14 unikke overnatningssteder i Thailand

Thailand har masser af fantastiske overnatningssteder. Der er dog nogle, som skiller sig ud og tilbyder en oplevelse udover det sædvanlige. Det kan være arkitektur, beliggenhed eller muligheden for aktiviteter, som gør stedet til noget særligt.

Er du ligesom jeg typen, der godt kan lide at prøve noget andet og unikt, så tag et kig på overnatningsstederne herunder. Der kan være store oplevelser i vente.

Skal du bruge transport fra lufthavnen til dit hotel eller mellem byer og destinationer, så kan du få et uforpligtende tilbud hos min danske samarbejdspartner i Thailand – se mere her.

 

Chai Lai Orchid Eco Lodge – Mae Sapok

Overskuddet går til et godt formål
Nordthailand har mange unikke overnatningssteder. Et af dem er det skønne Chai Lai Orchid, der ikke bare er et bæredygtigt eco lodge, men også har to vigtige missioner: Stedet tager sig af domesticerede elefanter og giver hele overskuddet fra lodgen som støtte til bekæmpelse af trafficking af burmesiske kvinder.

Chai Lai Orchid ligger i naturskønne omgivelser lige vest for Chiang Mai. Lodgen har flere forskellige værelsestyper med bl.a. gratis wifi, balkon/terrasse og privat bad og toilet.

Der er mulighed for at deltage i en række aktiviteter som kano, food tour, besøg i templer, vandreture til vandfald og selvfølgelig at møde elefanterne på deres hjemmebane.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Keemala – Phuket

Spektakulært og prisvindende resort ved Kamala
Det er dyrt, men bestemt også noget særligt. Keemala ligger tilbagetrukket fra stranden i Kamala og har især gjort sig bemærket ved de spektakulære Birds Nest-villaer.

Alle værelser/villaer har tv, minibar, elkedel, pudemenu, aftenopredning, premium sengetøj, gratis wifi og privat pool. Af faciliteter finder du bl.a. spa, motionscenter, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sametnangshe Boutique – Phang Nga

Formidabel udsigt over Phang Nga-bugten
Jeg havde et fint ophold på Sametnangshe Boutique, men det er beliggenheden, der gør stedet til noget særligt. Her bor du med forrygende udsigt over Phang Nga-bugten og kan være vidne til det smukkeste solopgange.

Sametnangshe Boutique har adskillige værelsestyper – fra små telte til lækre villaer og bungalows med lille privat pool. Hotellet har bl.a. bar, restaurant og mulighed for at tilkøbe morgenmadsbuffet. Sametnangshe Boutique sørger gerne for transport fra lufthavnen på Phuket.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

The Hideout  – Koh Yao Noi

Unikt overnatningssted på Koh Yao Noi
Et af de mest spektakulære hoteller i Sydthailand er The Hideout på Koh Yao Noi. Her kan du bo i smagfuldt, men enkelt indrettede tree houses, hvor du har følelsen af at overnatte udendørs.

Du kan bl.a. vælge at bo med udsigt til hav eller jungle. The Hideout har både spa, bar, restaurant og en dejlig infinitypool. Tidligere gæster roser især det venlige personale.

Se pris på hotels.com > Udbydes ikke på booking.com >

 

Sukantara Cascade Resort – Mae Rim

Med udsigt til en lille vandfald
Sukantara Cascade Resort er et mindre hotel, der ligger smukt i naturen ved et lille vandfald. Det kan du få direkte kig til på flere af værelsestyperne, der består af både hytter, bungalows og suites med privat pool.

På Sukantara Cascade Resort er der faciliteter som f.eks. spa, bar, restaurant og swimmingpool. Morgenmad er inkluderet i prisen, og hotellet kan sørge for både udflugter og lufthavnstransport. Der er ca. 35 minutters kørsel fra lufthavnen i Chiang Mai til hotellet.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Intercontinental Khao Yai Resort – Pak Chong

Bo i en renoveret togvogn
Et af de mest spektakulære hoteller i Isan er det nye Intercontinental Khao Yai Resort, der ligger ved Pak Chong tæt på Khao Yai Nationalpark. Hotellet tilbyder bl.a. værelser i renoverede togvogne, som er indrettet i kolonistil.

Intercontinental Khao Yai Resort har faciliteter som spa, fitness, bar/lounge, swimmingpool og to restauranter. Morgenmadsbuffet kan tilkøbes. Et unikt og cool overnatningssted, men det er bestemt ikke billigt.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Monsonkeang Camping View – Mae Chaem

Enkelt overnatningssted i bjergene
Her har du muligheden for at komme væk fra de gængse turistruter. Monsonkeang Camping View ligger i bjergene lige øst for Doi Inthanon 100 km fra Chiang Mai. Du kan vælge mellem de enkle hytter og det større deluxeværelse med balkon.

Begge typer har flot udsigt og privat bad og toilet. Der er desuden gratis wifi på stedet. Du har mulighed for at vandre eller cykle i den smukke natur, og det venlige og gæstfri værtspar kan både sørge for mad og transport.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Pimali Resort & Training Centre – Nong Khai

Den fantastiske beliggenhed med udsigt til rismarker er ikke det eneste bemærkelsesværdige ved Pimali Resort. Her er en del af personalet mindrebemidlede unge, som kan få en uddannelse i hotel- og restaurationsbranchen.

Pimali Resort tilbyder gode og moderne villaer, der bl.a. har balkon, minibar, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Stedet har en rigtig god restaurant, hvor du f.eks. kan få menuer fra Isan-køkkenet.

Du kan deltage i en lang række aktiviteter – f.eks. cykelture, yogaklasser, kokkeskole, besøg i landsbyer og ved Pink Lotus Lake. Alt efter hvornår du besøger Pimali Resort kan du også være med til at så og høste ris.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Somewhere Only We Know – Koh Phangan

Lækker nedtonet luksus
Gemt væk ved tre små strande på den sydlige del af Koh Phangan ligger det luksuriøse Somewhere Only We Know, der kun er for voksne. Her bor du i rolige omgivelser og har mulighed for at booke villa med privat pool.

Der er kun plads til ganske få gæster af gangen, hvilket giver en unik følelse af ro og nydelse. Somewhere Only We Know har faciliteter som spa, lounge og restaurant. Morgenmad og transport til og fra færgen på Koh Phangan er inkluderet.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Por Sampao Camping – Khao Sok Nationalpark

Unik overnatning ved Khao Sok Nationalpark
Por Sampao Camping ligger med smuk udsigt over bjergene ved Khao Sok Nationalpark (billedet øverst). Det er et nyere overnatningssted, hvor du kan booke telt, hytte eller dobbeltværelse, der ligger i hovedbygningen. Alle værelsestyper har udsigt.

Por Sampao Camping tilbyder bl.a. morgenmad og en god restaurant. Tidligere gæster roser det meget venlige personale på det lille overnatningssted, der ligger 1 km fra Khao Sok Nationalaprk og 11 km fra Cheow Lan-søen.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

The Floathouse – Sai Yoke, River Kwai

Luksus på Kwai-floden
Her kan du sidde på din terrasse helt ud til River Kwai omgivet af den smukke natur. The Floathouse består af 26 flåder, der er lækkert og romantisk indrettet med bl.a. tv, køleskab, espressomaskine, gratis wifi og premium sengetøj.

Stedet arrangerer udflugter for gæsterne, der kan vælge ophold med morgenmad eller fuld pension. The Floathouse ligger midt i naturen tæt på Sai Yoke Nationalpark og får fremragende anmeldelser.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Bangkok Tree House

Anderledes overnatning i Bangkok
Til dig, der vil prøve noget andet i Bangkok eller er ligeglad med at bo tæt på byens seværdigheder. Bangkok Tree House ligger i frodige omgivelser ud til Chao Phraya-floden ca. 10 km syd for Asok (i fugleflugt) ved Sukhumvit Road. Du kan komme til centrum med bl.a. lokalbåd og en kort køretur til nærmeste skytrainstation.

Bangkok Tree House har kun 11 værelser, der er moderne indrettet med køleskab, pengeskab, gratis wifi og balkon eller terrasse. Der er restaurant på hotellet, hvor personalet kan sørge for lufthavnstransport og andre udflugter. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Kachonghills Tented Camp – Trang

Telte og villaer i frodige omgivelser
I naturskønne omgivelser ca. 25 km øst for Trang ligger Kachonghills Tented Camp, der trods navnet også har villaer, hvor de største har plads til fem personer. Alle værelsestyper (også teltene) har bl.a. tv, minibar, pengeskab, gratis wifi og balkon eller terrasse med flot udsigt over bjergene.

På Kachonghills Tented Camp kan du booke ophold med både morgenmad og middag inkluderet. Stedet har udlejning af cykler og personalet kan hjælpe med udflugter. Du kan kombinere Kachonghills Tented Camp med f.eks. Koh Mook og Koh Ngai.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Our Jungle House – Khao Sok

Populært tree house
I Khao Sok Nationalpark kan du få en unik oplevelse på Our Jungle House. Her er der mulighed for at bo i tree top house, men uanset hvilken værelsestype du booker, så har du naturen lige udenfor døren.

Af faciliteter finder du spa, bar og restaurant, der tilbyder morgenmad, frokost og aftensmad. Hotellet arrangerer aktiviteter og udflugter for gæsterne – du kan f.eks. vandre i skoven eller sejle på floden. Our Jungle House er et mindre overnatningssted, der skal bookes i god tid.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *