Bo på stranden i Khao Lak

Den lange kyststrækning ved Khao Lak på fastlandet nord for Phuket har masser af store resorts, der ligger ud til stranden. Vil du hellere bo i hytte, villa eller bungalow, så se nærmere på disse ni anmelderroste steder, der alle har værelser i vandkanten.

 

Seaview Resort Khao Lak

Børnevenligt hotel med poolvillaer
På Seaview kan I bo i store villaer med egen pool, der ligger lige ud til stranden. Værelserne har tv, minibar, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Det tidligere Centara-hotel har masser af faciliteter – bl.a. spa, tennis, barer, 3 restauranter og 6 swimmingpools. De mindste har børnepool, legeplads og gratis børneklub. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Moracea by Khao Lak Resort

Lækker luksus i smukke omgivelser
På den sydlige del af stranden ligger Moracea, der er perfekt til en luksuriøs ferie i Khao Lak. Stedet tilbyder bl.a. beach front bungalows, der ligesom de øvrige værelsestyper har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Moracea har desuden spa, fitness, 2 restauranter og 3 swimmingpools. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Khao Lak Wanaburee Resort

I frodige omgivelser på den sydlige del af stranden
Wanaburee Resort er et mindre hotel og et rigtig godt alternativ til de enorme resorts, der præger kysten. Her er kun 34 værelser, der har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Wanaburee tilbyder spa, have, 2 restauranter og 2 swimmingpools. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Ao Thong Beach Bungalows

Enkelt hotel med bungalows på Pakarang Beach
På Ao Thong Beach Bungalows kan I finde enkle bungalows ved stranden helt mod nord i Khao Lak. Et område langt væk fra de større resorts på den centrale del af stranden. Alle værelser har bl.a. køleskab og gratis wifi. Ao Thong Beach Bungalows tilbyder desuden bar, en populær restaurant og hjælp med udflugter/billetter. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Khao Lak Bay Front Resort

God værdi for pengene
I Khao Laks sydlige del kan I bo godt til en rigtig god pris sammenlignet med mange af de store resorts i området. Khai Lak Bay Front Resort har deluxe bungalows ud til stranden med bl.a. tv, køleskab og gratis wifi. Resortet tilbyder desuden spa, poolbar, restaurant og 2 swimmingpools.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Ramada Resort by Wyndham Khao Lak

Tæt på shopping og restauranter
Topservice og meget venligt og smilende personale er blot noget af det tidligere gæster fremhæver ved Ramada Resort, der ligger i gåafstand af shopping og restauranter. Hotellet tilbyder ocean front villaer, der bl.a. har tv, pudemenu og gratis wifi. Af faciliteter finder I spa, fitness, swimmingpool og to restauranter. Her er også legeplads og børneklub. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sentido Graceland Resort & Spa

Store poolvillaer på stranden
Det store Sentido Graceland Resort tilbyder 10 værelsestyper, deriblandt store poolvillaer ved stranden. Værelserne har tv, køleskab, aftenopredning, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen, og Sentido Graceland har også faciliteter som spa, natklub, 10 swimmingpools og flere barer og restauranter. Her er også gratis børneklub.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Chongfah Resort

Kåret til et af Thailands bedste hoteller på Tripadvisor
Skal ferien være noget særligt, så book Chongfah Resort, der flere gange er kåret til et af Thailands bedste hoteller af brugerne på Tripadvisor. Her kan I bo helt ud til stranden i skønne bungalows, der har tv, køleskab, pudemenu, aftenopredning, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Personalet får meget rosende ord med på vejen af tidligere fæster, der lovpriser opholdet på Chongfah Resort, som også tilbyder bar, restaurant, swimmingpool og udlån af cykler. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Devasom Khao Lak Beach Resort & Villas

5-stjernet resort på den nordlige del af stranden
Devasom tilbyder lækre beach front pool villaer med både et og to værelser. Sidstnævnte er selvfølgelig helt perfekte til familieferien i Khao Lak. Alle værelser har tv, køleskab, pudemenu, aftenopredning og gratis wifi. På resortet finder I faciliteter som spa, fitness, børnepool, restaurant og swimmingpool. Morgenmad er tilgængelig. Devasom ligger på Khuk Khak Beach i rolige omgivelser.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.