Overnatning for hele familien i Hua Hin

I Hua Hin er det utrolig nemt at finde hoteller, hvor hele familien kan bo sammen. Den populære ferieby ud til Thailandbugten har adskillige store resorts og lejligheder, hvor ung som gammel vil føle sig hjemme. Flere af dem har endda særlige faciliteter til børn, og det gør Hua Hin til et rigtig godt sted til familieferien i Thailand.

Hua Hin har desuden en lang række aktiviteter henvendt til de mindste alt efter alder – f.eks. disse:

• Vana Nava Vandland
• Hua Hin Floating Market (flere børnevenlige aktiviteter)
• Kids Fantasia Legeland i Market Village Center
• For Art’s Sake – sjovt 4D kunstmuseum
• Tree Top Adventurepark
• Minigolf

Men hvor skal du så bo på familieferien til Hua Hin? Det har jeg selvfølgelig et bud på – tjek f.eks. disse 11 gode hoteller, hvor I de fleste steder har mulighed for at bo hele familien sammen.

 

Radisson Resort & Spa Hua Hin (Cha Am)

Dejligt familieparadis med masser af faciliteter
Hvorfor ikke starte med det hotel som jeg gentagne gange har brugt til eksempler på, hvor billigt du kan få en familieferie i Thailand. Radisson ligger ud til stranden i Cha Am, og her får du gode rummelige værelser med bl.a. tv. køleskab og gratis wifi.

Hotellet tilbyder desuden et hav af faciliteter som f.eks. store swimmingpools, børneklub, restauranter og meget andet. Det er i øvrigt Radisson Resort på billedet herover.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Holiday Inn Resort Vana Nava

Med gratis adgang til vandland
Det nyeste skud på stammen når det gælder familieresorts med eget vandland. Holiday Inn ligger syd for Hua Hin, og her er der gratis adgang til Water Jungle, der skulle være Asiens største af sin slags.

Holiday Inn tilbyder bl.a. børneklub, legeland, fitnessfaciliteter, børnepasning og fuldt udstyret spa. Værelserne har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Prinz Garden Villas Hua Hin

Billigt hotel med gode anmeldelser
Måske et af de absolut bedste valg til den billige familieferie i Hua Hin. Prinz Garden Villas har modtaget hæderen Loved by Guests 2016 hos hotels.com, og det betyder, at du på én gang kan bo godt og billigt.

Her er kun 20 værelser, deriblandt lejligheder til fire personer, der har tv, wifi, køleskab og aircondition. Hotellet har også restaurant, swimmingpool og mulighed for at tilkøbe morgenmad.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Anantasila Villa by The Sea

Ud til stranden ved abebjerget
Samtlige af Anantasilas værelsestyper kan rumme en familie på to voksne og to børn. Resortet ligger ca. 8 km syd for Hua Hin ved Abebjerget.

Beliggenheden direkte ud til stranden gør hotellet populært, og mens standardværelserne er forholdsvis ordinære, så kan du bo i luksus i juniorsuiten eller i deluxeværelserne. Hotellet har selvfølgelig swimmingpool, børnepool og shuttlebus til Hua Hin centrum.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hyatt Regency

5-stjernet resort ved stranden
På Hyatt Regency kan du bo i lækre omgivelser direkte ud til stranden. Børnene har egen miniklub (mod tillæg), og her er også legeplads og børnepool.

Det 5-stjernede resort tilbyder desuden spa, fitness, 2 barer, 4 restauranter, lazy river og hele 6 swimmingpools. Hyatt Regency har adskillige værelsestyper, der bl.a. har tv, køleskab, pudemenu, aftenopredning og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hua Hin Marriott Resort & Spa

Velkendt luksusresort med børneklub
I den populære børneklub på Marriott Resort & Spa kan de mindste bl.a. spille playstation og deltage i aktiviteter på stranden. Marriott har gode familieværelser med tv, køleskab, aftenopredning, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Af faciliteter finder du spa, fitness, 5 swimmingpools og flere barer og restauranter. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

First Choice Suites

To-værelses lejligheder
Her får du rigtig meget for pengene. First Choice Suites er et lejlighedshotel, hvor du bl.a. har to værelser og tekøkken med komfur og f.eks. bestik og tallerkener. Hotellet ligger ca. fire km syd for Hua Hin og tilbyder pool og 200 meter til stranden. Der er desuden gratis wifi, vaskeservice og fitnessfaciliteter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Baan Sansuk Beachfront Condominium

Billige lejligheder tæt på stranden
De nye lejligheder ligger ca. 5 km syd for Hua Hin tæt på stranden. Her kan hele familien bo i lejligheder med tekøkken, der bl.a. har bestik, tallerkener og køkkenredskaber. Her er også komfur, køleskab og mikrobølgeovn. Baan Sansuk har både børnepool og swimmingpool.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Rocco Hua Hin Condominium

Lejligheder med reception
Endnu et godt valg, hvis du vil bo billigt i lejligheder. Rocco Hua Hin Condominium tilbyder gode værelser med king size seng og sovesofa, der fungerer som dobbeltseng. Lejlighederne har tekøkken med bl.a. bestik og tallerkener samt stort køleskab og komfur. Her er swimmingpool og stedet tilbyder desuden vaskeservice og lufthavnstransport.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Ibis Hua Hin

Familieværelser til en god pris
Større hotel syd for Hua Hin. Her kan I booke familieværelser med 1 dobbeltseng og 2 enkeltsenge. Værelserne har desuden tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. På hotellet finder I bl.a. børnepool, swimmingpool, bar/lounge og restaurant. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Baan Bayan Beach Hotel

Børn under fem år kan bo gratis
Dejligt 4-stjernet hotel, der ligger direkte ud til stranden. Baan Bayan har smagfuldt indrettede værelser med bl.a. tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave kaffe/te. Hotellet har kun 21 værelser og gæsterne kan nyde den gode swimmingpool, der ligesom børnepoolen ligger helt ud til stranden. Baan Bayan tilbyder desuden biludlejning og lufthavnstransport.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *