Hotel på Phi Phi

hotel på phi phi

På trods af øens beskedne størrelse, så er det ikke svært at finde et hotel på Phi Phi. Prisniveauet er dog ret højt sammenlignet med resten af Thailand, men stadig forholdsvis billigt for os danskere.

Bortset fra et par større resorts, så er langt de fleste overnatningssteder på Phi Phi små, forholdsvis beskedne og tydeligt henvendt til backpackerne.

Selv bruger jeg udelukkende hotels.com og booking.com, når jeg skal booke hotel på Koh Phi Phi. De har det største udvalg og de laveste priser, men nok så vigtigt gratis afbestilling på langt de fleste hoteller.

 

Hvor skal du bo på Phi Phi

Du kan finde små guesthouses i labyrinten af gader, som forbinder øens to største strande Tonsai og Ao Lo Dalam, der udgør øens centrum. Det er billigste alternativ, men når du nu endelig er kommet til Phi Phi, mon så ikke du gerne vil bo ved stranden?

De to ovennævnte strande har et pænt antal hoteller, men vil du bo mere roligt, skal du søge til øens andre strande. Laem Hin Beach ligger i gåafstand af Tonsai, men du slipper ikke for diskorytmer om aftenen. Koh Phi Phi er populær blandt unge rygsækturister, og det betyder fest og farver i centrum.

Skal dit hotel på Phi Phi ligge ud til en af de roligere strande, så kan du vælge Long Beach, der ligger yderst i Tonsaibugten, men som du kan komme til med båd. Rundt om pynten op ad østkysten findes en håndfuld strande, hvor du nok får den bedste oplevelse, hvis du skal på decideret strandferie.

Loh Ba Gay Bay, Rantee Bay og Phak Nam Bay er nogle af disse. Uanset, hvor du bor på Phi Phi, så kan du altid tage en longtailbåd til din yndlingsstrand eller bare lade kaptajnen vise dig de bedste steder.

 

Hotel på Koh Phi Phi – populære steder lige nu

På de thailandske rejsemål er det normalt ikke svært at finde hoteller, der får topkarakterer og gode anmeldelser af tidligere gæster. Sådan er det ikke på Phi Phi-øerne, hvor prisniveauet tilmed er temmelig højt.

Det kan med andre ord være svært at vælge hotel på Phi Phi, men jeg har valgt fem steder ud i forskellige prisklasser og kategorier, der alle er populære og får forholdsvis gode anmeldelser.

Udvalget er selvfølgelig væsentlig større – se mere på f.eks. hotels.com og booking.com for at finde det hotel, der passer til dine præferencer.

Du kan også se mere i indlægget De bedste billige hoteller på Koh Phi Phi.

 

> Budget: Viking Natures Resort

Direkte på stranden
På en lille strand mellem Tonsai og Long Beach ligger Viking Natures Resort, der længe har været et hit hos budgetrejsende.

Hotellet har 48 værelser fordelt på syv værelsestyper, hvor de billigste må betegnes som enkle. Værelserne har tv, køleskab og gratis wifi. Viking Natures Resort tilbyder desuden restaurant og hjælp til udflugter/billetter. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

> Mellemklasse: Phi Phi Harbour View Hotel

Moderne hotel ud til Ao Lo Dalam
På Harbour View Hotel kan du bo lige ud til stranden i moderne værelser med bl.a. tv, minibar, pengeskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Du kan også booke værelser med jacuzzi

Hotellet har faciliteter som have, fitness, bar/lounge, restaurant og 2 swimmingpools. Du kan tilkøbe en god morgenmadsbuffet.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

> Luksus: Zeavola

Ved en af Phi Phi’s bedste strande
Phi Phi-øernes eneste femstjernede hotel ligger vidunderligt ud til en af øens lækre strande. Du kan kun komme hertil med båd, og selvfølgelig hvis du har tegnebogen i orden.

Her er tre forskellige værelsestyper – fra village suite til suite med privat pool. Zeavola har spa, swimmingpool og restauranter. Hotellet tilbyder både lufthavnstransport og båd til færgeterminalen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

> Familiehotel: Paradise Resort Phi Phi

Godt mellemklassehotel ved Long Beach
Der er flere andre hoteller på Koh Phi Phi, der har værelser/bungalows med plads til fire personer, men skal prisen holdes på et nogenlunde niveau, så kan du se nærmere på Paradise Resort.

Hotellet ligger direkte på Long Beach og tilbyder familieværelser med bl.a. tv, køleskab, pengeskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Af faciliteter finder du vaskeri, bar/lounge og restaurant. Morgenmad kan tilkøbes og i receptionen kan man være behjælpelige med udflugter/billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

> Hostel: Voyagers Hostel

Populært hostel ved Ao Lo Dalam Beach
Som backpackerfavorit har Koh Phi Phi selvfølgelig et stort udvalg af hostels. Et af de bedste er Voyagers Hostel, der er et mindre sted og dermed lidt roligere end de deciderede festhostels.

På Voyagers Hostel bor du på 10-sengs værelser med fælles bad og toilet. Der er adgang til opholdsrum og det populære hostel tilbyder desuden gratis wifi og hjælp med udflugter/billetter.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

2 comments

  1. Hej med dig. Vi tænker meget at besøge Phi Phi til næste (Jan-Mars). Jeg hører dog at der er kommet mange russer til øen, og jeg hved at de kan være meget højlydt, hvis dette er rigtig kan du så anbefale et sted på phi phi hvor der måske ikke er så mange.Vi et par på 60+.

    1. Hej Tom. Jeg ved ikke om der er mange russere, men for en mere rolig ferie skal I undgå at bo på “tangen”, hvor hovedbyen Tonsai ligger. Her er der fest og farver.

      I kan se efter overnatning langs østsiden, der er væsentlig roligere. Alt efter budget er der hoteller som Zeavola, SAii Island Village, Phi Phi Phu Chalet og Relax Beach Resort.

      Mange hilsner fra Carsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *