6 øer i Thailand med kun ét hotel

Har du altid drømt om din egen tropeø, så kommer der her seks bud på, hvor din næste rejse skal gå hen. Helt alene bliver du dog ikke, men du er langt fra masseturismen og er helt fri for skræddere, massageshops og påtrængende sælgere.

Husk også, at de thailandske nationalparker tilbyder overnatning på mange af småøerne – det er basic, men helt sikkert en oplevelse. Se mere på nationalparkernes hjemmeside, hvor du også kan booke.

 

The Treasure – Koh Madsum

Lækkert resort tæt på Koh Samui
På den lille ø Koh Madsum og direkte ud til en hvid sandstrand med krystalklart vand, ligger The Treasure. Et mindre hotel med kun 37 værelser/villaer, hvor du bl.a. har mulighed for at bo beach front.

Alle værelser har tv, køleskab og elkedel. The Treasure tilbyder desuden restaurant, swimmingpool, lufthavnstransport og hjælp med udflugter/billetter. Morgenmad er inkluderet  i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Koh Talu Island Resort – Koh Talu

Perfekt til en afslappende ferie
Koh Talu ligger i Thailandbugten ud for Bang Saphan ca. 180 km syd for Hua Hin. Øens eneste hotel er Koh Talu Island Resort, der har 81 værelser i klassisk thaistil, som ligger ved den skønne sandstrand og med gode snorkle- og dykkemuligheder i nærheden.

Hotellet har 2 restauranter, og morgenmad er inkluderet i prisen. Koh Talu Island Resort er selvfølgelig behjælpelige med transport til og fra øen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Adang Island Resort – Koh Adang

Paradis i det sydlige Thailand
Med udsigt til travle Koh Lipe i det sydligste Thailand ligger Adang Island Resort på smukke jungleklædte Koh Adang. Her kan du bl.a. bo beach front ud til det krystalklare turkisblå vand med mulighed for aktiviteter som kajak og snorkling.

Værelserne har tv, gratis wifi og elkedel. Af faciliteter finder du bl.a. bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Cape Fahn Hotel – ud for Koh Samui

Topanmeldelser og med nem adgang til Koh Samui
Billigt er det ikke, men til gengæld har Cape Fahn hotel kun 22 værelser, der alle har egen pool. De har også tv, minibar, pudemenu, aftenopredning og premium sengetøj.

Hotellet ligger på en lille ø ud for Koh Samui, og personalet står klar til at køre (i traktor ved lavvande) eller sejle gæsterne ind til den lille by Choeng Mon. Cape Fahn Hotel har faciliteter som spa, fitness, swimmingpool, 2 restauranter og privat strand. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

The Naka Island, a luxury collection Resort & Spa – Koh Naka Yai

Lækker luksus ved Phukets nordøstkyst
The Naka Island er perfekt til den romantiske ferie med fokus på masser af privatliv. Her er adskillige værelsestyper, og du har mulighed for at booke villaer med privat pool.

Værelserne har også tv, køleskab, aftenopredning, gratis wifi og premium sengetøj. The Naka Island har desuden spa, swimmingpool, børneklub, privat strand, 2 restauranter og en populært bar med de smukkeste solnedgange. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Koh Munnork Private Island by Epikurean Lifestyle – Koh Munnork

På lille ø øst for Koh Samet
På den lille private ø Koh Munnork ligger et mindre resort, der bl.a. tilbyder beach front bungalows. Hotellet har strandbar, restaurant, swimmingpool og tilbyder gratis transport til færgen. Morgenmad er inkluderet i prisen på det lille resort, der har 23 værelser og som er et godt sted at komme helt ned i tempo.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Se også disse hoteller, der dog får knap så gode anmeldelser:
The Village Coconut Island Resort – Coconut Island
Mai Thon Beachfront Villa – Koh Mai Thon
Baan Mai Beachfront – Koh Lon
Coral Island Resort – Koh He
Mantakiri Island – Koh Man Klang

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *