Bo på stranden på Koh Tao

Koh Tao ligger nord for Koh Phangan i Thailandbugten og bliver ofte omtalt som Thailands dykkercentrum. Det er en mindre kuperet ø, der har en lang række dejlige strande, hvor du har mulighed for at bo beach front.

De mest populære ferieområder er Mae Hat og Sairee, der ligger på vestkysten, mens østkysten består af mindre afsidesliggende strande og bugter med krystalklart vand.

Koh Tao er en af de øer, hvor prisniveauet er forholdsvis højt og hvor langt fra alle overnatningssteder får gode anmeldelser fra tidligere gæster. Jeg har dog fundet frem til det bedste øen har at byde på, så se nærmere på disse seks steder, hvis I vil bo på stranden på Koh Tao.

 

Haadtien Beach Resort

Dejlige villaer på lækker strand
Her får du pragtfulde villaer, der ligger direkte på den fantastiske Haad Tien Beach, hvor du kan snorkle og måske se hajer. Her er 70 værelser fordelt på syv værelsestyper, der alle har bl.a. tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Tidligere gæster roser det venlige personale på Haadtien Beach Resort, der også tilbyder spa, restaurant, swimmingpool og en meget populær strandbar. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Assava Dive Resort

Billige bungalows på stranden
Assava Dive Resort er ikke kun for dykkere, men også for jer, der vil bo billigt på stranden. Selve dykkercentret får gode anbefalinger, men stedet tilbyder også restaurant, vaskeservice og hjælp med udflugter og billetter. Assava Dive Resort har 20 værelser, hvor I bl.a. får tv, køleskab og gratis wifi. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Koh Tao Beach Club

Perfekt beliggenhed tæt på byen
Tidligere gæster fremhæver den gode beliggenhed ud til den rolige strand og med kun fem minutter til barer, restauranter og shopping i Sairee. Koh Tao Beach Club har deluxeværelser, der ligger i første række til stranden. Der er flere andre værelsestyper, der alle har tv, køleskab og gratis wifi. Hotellet har desuden bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Coral View Resort

I nærheden af Shark Bay
På Coral View Resort kan I bo på stranden i den lille hovedbygning, der også har familieværelser. Hotellet ligger ved Shark Bay og den gode snorkling, hvor I måske kan se hajer og havskildpadder. Coral View Resort tilbyder bl.a. have, vaskeservice, strandbar og restaurant. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Palm Leaf Resort

Strandhotel til en rigtig god pris
I den nordlige og mere rolige ende af Sairee Beach ligger Palm Leaf Resort, der har 35 værelser – deriblandt deluxebungalows, som ligger ud til stranden. Alle værelser har køleskab og gratis wifi. Hotellet tilbyder desuden have, restaurant og transport til færgeterminalen. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sai Daeng Resort

4-stjernet hotel med beachfront bungalows
Ved Sai Daeng Resort kan I snorkle direkte fra stranden omkring Shark Bay. Her er også swimmingpool, restaurant og gratis transport til færgeterminalen. Sai Daeng Resort har 49 værelser, hvoraf flere værelsestyper ligger i første række. Alle værelser har tv, køkken, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *