De bedste hoteller i Hua Hin 2024 (opdateret)

Hua Hin er med rette kendt for sine mange gode resorts, men det behøver ikke nødvendigvis at koste en formue at bo godt i den populære ferieby. Faktisk har Hua Hin også en lang række mere beskedne overnatningssteder, der får rigtig gode anmeldelser fra tidligere gæster.

Herunder kan du se de bedste hoteller i Hua Hin lige nu. Hoteller som andre rejsende taler godt om og som får topkarakterer på Tripadvisor, hotels.com og booking.com.

 

Listen er opdateret til sæsonen 2023/2024

Listen bliver opdateret løbende og indeholder nu 14 af Hua Hins absolut bedste overnatningssteder. Nye på listen i 2023 er dusitD2, Loligo Resort og Anantara Hua Hin Resort, som du kan læse mere om herunder.

 

Cape Nidhra Hotel

5-stjernet resort på stranden
Lige syd for Hua Hin centrum ligger det lækre Cape Nidhra Hotel, der har 59 værelser, som alle har tv, køleskab, gratis wifi, lille privat pool og mulighed for at lave te/kaffe.

Tidligere gæster roser det meget venlige personale på Cape Nidhra Hotel, der også tilbyder faciliteter som spa, fitness, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Prinz Garden Villa

Populært hotel til en rigtig god pris
Det populære Prinz Garden Villa har mange tilbagevendende gæster, der alle fremhæver det meget hjælpsomme personale. Hotellet ligger ca. 4 km syd for Hua Hin, og her finder du have, restaurant, børnepool og swimmingpool. Prinz Garden Villa har 20 rummelige værelser med bl.a. tv, køleskab og gratis wifi. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Devasom

Velkendt luksushotel med privat strand
Devasom er i årevis blevet betragtet som et af Hua Hins bedste hoteller. Her får du topservice og dejlige bungalows/villaer, der har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Devasom ligger ud til privat strand og har desuden restaurant og swimmingpool. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Putahracsa

Ud til stranden og tæt på centrum
Som med Devasom er Putahracsa også et hotel, der konstant får gode anmeldelser. Her bor du ud til stranden umiddelbart nord for Hua Hin. Her er en hyggelig strandbar, og tidligere gæster roser det meget servicemindede personale.

Hotellet har 67 værelser, deriblandt poolvillaer. Alle værelser har tv, køleskab, aftenopredning, premium sengetøj og mulighed for at lave te/kaffe. På Putahracsa finder du faciliteter som spa, fitness, 2 swimmingpools og 3 restauranter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Whale Hua Hin

Nyrenoveret hotel nord for Hua Hin
Det venlige personale og de nyrenoverede værelser til en rigtig god pris er noget tidligere gæster på Whale Hua Hin kan lide. Hotellet ca. 4,5 km nord for centrum har 46 værelser med bl.a. tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Whale har desuden faciliteter som restaurant og tagterrasse med fitness og lille pool. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Let’s Sea Hua Hin Al Fresco Resort

Moderne hotel ved stranden
Ca. 4,5 km fra Hua Hin og tæt på Cicadamarkedet ligger Let’s Sea Hua Hin Al Fresco Resort, der tilbyder lækre moderne værelser, hvoraf nogle har direkte adgang til poolen. Alle værelsestyper har tv, køleskab, balkon, pengeskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Faciliteterne tæller bl.a. spa, motionscenter, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Let’s Sea Hua Hin Al Fresco Resort har desuden døgnåben reception, hvor man kan være behjælpelige med udflugter/billetter. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Asira Boutique Hua Hin Hotel

Bo godt til en rigtig god pris
Asira Boutique er opført i 2016, og her kan du bo i lækre og moderne omgivelser til en rigtig god pris. Der er kun 32 værelser fordelt på seks værelsestyper – Asira tilbyder bl.a. lækre swim up-værelser. Hotellet har bl.a. have, fitness, børnepool og stor indbydende swimmingpool. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hua Hin Marriott Resort & Spa

Velkendt luksusresort med børneklub
På det 5-stjernede Marriott Resort & Spa finder du bl.a. gode familieværelser med tv, køleskab, aftenopredning, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Af faciliteter tilbyder hotellet spa, fitness, 5 swimmingpools og flere barer og restauranter.

I den populære børneklub på Marriott Resort & Spa kan de mindste bl.a. spille playstation og deltage i aktiviteter på stranden. En lækker morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

dusitD2

Nyt og moderne hotel
På dusitD2 får du rigtig meget for pengene. Hotellet er nyt og moderne med mange forskellige værelsestyper inklusive familieværelser. Alle værelser har bl.a. tv, køleskab, pengeskab og gratis wifi.

Tidligere gæster roser det venlige personale på dusitD2, der har faciliteter som bar, restaurant, fitness og swimmingpool på tagterrassen. Morgenmadsbuffet kan tilkøbes. Der er ca. 400 meter til stranden og 3,5 km til centrum af Hua Hin.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Ruen Kanok Thai House

Lille hotel tæt på Abebjerget
Tæt på stranden ved Abebjerget ligger det lille Ruan Kanok Thai House, der er opført i klassisk thaistil med masser af træ og fine detaljer. Her bor du i villaer, der har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. På hotellet er der have, restaurant og swimmingpool. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hyatt Regency Hua Hin

Et af Hua Hins klassiske luksusresorts
Hyatt Regency ligger direkte ud til stranden ca. 5 km syd for Hua Hin. Det er et af områdets ældre luksusresorts, der har et hav af faciliteter og som er et godt valg til børnefamilierne. Der er hele 6 swimmingpools, en sjov lazy river og børnene har egen aktivitetsklub.

Andre faciliteter tæller bl.a. spa, fitness, 2 barer og 4 restauranter. Hyatt Regency har hele 213 værelser, der har tv, køleskab, pudemenu, aftenopredning og gratis wifi. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sea Harmony Eco Lodge

Lille guesthouse med økologisk restaurant
Også Sea Harmony Eco Lodge ligger syd for Hua Hin, men ellers er det Hyatt Regencys totale modsætning. Her er kun fem værelser og værtsparret Indy og Nodie tager imod med åbne arme.

Stedet er kendt for sin restaurant, der serverer lækker mad lavet af økologiske råvarer. På værelserne finder du tv, køleskab og gratis wifi. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Anantara Hua Hin Resort

Velkendt resort af høj kvalitet
Anantara Hua Hin Resort er at af Hua Hins mest kendte hoteller. Her bor du i luksuriøse omgivelser rundt om en lækker indbydende swimmingpool. Du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper, hvor der i de største er plads til tre voksne og to børn.

På hotellet finder du faciliteter som spa, tennis, fitness, legeplads, børnepool og flere barer og restauranter. Anantara ligger ud til stranden og ca. 5 km fra Hua Hin centrum. Personalet i den døgnåbne reception sørger gerne for transport og udflugter/billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Loligo Resort

Moderne hotel syd for Hua Hin
Ca. 4,5 km syd for Hua Hin ligger Loligo Resort, der er et nyt og moderne overnatningssted med faciliteter som spa, bar/lounge, restaurant, fitness og swimmingpool.

Værelserne her bl.a. tv, køleskab, pengeskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Der er værelser med plads til fire personer og du har mulighed for at bo med direkte adgang til poolen. Morgenmad kan tilkøbes. Loligo Resort ligger ca. 200 meter fra stranden og tæt på Cicada Market.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *