Hotel i Hua Hin

hotel i hua hin

Det kan være svært at finde det helt rigtige hotel i Hua Hin. Her kan du nemlig vælge mellem et hav af dejlige resorts, der ligger som perler på en snor langs kysten.

De store hotelkæder som bl.a. Hilton, Novotel, Anantara, Centara, Amari, Ibis og Dusit Thani er at finde i byen, men der er også gode steder for budgetrejsende. Se de mest populære hoteller i Hua Hin lige nu længere nede på siden.

Selv bruger jeg udelukkende hotels.com og booking.com, når jeg skal booke hotel i Hua Hin. De har det største udvalg, de laveste priser og nok så vigtigt i disse tider gratis afbestilling på langt de fleste hoteller.

 

Søg hoteller i Hua Hin på hotels.com >Søg hoteller i Hua Hin på booking.com >

 

Hvor skal du bo i Hua Hin

Lige bortset fra det store Hilton hotel og til dels Centara Grand Beach Resort og Marriott, så er stort set alle byhoteller mindre steder, hvor en del larm må forventes.

De fleste af Hua Hins store resorts ligger et godt stykke fra centrum, men mange steder har man en shuttlebus, der kører gæsterne gratis ind til byen.

Der er store tidevandsforskelle i Hua Hin, og det gør, at stranden forsvinder ved højvande. De bedste strandområder finder du omkring Cha-Am nord for Hua Hin og syd for Abebjerget i Hua Hin.

 

Hotel i Hua Hin – de mest populære hoteller lige nu

De mest populære hoteller i Hua Hin 2021 (Gode anmeldelser og værdi for pengene)

1.PutahracsaHua HinSe pris
2.Ruen Kanok Thai HouseHua Hin/TakiabSe pris
3.Prinz Garden VillaHua HinSe pris
4.Whale Hua HinHua HinSe pris
5.Cape NidhraHua HinSe pris
6.DevasomCha AmSe pris
7.Hyatt RegencyHua HinSe pris
8.Asira Boutique HotelHua HinSe pris
9.LaksasubhaHua HinSe pris
10.Sea Harmony Eco LodgeHua Hin/TakiabSe pris

Er I en familie, der skal afsted, så se mere i indlægget overnatning for hele familien i Hua Hin. Her finder du et udvalg af overnatningssteder, hvor hele familien kan bo i samme værelse, og det giver som regel en billigere rejse.

 

Skræddersyede rejser til Thailand

Ønsker du en skræddersyet rejse med fly, hotel, transport og eventuelt oplevelser inkluderet, så lad os lave et gratis og uforpligtende rejseforslag til dig.

Jeg samarbejder med Unique Travel, der er Danmarks absolut bedste rejsebureau til Thailand. Bureauet er medlem af Rejsegarantifonden og har en score på Trustpilot på 4,9 – kontakt mig her eller se mere om vores rejser til Thailand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.