De bedste hoteller på Koh Lipe

Den skønne paradisø i det sydlige Thailand har strande i absolut verdensklasse. På Koh Lipe er sandet kridhvidt og vandet krystalklart i turkisblå nuancer – det er præcis sådan et sted, man drømmer om en kold vinterdag i Danmark.

Prisniveauet på overnatning er forholdsvis højt, og det er langt fra alle hoteller, der har tilfredse gæster. Det har disse 10 gode steder herunder, hvor du bl.a. har mulighed for at bo på stranden.

 

Serendipity Beach Resort Koh Lipe

Dyrt, men dejligt
På den rolige sydlige del af Sunrise Beach ligger Serendipity Beach Resort. Her er kun 16 værelser, og du kan vælge mellem deluxeværelser og villaer med egen pool.

På værelserne er der bl.a. tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Serendipity har en god restaurant, og i receptionen kan man være behjælpelige med udflugter/billetter. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Akira Lipe Resort

På Pattaya Beach
4-stjernet resort, der ligger direkte ud til lækre Pattaya Beach. Her er flere forskellige værelsestyper – fra superior til villa suites. Alle har de tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Akira Lipe Resort har restaurant, 2 barer og hele 3 swimmingpools. Morgenmad er tilgængelig, og i receptionen kan man være behjælpelig med udflugter og billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Wapi Resort

Bungalows på Sunrise Beach
På Wapi Resort har du mulighed for at bo i dejlige beachfront bungalows. Der er også værelser i anden række, og ca. 50 meter fra vandkanten finder du de billigste garden bungalows.

Værelserne har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Wapi Resort er ejet af en franskmand, der med glæde hjælper med udflugter og billetter. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Bloom Cafe & Hostel

Hostel centralt på Walking Street
Populært hostel, hvor du også har mulighed for at bo på eget værelse, men dog med delt badeværelse. Bloom har et dejligt fællesområde og en rigtig god og populær cafe i stueetagen. Overalt er der gratis wifi. Tidligere gæster roser især den gode stemning og det søde og venlige personale.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Castaway Resort Koh Lipe

Skønne hytter ud til Sunrise Beach
Castaway ligger på den sydlige del af Sunrise Beach, og her har du mulighed for at bo helt ud til stranden. Alle værelser ligger i charmerende hytter med ægte tropestemning. Castaway har et populært bar- og loungeområde, men tilbyder også spa, have, restaurant og yogaklasser. Stedet har også egen dykkerskole. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Decho Beach Resort

Beliggende i lille bugt på nordkysten
Med udsigt til Koh Adang ligger Decho Beach Resort i en meget lille bugt med den skønneste tropestrand. Stedet er lidt isoleret og til dig, der bare vil væk fra det hele.

Her er kun fem værelser, som bl.a. har køleskab og gratis wifi. Decho Beach Resort har bar, restaurant og et venligt personale, der kan være behjælpelige med udlugter/billetter. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Ricci House Resort

Moderne værelser tæt på Walking Street
Ricci House ligger ca. 200 meter fra stranden og tæt på Walking Street. Her får du moderne værelser med tv, elkedel og køleskab. Stedet har også familieværelser. Af faciliteter har Ricci House bl.a. have, restaurant og gratis wifi i receptionen. Her kan man også være behjælpelige med udflugter og billetter. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Ten Moons Lipe Resort

Mindre hotel på den sydlige del af Sunrise Beach
På Ten Moons Lipe Resort er der kun 15 værelser. Her kan du bo på stranden i skønne charmerende bungalows, der har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Ten Moons har desuden have, bar/lounge og restaurant. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Chareena Hill Resort

Med fantastisk udsigt over Pattaya Beach
På Chareena Hill Resort, der ligger på den vestlige del af Pattaya Beach, har du en smuk udsigt over den lækre strand. Du kan bl.a. booke familieværelser, men der er flere andre værelsestyper at vælge mellem.

Alle har de tv, køleskab og gratis wifi. Tidligere gæster roser personalet på Chareena Hill Resort, der også tilbyder restaurant og lufthavnstransport. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Mali Resort

I den rolige ende af Pattaya Beach
Populært hotel, der ligger direkte ud til Pattaya Beach. Her er kun 18 værelser inklusive luksusværelser, som ligger beachfront. Der er billigere alternativer, men alle værelser har tv, køleskab og gratis wifi. Mali Resort har desuden strandbar og restaurant. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen, og personalet hjælper gerne med udflugter/billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *