Bo på stranden på Koh Tao

Koh Tao ligger nord for Koh Phangan i Thailandbugten og bliver ofte omtalt som Thailands dykkercentrum. Det er en mindre kuperet ø, der har en lang række dejlige strande, hvor du har mulighed for at bo beach front.

De mest populære ferieområder er Mae Hat og Sairee, der ligger på vestkysten, mens østkysten består af mindre afsidesliggende strande og bugter med krystalklart vand.

Koh Tao er en af de øer, hvor prisniveauet er forholdsvis højt og hvor langt fra alle overnatningssteder får gode anmeldelser fra tidligere gæster. Jeg har dog fundet frem til det bedste øen har at byde på, så se nærmere på disse seks steder, hvis I vil bo på stranden på Koh Tao.

 

Haadtien Beach Resort

Dejlige villaer på lækker strand
Her får du pragtfulde villaer, der ligger direkte på den fantastiske Haad Tien Beach, hvor du kan snorkle og måske se hajer. Her er 70 værelser fordelt på syv værelsestyper, der alle har bl.a. tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Tidligere gæster roser det venlige personale på Haadtien Beach Resort, der også tilbyder spa, restaurant, swimmingpool og en meget populær strandbar. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Assava Dive Resort

Billige bungalows på stranden
Assava Dive Resort er ikke kun for dykkere, men også for dig, der vil bo billigt på stranden. Selve dykkercentret får gode anbefalinger, men stedet tilbyder også restaurant, vaskeservice og hjælp med udflugter og billetter.

Assava Dive Resort har 20 værelser, hvor du bl.a. får tv, køleskab og gratis wifi. Morgenmad er tilgængelig og der tilbydes desuden vaskeservice og bagageopbevaring.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Koh Tao Beach Club

Perfekt beliggenhed tæt på byen
Tidligere gæster fremhæver den gode beliggenhed ud til den rolige strand og med kun fem minutter til barer, restauranter og shopping i Sairee. Koh Tao Beach Club har deluxeværelser, der ligger i første række til stranden.

Der er flere andre værelsestyper, der alle har tv, køleskab og gratis wifi. Hotellet har desuden bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Coral View Resort

I nærheden af Shark Bay
På Coral View Resort kan du bo på stranden i den lille hovedbygning, der også har familieværelser. Hotellet ligger ved Shark Bay og den gode snorkling, hvor du måske kan se hajer og havskildpadder. Coral View Resort tilbyder bl.a. have, vaskeservice, strandbar og restaurant. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

In Touch Resort

I Sairee tæt på barer og restauranter
Ud til den sydlige del af Sairee Beach og dermed tæt på cafeer, barer og restauranter ligger In Touch Resort, hvor du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper. Der er bl.a. bungalows med plads til fire personer.

På værelserne er der f.eks. tv, køleskab, pengeskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. In Touch Resort har have, bar/lounge og restaurant. Tidligere gæster roser det venlige personale, der kan være behjælpelige med udflugter/billetter.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Palm Leaf Resort

Strandhotel til en rigtig god pris
I den nordlige og mere rolige ende af Sairee Beach ligger Palm Leaf Resort, der har 35 værelser – deriblandt deluxebungalows, som ligger ud til stranden. Alle værelser har køleskab og gratis wifi. Hotellet tilbyder desuden have, restaurant og transport til færgeterminalen. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sai Daeng Resort

4-stjernet hotel med beachfront bungalows
Ved Sai Daeng Resort kan du snorkle direkte fra stranden omkring Shark Bay. Her er også swimmingpool, restaurant og gratis transport til færgeterminalen. Sai Daeng Resort har 49 værelser, hvoraf flere værelsestyper ligger i første række.

Alle værelser har tv, køkken, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Morgenmad er tilgængelig og personalet i den døgnåbne reception kan være behjælpelige med udflugter/billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Blue Tao Beach Hotel

Nyt resort på stranden i Sairee
På Blue Tao Beach Hotel kan du bo direkte på stranden i Sairee, hvis du vælger værelsestyperne sea view eller beach front. Alle værelser er lyse og moderne med bl.a. tv, køleskab. pengeskab og gratis wifi.

Der er udlejning af cykler og personalet kan sørge for udflugter og billetter. Morgenmad er tilgængelig. Tidligere gæster roser beliggenheden og ikke mindst det venlige personale.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

2 comments

 1. Hej Carsten
  Tusind tak for dine fine beskrivelser og gode råd. Jeg planlægger en tur til Bangkok, Koh Tao, Koh Phangnan og Koh Samui og retur til Bangkok. Jeg har bestilt fly fra Koh Samui og retur til Bangkok, men jeg er i tvivl om, hvordan jeg lettest kommer fra Bangkok til Koh Tao. Umiddelbart tænker jeg at købe en billet fra Bangkok til Koh Samui og tage en færge videre til Koh Tao, men hvor langt er der fra lufthavnen på Koh Samui til færgen? Jeg kan ikke finde ud af, hvor lang tid jeg beregne på Koh Samui for at være sikker på at nå færgen. Jeg kan se, at der er nogle kombi billetter, der gælder fly , transfer og færge, men dem kan jeg ikke finde, hvis jeg vil flyve via Koh Samui, som jeg har ladet mig fortælle, er den nemneste vej.

  1. Hej Anja. Den regulære færge sejler enten fra Mae Nam eller Nathon på Koh Samui. Det tager ca. 30 minutter fra lufthavnen til Mae Nam og mindst det dobbelte til Nathon. Men det er selvfølgelig en god idé at være der i god tid. Udover den regulære færge plejer der også at være speedbåde mellem øerne.

   Men et alternativ kunne være at booke en kombibillet med Lompraya, hvor der er transport fra Bangkok til Chumphon og færge til Koh Tao inkluderet (se hjemmeside).

   Hmm…kombibilletter med fly synes jeg ikke at have hørt om – har lige tjekket hos Bangkok Airways, og der kan jeg ikke finde noget.

   Det er nok hurtigst med flyet, men der er ca. to timers sejlads med færgen fra Samui til Tao – øerne ligger et pænt stykke fra hinanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *