De bedste hoteller i Hua Hin 2020

Hua Hin er med rette kendt for sine mange gode resorts, men det behøver ikke nødvendigvis at koste en formue at bo godt i den populære ferieby. Faktisk har Hua Hin også en lang række mere beskedne overnatningssteder, der får rigtig gode anmeldelser fra tidligere gæster.

Herunder kan du se de bedste hoteller i Hua Hin lige nu. Hoteller som andre rejsende taler godt om og som får topkarakterer på Tripadvisor, hotels.com og booking.com.

 

Cape Nidhra Hotel

5-stjernet resort på stranden
Lige syd for Hua Hin centrum ligger det lækre Cape Nidhra Hotel, der har 59 værelser, som alle har tv, køleskab, gratis wifi, lille privat pool og mulighed for at lave te/kaffe. Tidligere gæster roser det meget venlige personale på Cape Nidhra Hotel, der også tilbyder faciliteter som spa, fitness, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Prinz Garden Villa

Populært hotel til en rigtig god pris
Det populære Prinz Garden Villa har mange tilbagevendende gæster, der alle fremhæver det meget hjælpsomme personale. Hotellet ligger ca. 4 km syd for Hua Hin, og her finder du have, restaurant, børnepool og swimmingpool. Prinz Garden Villa har 20 rummelig værelser med bl.a. tv, køleskab og gratis wifi. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Devasom

Velkendt luksushotel med privat strand
Devasom er i årevis blevet betragtet som et af Hua Hins bedste hoteller. Her får du topservice og dejlige bungalows/villaer, der har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Devasom ligger ud til privat strand og har desuden restaurant og swimmingpool. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Putahracsa

Ud til stranden og tæt på centrum
Som med Devasom er Putahracsa også et hotel, der konstant får gode anmeldelser, og her bor I ud til stranden umiddelbart nord for Hua Hin. Her er en hyggelig strandbar og tidligere gæster roser det meget sevicemindede personale. Her er 67 værelser, deriblandt pool villaer, og alle værelser har tv, køleskab, aftenopredning, premium sengetøj og mulighed for at lave te/kaffe. På Putahracsa finder du faciliteter som spa, fitness, 2 swimmingpools og 3 restauranter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Whale Hua Hin

Nyrenoveret hotel nord for Hua Hin
Det venlige personale og de nyrenoverede værelser til en rigtig god pris er noget tidligere gæster på Whale Hua Hin kan lide. Hotellet ca. 4,5 km nord for centrum har 46 værelser med bl.a. tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Whale har desuden faciliteter som restaurant og tagterrasse med fitness og lille pool. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

The Moon Hostel

Billigt i centrum af Hua Hin
Det lille Moon Hostel ligger centralt ved klokketårnet i Hua Hin. Her kan du vælge mellem sovesale og værelser med fælles badeværelse og dobbeltværelser med eget bad. En af sovesalene er kun for kvinder. Værelserne har tv og gratis wifi, mens The Moon Hostel tilbyder tagterrasse og vaskeservice.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Asira Boutique Hua Hin Hotel

Bo godt til en rigtig god pris
Asira Boutique er opført i 2016, og her kan I bo i lækre og moderne omgivelser til en rigtig god pris. Her er kun 32 værelser fordelt på seks værelsestyper – Asira tilbyder bl.a. lækre swim up-værelser. Hotellet har bl.a. have, fitness, børnepool og stor indbydende swimmingpool. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Ruen Kanok Thai House

Lille hotel tæt på Abebjerget
Tæt på stranden ved Abebjerget ligger det lille Ruan Kanok Thai House, der er opført i klassisk thaistil med masser af træ og fine detaljer. Her bor I i villaer, der har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. På hotellet finder I have, restaurant og swimmingpool. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hyatt Regency Hua Hin

Et af Hua Hins klassiske luksusresorts
Hyatt Regency ligger direkte ud til stranden ca. 5 km syd for Hua Hin. Det er et af områdets ældre luksusresorts, der har et hav af faciliteter og som er et godt valg til børnefamilierne. Der er hele 6 swimmingpools, en sjov lazy river og børnene har egen aktivitetsklub. Andre faciliteter tæller bl.a. spa, fitness, 2 barer og 4 restauranter. Hyatt Regency har hele 213 værelser, der har tv, køleskab, pudemenu, aftenopredning og gratis wifi. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sea Harmony Eco Lodge

Lille guesthouse med økologisk restaurant
Også Sea Harmony Eco Lodge ligger syd for Hua Hin, men ellers er det Hyatt Regencys totale modsætning. Her er kun fem værelser og værtsparret Indy og Nodie tager imod med åbne arme. Stedet er kendt for sin restaurant, der serverer lækker mad lavet af økologiske råvarer. På værelserne finder I tv, køleskab og gratis wifi. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *