Bo på stranden på Koh Phangan

Koh Phangan har nogle af Thailands bedste strande. Den skønne ø i Thailandbugten har masser af overnatningssteder, der ligger beach front – fra basic hytter til overdådig luksus.

I Thailand behøver det ikke være dyrt at bo godt – du kan bo i enkle hytter til få penge på Smile Bungalows, men der er selvfølgelig også flere muligheder for jer, der elsker luksus – se f.eks. de fantastiske villaer på Anantara, der dog ikke er helt billige.

Alle 12 overnatningssteder får generelt gode anmeldelser af tidligere gæster på både hotels.com og Tripadvisor.

 

Buri Rasa Koh Phangan

Prisvindende resort – topvalg på Koh Phangan
Superlækkert hotel, der ligger direkte ud til en af Thailands bedste strande. Buri Rasa er et rigtigt paradis, der bl.a. har spa, bar/lounge, restaurant, fitnessfaciliteter og swimmingpool. Vælg mellem otte værelsestyper – bl.a. villaer på stranden eller med egen pool. Alle værelser har tv, minibar, gratis wifi og mulighed for at lave te og kaffe.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Tommy Resort

Ud til Had Rin Beach
Tommy Resort ligger helt ud til Had Rin Beach. Det er således et perfekt sted, hvis I vil deltage i full moon party, men book i meget god tid. Når der ikke er fuldmåne kan resortet tilbyde bl.a. beach front bungalows.

Alle værelser har tv, køleskab og gratis wifi. Af faciliteter finder du bl.a. restaurant, swimmingpool og en populær bar/lounge. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Castaway Beach Bungalows

Klassiske hytter på stranden
På Castaway Beach Bungalows har du mulighed for at bo billigt på stranden på Koh Phangan. Træhytterne er enkle, men har gratis wifi, privat bad og toilet, god seng med myggenet og en indbydende hængekøje på terrassen.

Castaway Beach Bungalows ligger på Koh Phangans vestkyst direkte på Hin Khong Beach. Det er et superpopulært sted, som hurtigt bliver udsolgt. Stedet har desuden bar og cafe, der serverer morgenmad.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

PingChan Beachfront Resort

Dejlige villaer i 1. række
På lækre Thong Nai Pan Yai Beach ligger PingChan Beachfront Resort, der konstant får topanmeldelser af tidligere gæster. Her kan I bl.a. bo i dejlige villaer helt ud til stranden, hvoraf nogle har to soveværelser. Villaerne har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te og kaffe. På resortet finder I bl.a. bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sarikantang Resort & Spa

Meget populært hotel kendt for sin gode service
Sarikantang Resort & Spa ligger på skønne Leela Beach tæt på Had Rins mange muligheder. Resortet har 49 værelser, og du har mulighed for at bo med direkte adgang til poolen. Værelserne har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Af faciliteter kan Sarikantang Resort tilbyde spa, fitness, restaurant og to swimmingpools.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Phangan Beach Resort

God værdi for pengene
På Phangan Beach Resort kan du bo på stranden til en rigtig god pris. Her er 30 værelser, men hele 11 værelsestyper – bl.a. flere forskellige muligheder for at bo beach front. Værelserne har tv, gratis wifi og nogle køkken. På resortet finder I bar/lounge, restaurant, børnepool og to swimmingpools. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Longtail Beach Resort

Enkle værelser til en god pris
Et strandresort, der giver minder om de første overnatningssteder på Koh Phangan. Det er enkelt, men til gengæld ligger Longtail Beach Resort lige ud til en af øens bedste strande.

Her er bl.a. spa, restaurant og swimmingpool, mens alle fem værelsestyper har safetyboks og aircondition. Der er gratis wifi i lobbyen og resortet kan være behjælpelige med udflugter/billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Mai Pen Rai Bungalows

Unik beliggenhed ved lille bugt
Mai Pen Rai Bungalows ligger i en lille bugt ved Than Sadet på Koh Phangans østside. Det er et sted med enkle hytter som skal vælges for beliggenheden. Resortet tilbyder bl.a. bar/lounge, restaurant og hjælp med udflugter og billetter. Der er wifi i lobbyen og morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sarana Bungalows

Hotel kun for voksne
Sarana Bungalows ligger på Koh Phangans sydkyst ikke langt fra Had Rin. Her er kun adgang for voksne, der kan bo beach front til en rigtig god pris. Sarana Bungalows, der roses for sin gode service, har bar, restaurant, yogaklasser og swimmingpool. Morgenmad er tilgængelig. Hoteller tilbyder både sovesal og almindelige værelser, der bl.a. har gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Smile Bungalows

Enkle bungalows på lækker strand
Smile Bungalows tilbyder enkle bungalows på Bottle Beach, der ligger afsides langt væk fra byliv og shopping. Her kommer man automatisk ned i tempo. Hotellet tilbyder bar, restaurant, hjælp med udflugter/billetter og gratis wifi i lobbyen. Smile Bungalows har fire værelsestyper med bl.a. gårdhave. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sunset Cove Resort

Roligt familieejet hotel
Tidligere gæster er vilde med poolområdet og især de venlige ejere, der altid står på spring for at hjælpe. Sunset Cove Resort ligger på øens vestside, og det er et roligt sted med bl.a. bar, restaurant og swimmingpool. Her er flere forskellige værelsestyper, der alle har tv, køleskab, gratis wifi og åbent badeværelse. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Anantara Rasananda Koh Phangan Villas

Dyrt, men dejligt – meget dejligt
Et af Koh Phangans absolut bedste hoteller er Anantara Rasananda, der bl.a. har lækre pragtfulde villaer med egen minipool direkte ud til stranden.

Du kan vælge mellem otte forskellige værelsestyper, der alle har tv, minibar, pudemenu, aftenredning, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. På resortet finder I bl.a. spa, swimmingpool, to restauranter, fitnessfaciliteter og øens bedste vinkælder.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Silvermoon Beach & Jungle Resort

Meget værdi for pengene
Her har I mulighed for at bo på stranden til en rigtig god pris. Silvermoon Beach & Jungle Resort er kendt for sin gode service fra det tysk-schweiziske par, der ejer hotellet. Det er generelt basic, men på den gode måde. På resortet finder I bar/lounge, restaurant og hjælp med udflugter og billetter. Værelserne har tv og gratis wifi. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *