De bedste hoteller på Koh Samet 2024 (Opdateret)

Hotellerne i Thailand holder normalt høj kvalitet, men der er en håndfuld øer, hvor mange af overnatningsstederne både er dyre og får dårlige anmeldelser fra tidligere gæster.

Koh Samet er en af de øer, hvor det er en god idé at lave lidt research inden man booker hotel – se f.eks. nærmere på disse ni overnatningssteder som andre rejsende taler godt om og som alle hører til blandt de bedste hoteller på Koh Samet lige nu.

 

Samed Villa Resort

Rolig beliggenhed ud til stranden
Populært hotel ud til stranden midt på Koh Samet. Her bor du i rolige omgivelser og især børnefamilier vil føle sig hjemme her. Samed Villa Resort har bl.a. spa, vaskeri, bar/lounge og restaurant. På værelserne finder du tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Le Vimarn Cottages & Spa

Et af Koh Samets bedste hoteller
Der er dyrt, men dejligt. Le Vimarn Cottages & Spa ligger ved Ao Prao Beach på vestkysten, og det er uden tvivl et af øens bedste hoteller.

Her bor du i luksuriøse omgivelser og kan nyde godt af faciliteter som spa, fitness, swimmingpool, to restauranter og privat strand. Værelserne har bl.a. tv, køleskab, aftenopredning, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sai Kaew Beach Resort

Velkendt hotel på Sai Kaew Beach
Det populære resort ligger perfekt på den nordlige del af Sai Kaew Beach. Her kan du bo i ældre bungalows eller i den nyere hotelbygning.

I alt er her fire værelsestyper, der alle har bl.a tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Sai Kaew Beach Resort har en god restaurant og tilbyder både spa, fitnessfaciliteter og hele tre swimmingpools. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

Green Bay Samed Resort

Lille hotel få meter fra Sai Kaew Beach
Til dig, der vil bo godt og ikke behøver alverdens faciliteter er Green Bay Samed Resort et godt valg. Det lille hotel ligger ved Sai Kaew Beach og tilbyder værelser med bl.a. tv, minibar, pengeskab og gratis wifi.

Tidligere gæster roser især beliggenheden og den supergode service fra personalet. Green Bay Samed Resort hjælper gerne med lufthavnstransport.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Paradee

Superlækkert hotel direkte på stranden
Hvis penge ikke er et problem, så er det oplagt at booke Paradee, der får absolut topkarakterer af tidligere gæster. Du kan bl.a. bo i skønne beach front villaer med egen pool.

Alle værelser har tv, køleskab, aftenopredning, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Paradee har også spa, fitness, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Blue Moon Samet

God budgetovernatning centralt på Koh Samet
Her bor du på vejen, der forbinder Na Dan med Sai Kaew Beach. Øens restauranter ligger lige udenfor døren og der er kun fem minutters gang stranden. Her er kun otte værelser, der har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Blue Moon roses for det venlige personale, der gerne hjælper med udflugter og billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sunrise Villas Seaview

Tæt på Na Dan
Her kan du bo enkelt og billigt med havudsigt. Sunrise Villas Seaview får rigtig gode anmeldelser af tidligere gæster, der roser det venlige personale og den gode beliggenhed. Hotellet har 16 værelser med bl.a. tv, køleskab og gratis wifi. Stedet har også restaurant, hvor du kan tilkøbe morgenmad.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Larissa Samed Resort

Tæt på stranden
Den rolige beliggenhed og især den venlige ejer bliver fremhævet af tidligere gæster på Larissa Samed Resorts, der ligger i en dejlig have tæt på stranden. Her er 24 værelser, der bl.a. har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Baan Ploy Sea

Ud til stranden på den nordlige del af Koh Samet
Baan Ploy Sea ligger ud til stranden ikke langt fra Na Dan. Hotellet tilbyder bl.a. bar/lounge, restaurant, vaskeservice og lille swimmingpool. Her er 23 værelser, der har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te og kaffe. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Mooban Talay Resort

Bungalows på stranden
På Mooban Talay kan du bo i gode bungalows ud til stranden. Her er 22 værelser – fra standard til deluxe – med bl.a. tv, køleskab og gratis wifi. Her er bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Mooban Talay tilbyder også gratis transport til færgen, og det er muligt at tilkøbe morgenmad.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *