Hotel på Phi Phi

hotel på phi phi

På trods af øens beskedne størrelse, så er det ikke svært at finde et hotel på Phi Phi. Prisniveauet er dog ret højt sammenlignet med resten af Thailand, men stadig billigt for os danskere. Bortset fra et par større resorts, så er langt de fleste overnatningssteder på Phi Phi små og forholdsvis beskedne.

Selv bruger jeg udelukkende hotels.com og booking.com, når jeg skal booke hotel på Koh Phi Phi. De har det største udvalg, de laveste priser og nok så vigtigt gratis afbestilling på langt de fleste hoteller.

 

Søg hotel på Koh Phi Phi på hotels.com >Søg hotel på Koh Phi Phi på booking.com >

 

Mere om at booke hotel på Phi Phi

Du kan finde små guesthouses i labyrinten af gader, der forbinder øens to største strande Tonsai og Ao Lo Dalam. Det er billigste alternativ, men når du nu endelig er kommet til Phi Phi, mon ikke du så vil bo ved stranden?

De to ovennævnte strande har et pænt antal hoteller, men vil du bo mere roligt, skal du søge til øens andre strande. Laem Hin Beach ligger i gåafstand af Tonsai, men du slipper ikke for diskorytmer om aftenen.

Skal dit hotel på Phi Phi ligge ud til en af de roligere strande, så kan du vælge Long Beach, der ligger yderst i Tonsaibugten, men som du kan komme til med båd. Rundt om pynten op ad østkysten findes en håndfuld strande, hvor du nok får den bedste oplevelse, hvis du skal på decideret strandferie.

Loh Ba Gay Bay, Rantee Bay og Phak Nam Bay er nogle af disse. Uanset, hvor du bor på Phi Phi, så kan du altid tage en longtailbåd til din yndlingsstrand eller bare lade kaptajnen vise dig de bedste steder.

 

Populære hoteller på Koh Phi Phi lige nu

De mest populære hoteller på Koh Phi Phi 2021 (Gode anmeldelser og værdi for pengene)

1.Phi Phi Relax Beach ResortPhak Nam BayBook nu
2.Phi Phi Bonita ResortAo Lo DalamBook nu
3.Holiday InnLaem TongBook nu
4.Viking Natures ResortLong BeachBook nu
5.Phi Phi Indigo HotelAo Lo DalamBook nu
6.HIP Seaview ResortLong BeachBook nu
7.Zeavola ResortLaem TongBook nu
8.U Rip ResortLaem Hin BeachBook nu

Se også mere i indlægget De bedste billige hoteller på Koh Phi Phi.

 

Skræddersyede rejser til Thailand

Ønsker du en skræddersyet rejse med fly, hotel, transport og eventuelt oplevelser inkluderet, så lad os lave et gratis og uforpligtende rejseforslag til dig.

Jeg samarbejder med Unique Travel, der er Danmarks absolut bedste rejsebureau til Thailand. Bureauet er medlem af Rejsegarantifonden og har en score på Trustpilot på 4,9 – kontakt mig her eller se mere om vores rejser til Thailand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.