jeg har valgt syv steder ud i forskellige kategorier og prisklasser, der alle er populære og får rigtig gode anmeldelser.

Udvalget er selvfølgelig væsentlig større – se mere på f.eks. hotels.com og booking.com for at finde det hotel, der passer til dine præferencer.

Husk, at du her på siden kan få et tilbud på lufthavnstransfer (og anden transport i Thailand) fra et dansk rejsebureau i Thailand – se mere her.

 

> Budget: Prinz Garden Villa

Populært og billigt hotel i Hua Hin
Det populære Prinz Garden Villa har mange tilbagevendende gæster, der alle fremhæver det meget hjælpsomme personale. Hotellet ligger ca. 4 km syd for Hua Hin, og her finder du have, restaurant, børnepool og swimmingpool. Prinz Garden Villa har 20 rummelige værelser med bl.a. tv, køleskab og gratis wifi. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

> Mellemklasse: Asira Boutique Hua Hin Hotel

Bo godt til en rigtig god pris
På Asira Boutique, der er opført i 2016, kan I bo i lækre og moderne omgivelser til en rigtig god pris. Her er kun 32 værelser fordelt på seks værelsestyper , hvor du bl.a. kan booke lækre swim up-værelser. Hotellet har bl.a. have, fitness, børnepool og stor indbydende swimmingpool. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

> Luksus: Putahracsa

Ud til stranden og tæt på centrum
Putahracsa er et superlækkert hotel, der konstant får gode anmeldelser. Her bor du ud til stranden umiddelbart nord for Hua Hin. Hotellet har en hyggelig strandbar, men også faciliteter som spa, fitness, 2 swimmingpools og 3 restauranter.

Her er 67 værelser, deriblandt poolvillaer, og alle værelser har tv, køleskab, aftenopredning, premium sengetøj og mulighed for at lave te/kaffe. Tidligere gæster roser det meget servicemindede personale på Putahracsa, der også tilbyder morgenmad.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

> Familiehotel: Holiday Inn Resort Vana Nava

Med gratis adgang til vandland
Det nyeste skud på stammen når det gælder familieresorts med eget vandland. Holiday Inn ligger syd for Hua Hin, og her er der gratis adgang til Water Jungle, der skulle være Asiens største af sin slags.

Holiday Inn tilbyder bl.a. børneklub, legeland, fitnessfaciliteter, børnepasning og fuldt udstyret spa. Værelserne har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

> Poolvilla: Cape Nidhra Hotel

5-stjernet resort på stranden
Lige syd for Hua Hin centrum ligger det lækre Cape Nidhra Hotel, der har 59 værelser, som alle har privat pool! De har også tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Tidligere gæster roser det meget venlige personale på Cape Nidhra Hotel, der også tilbyder faciliteter som spa, fitness, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

> Hostel: The Moon Hostel

Billigt i centrum af Hua Hin
Det lille Moon Hostel ligger centralt ved klokketårnet i Hua Hin. Her kan du vælge mellem sovesale og værelser med fælles badeværelse og dobbeltværelser med eget bad. En af sovesalene er kun for kvinder. Værelserne har tv og gratis wifi, mens The Moon Hostel tilbyder tagterrasse og vaskeservice.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

> Lejlighed: Seamira House

Populære lejligheder til en god pris
Hua Hin er et af de steder i Thailand, der har rigtig mange lejligheder med fuldt udstyret køkken. Et godt valg er  Seamira House, hvor du kan booke en lang række forskellige lejlighedstyper med plads til maksimalt fire voksne og tre børn.

Lejlighederne er indrettet med opholdsrum og soveværelse(r). Udover køkken indeholder de tv, terrasse/balkon og gratis wifi. Seamitra House har faciliteter som børnepool, legeplads, restaurant og swimmingpool. Morgenmad er som regel inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *