Hotel på Phi Phi

hotel på phi phi

På trods af øens beskedne størrelse, så er det ikke svært at finde et hotel på Phi Phi. Prisniveauet er dog ret højt sammenlignet med resten af Thailand, men stadig billigt for os danskere. Bortset fra et par større resorts, så er langt de fleste overnatningssteder på Phi Phi små og forholdsvis beskedne.

Uanset hvad du søger, så kan du booke hotel på Koh Phi Phi med prisgaranti lige her! Men det er ikke den eneste fordel – se blot her:

• Prisgaranti – du er garanteret laveste pris
• Kæmpe udvalg af hoteller
• Gratis afbestilling på de fleste hoteller
• Optjen gratis nætter og få specialtilbud ved tilmelding af Rewardprogram
• Kundeservice 24 timer i døgnet alle ugens 7 dage
• Sikker onlinebetaling
• Personlig og nem brugerprofil
• App med dine bookinger og favorithoteller

 

 

Mere om at booke hotel på Phi Phi

Du kan finde små guesthouses i labyrinten af gader, der forbinder øens to største strande Tonsai og Ao Lo Dalam. Det er billigste alternativ, men når du nu endelig er kommet til Phi Phi, mon ikke du så vil bo ved stranden?

De to ovennævnte strande har et pænt antal hoteller, men vil du bo mere roligt, skal du søge til øens andre strande. Laem Hin Beach ligger i gåafstand af Tonsai, men du slipper ikke for diskorytmer om aftenen.

Skal dit hotel på Phi Phi ligge ud til en af de roligere strande, så kan du vælge Long Beach, der ligger yderst i Tonsaibugten, men som du kan komme til med båd. Rundt om pynten op ad østkysten findes en håndfuld strande, hvor du nok får den bedste oplevelse, hvis du skal på decideret strandferie. Loh Ba Gay Bay, Rantee Bay og Phak Nam Bay er nogle af disse. Uanset, hvor du bor på Phi Phi, så kan du altid tage en longtailbåd til din yndlingsstrand eller bare lade kaptajnen vise dig de bedste steder.

 

Populære hoteller på Koh Phi Phi lige nu

De mest populære hoteller på Koh Phi Phi 2021 (Gode anmeldelser og værdi for pengene)

1.Phi Phi Relax Beach ResortPhak Nam BayBook nu
2.Phi Phi Bonita ResortAo Lo DalamBook nu
3.Holiday InnLaem TongBook nu
4.Viking Natures ResortLong BeachBook nu
5.Phi Phi Indigo HotelAo Lo DalamBook nu
6.HIP Seaview ResortLong BeachBook nu
7.Zeavola ResortLaem TongBook nu
8.U Rip ResortLaem Hin BeachBook nu

Se også mere i indlægget De bedste billige hoteller på Koh Phi Phi.

 

Husk, at du her på thailandrundt.dk kan få lavet Danmarks bedste og billigste rejser til Thailand via min samarbejdspartner, der er medlem af Rejsegarantifonden og har en score på Trustpilot på 4,9 – se mere om vores rejser til Thailand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *