De bedste billige hoteller på Koh Phi Phi

På trods af Phi Phis beskedne størrelse, så kan det være temmelig svært at finde det perfekte hotel på øen. For det første, så er priserne skyhøje i forhold til resten af Thailand og for det andet, så er der ikke mange hoteller, der får gode anmeldelser.

Det har været svært at finde frem til nedenstående overnatningssteder, der som nogle af de eneste får overvejende positive ord med på vejen af tidligere gæster.

 

Phi Phi Relax Beach Resort

Ud til stranden på øens østlige side
Vil du have lidt af den oprindelige Phi Phi-atmosfære, så er Relax Beach Resort et fremragende valg. Her bor du i egen hytte ud til en privat strand på øens østlige side. Her er fire værelsestyper, og du har mulighed for at bo beach front. Resortet tilbyder bl.a. strandbar, restaurant, vaskeservice og hjælp med udflugter/billetter. Der er gratis wifi i lobbyen.

Book eller se mere om Relax Beach Resort

 

Viking Natures Resort

Direkte på stranden
På en lille strand mellem Tonsai og Long Beach ligger Viking Natures Resort, der længe har været et hit hos budgetrejsende. Hotellet har 48 værelser fordelt på syv værelsestyper, hvor de billigste må betegnes som enkle. Værelserne har tv, køleskab og gratis wifi. Viking Natures Resort tilbyder desuden restaurant og hjælp til udflugter/billetter. Morgenmad kan tilkøbes.

Book eller se mere om Viking Natures Resort

 

HIP Seaview Resort @ Phi Phi

Ved Long Beach
Hip Seaview Resort @ Phi Phi er et af de hoteller på Phi Phi, der får bedst anmeldelser. Beliggende ud til Long Beach er du tæt på stranden og langt væk fra Tonsais dunkende bas. Her er 15 værelser, der har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. HIP Seaview roses af tidligere gæster for den smukke udsigt og det venlige og hjælpsomme personale.

Book eller se mere om HIP Seaview Resort

 

Dee Dee Beach House

På den nordlige del af Ao Lo Dalam Beach
Enkelt overnatningssted, der har sin styrke i beliggenheden ved Ao Lo Dalam Beach. Her er kun 14 værelser, der bl.a. har aircondition, gratis wifi og møbleret patio. Dee Dee Beach House får fire stjerner på Tripadvisor, og det er lidt af et særsyn for et billigt overnatningssted på Phi Phi.

Book eller se mere om Dee Dee Beach Resort

 

Panmanee Hotel

I centrum af Tonsai
Charmerende er det ikke, men meget ideelt for den yngre generation, der bare skal have et sted at sove. Panmanee Hotel har fire forskellige værelsestyper, der har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. I kan tilkøbe morgenmad og i receptionen er man behjælpelig med udflugter/billetter.

Book eller se mere om Panmanee Hotel

 

Kitty Guesthouse

Tæt på strand og byliv
Det lille Kitty Guesthouse ligger ved den nordlige del af Ao Lo Dalam Beach. Stedet bliver rost for den venlige ejer og gode beliggenhed. Her er kun 14 værelser med gratis wifi og privat badeværelse. På Kitty Guesthouse kan man i øvrigt være behjælpelige med udflugter og billetter.

Book eller se mere om Kitty Guesthouse

 

Gypsy Village 2

Enkelt overnatningssted i Tonsais østlige del
Det handler om at have de rette forventninger, skriver flere tidligere gæster på Gypsy Village 2. Stedet er enket og stort set uden service, men det er et sted at sove med eget bad tæt på Tonsai uden dog at være generet af larm. De 16 værelser har tv, aircondition og gratis wifi. Swimmingpoolen på søsterhotellet kan benyttes gratis.

Book eller se mere om Gypsy Village 2

 

PP Tonsai Place

I centrum af Tonsai
Mindre overnatningssted i centrum af Tonsai tæt på strand og færgeterminal. På trods af beliggenheden er her forholdsvis roligt i forhold til mange andre steder på Phi Phi. Værelserne har bl.a. køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te og kaffe.

Book eller se mere om PP Tonsai Place

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *