#06 // Januar 2019 // Rejsenyt om Thailand og Sydøstasien

Læs bl.a. om: Ny turistattraktion i Bangkok • Prisen på flybilletter forventes at falde i 2019 • Nye direkte ruter fra Chiang Rai

Ny stor turistattraktion på vej i Bangkok
I løbet af 2019 vil Bangkok Observation Tower åbne ved Chao Phraya-floden i byens centrum. Den 450 meter høje bygning bliver Sydøstasiens højeste tårn og vil indeholde udstillinger og information om thailandsk kultur og historie.

TAT takker lokale og turister
Efter stormen Pabok er det sydlige Thailand vendt tilbage til normale tilstande. Færgerne sejler igen, og vejret har vist sig fra sin bedste side de seneste dage. Flere steder er der et større oprydningsarbejde i gang, og Det Thailandske Turistbureau (TAT) har i den forbindelse sendt en stor tak til lokale og turister, der i fællesskab bl.a. har renset store strandområder.

AirAsia åbner nye direkte ruter fra Chiang Rai
Lavprisselskabet AirAsia åbner fire nye ruter fra Chiang Rai i Nordthailand. Der bliver tale om ruter til Phuket, Macau, Singapore og Kuala Lumpur.

TAT lancerer ny tv-reklame
Tv-reklamen “Hidden Shades of Amazing Thailand” fik stort bifald ved premieren på World Travel Mart i London i november og er allerede blevet vist på både CNN og BBC. Reklamen skal vise andre sider af Thailand end strandene og de kendte turistattraktioner og er en del af kampagnen “Amazing Thailand Go Local”, der skal få turisterne til at søge nye oplevelser væk fra de gængse turistruter.

Rekordlave priser på flybilletter i 2018, men 2019 bliver billigere
Det spår Ole Stouby fra Dansk Flypris Index, der netop har offentliggjort det seneste pristjek på flybilletter til bl.a. Bangkok. Her kan man læse, at flybilletterne er de billigste siden Dansk Flypris Index i 2012 begyndte at tjekke prisen på flybilletter regelmæssigt. Man kan i dag finde billetter hele 30% billigere end for seks år siden.

Ifølge Dansk Flypris Index har prisen på en returbillet fra København til Bangkok været nede i 2483 kr., men jer der følger med på denne side vil vide, at de faktisk har været under 2000 kr. Ole Stouby forventer, at prisen på flybilletter vil falde yderligere 5-10 % i 2019.

Thailand populær vinterdestination hos danskerne
Danskerne strømmer til Thailand i vintermånederne, viser en opgørelse fra TUI Holiday Atlas. Spanien er mest populære rejseland efterfulgt af Thailand, hvor Phuket er tredjemest besøgte destination kun overgået af Gran Canaria og Tenerife. Også hos vores nordiske naboer er Thailand helt i top – i både Sverige og Finland er Phuket og Krabi blandt de fem mest populære destinationer.

Thai Airways har opdateret app
En ny version (2.0) af Thai Airways’ app er netop udkommet. App’en kan bla bruges til bookinger, elektronisk boardingkort og selskabets bonusprogram Royal Orchid Plus.

AirAsia på vej til at åbne i Vietnam
Det malaysiske lavprisselskab AirAsia, der i forvejen har selvstændige selskaber i en række sydøstasiatiske lande, deriblandt Thailand, vil nu åbne op for trafik i Vietnam. AirAsia flyver lige nu til og fra Vietnam, med det nye selskab bliver det muligt at oprette en base og flyve indenrigsruter.

AirAsia åbner op i Vietnam – her en frugtsælger i Hanoi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *