De bedste billige hoteller i Chiang Mai

Chiang Mai og Nordthailand er generelt billig i forhold til feriebyerne i Sydthailand. Du kan booke overnatning for et par hundrede kroner med bl.a. eget bad, wifi og aircondition.

Men hvorfor nøjes med at bo billigt, når du samtidig kan bo godt? Tjek disse ni steder som du kan booke til en rigtig god pris og som samtidig får rigtig gode anmeldelser på Tripadvisor og hotels.com.

 

Rustic River Boutique

Lige udenfor den gamle bydel
Mindre hotel med kun 12 værelser. Rustic River ligger lige udenfor den gamle bydel tæt på både natmarkedet og Ping-floden. Hoteller tilbyder bl.a. vaskeservice og hjælp med billetter/udflugter. Vælg mellem fire forskellige værelsestyper, der alle har tv, køleskab og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

BED Phrasingh

Kun for voksne
Populært hotel, der ligger et stenkast fra Wat Phra Singh i den gamle bydel. Her finder du bl.a. swimmingpool – lidt af et særsyn i centrum af Chiang Mai. Hotellet har fem værelsestyper, der bl.a. har tv, altan og gratis wifi. Bed Phrasingh får karakteren 9,4 (enestående) hos hotels.com og fem stjerner hos Tripadvisor.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

My Chiang Mai Boutique Lodge

Meget for pengene – karakteren 9,4 hos hotels.com
I en rolig gade, men alligevel et stenkast fra den gamle bydel, ligger My Chiang Mai Boutique Lodge, der får hele 9,2 i karakter hos hotels.com. Der er 23 værelser, som bl.a. har tv, køleskab, gratis wifi og møbleret altan. Hotellet tilbyder swimmingpool, lufthavnstransport og hjælp med udflugter/billetter. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Varada Place

Vælg mellem eget værelse eller små fællesværelser
Prisbilligt hotel, der ligger ca. 1 km fra den gamle bydel. På Varada Place kan du vælge mellem standardværelse og små fællesværelser med fire senge. Sidstnævnte er meget billigt og perfekt for budgetrejsende. Her er vaskeri, og man kan være behjælpelige med billetter og udflugter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Kate and Hasu Boutique Chiangmai

Topbeliggenhed og kun for voksne
Det lille boutiquehotel ligger to minutters gang fra den gamle bydel og blot fem minutters gang til natmarkedet. Alligevel er her roligt på Kate and Hasu, der bl.a. tilbyder en lille pool, fitnessfaciliteter og transport fra lufthavn til hotel. Morgenmad er inkluderet. Alle værelser har tv, køleskab og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Goldenbell Hotel

Populært hotel med pool
Goldenbell Hotel ligger perfekt ved voldgraven akkurat udenfor den gamle by. Hotellet har 30 værelser og kan bl.a. tilbyde vaskeservice, swimmingpool og hjælp med udflugter/billetter. Vælg mellem fire forskellige værelsestyper, der alle har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

The Arak Bed Bar & Hostel

Vælg mellem sovesal eller eget værelse
Prisbilligt og lille overnatningssted på kanten af den gamle bydel. Her er en sovesal og kun otte værelser, hvor du finder tv og gratis wifi. The Arak Bed Bar and Hostel har kaffebar og tilbyder bagageopbevaring. Et nyere sted i moderne stil.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Anoma Boutique House

Blandt de 10 bedste i kategorien værdi for pengene på Tripadvisor
Mindre hotel/guesthouse i centrum af Chiang Mai. Her har du den gamle bydel lige udenfor døren. Anoma Boutique House har 19 værelser – fra superior til suite, og de har alle tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. På hotellet finder du restaurant, vaskeservice og hjælp med udflugter/billetter.

Se pris på hotels.com > Udbydes ikke på booking.com >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *