Bryllupsrejse i Thailand – 9 romantiske luksushoteller

Thailand har i mange år været et af de mest populære steder til bryllupsrejsen. Her får I ikke kun meget for pengene, men også et utal af luksuriøse overnatningssteder med mulighed for masser af privatliv i lækre omgivelser.

Mange hoteller i Thailand har da også specialiseret sig i bryllupper, der som oftest afholdes på stranden. Det har det amerikanske rejsesite fodors.com også bemærket. De har kåret Thailand som Asiens mest romantiske rejsemål, mens Travel & Leisure Asia for fjerde gang har udnævnt Thailand som bedste destination for bryllupsrejsende

Nedenstående hoteller er alle anbefalet af førende bryllups- og luksusrejsemagasiner som f.eks. brides.com og Condé Nast Traveller. De er helt perfekte til en bryllupsrejse i Thailand, men kan også arrangere den store dag for jer.

 

Phulay Bay, a Ritz-Carlton Reserve – Krabi

Luksusresort i rolige omgivelser
Phulay Bay er indbegrebet af luksus og forkælelse. Her kan I bl.a. få udsøgte spabehandlinger, butlerservice, champagnebrunch og mulighed for at spise middag under stjernerne. Hotellet ligger ud til stranden i rolige omgivelser, og I kan vælge mellem adskillige værelsestyper inkl. villaer med egen pool.

Alle værelser har bl.a. tv, minibar, espressomaskine, pudemenu, dundyner, premium sengetøj og gratis wifi. På Phulay Bay finder I en lang række faciliteter som f.eks. spa, motionscenter, swimmingpool samt flere barer og restauranter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

COMO Point Yamu – Phuket

Med egen beach club på Koh Naka Yai
Oplev de smukkeste solopgange fra det luksuriøse COMO Point Yamu, der ligger på Phukets østkyst. Her kan I booke villaer med privat pool og butlerservice. Uanset værelsestype får I tv, minibar, gratis wifi, premium sengetøj og mulighed for at lave te/kaffe.

Hotellet tilbyder yoga, fitness, swimmingpool, 2 barer, 2 restauranter og spabehandlinger i den lækre Shambala Retreat. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen, og der er gratis transport til hotellets beach club på den lille ø Koh Naka Yai.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Conrad Koh Samui – Koh Samui

Superluksus med overdådige bryllupspakker
Conrad Samui er et af Thailands absolut førende hoteller, når det gælder bryllupper. Det luksuriøse resort ligger på den rolige sydvestlige del af øen og har et hav af faciliteter som f.eks. spa, fitness, yogaundervisninger, swimmingpool, 2 barer/lounges og 3 restauranter.

Du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper, der her er lækre villaer, hvoraf de fleste har privat pool. I villaerne er der bl.a. tv, køleskab, safetyboks, pudemenu, gratis wifi og premium sengetøj.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Soneva Kiri – Koh Kood

Luksus i uspoleret tropeparadis
På Koh Kood i Thailandbugten ligger det skønne Soneva Kiri, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Her får I topservice og mulighed for at nyde hinanden i luksuriøse omgivelser. I egen elvogn kommer I rundt på hotellet, der ligger ud til en skøn strand.

Her er kun 29 værelser og villaer med tv, minibar, espressomaskine, pudemenu, aftenopredning, premium sengetøj og gratis wifi. Nogle villaer har privat pool.

Soneva Kiri tilbyder også spa, swimmingpool, barer, restauranter, butlerservice og egen lille lufthavn så I slipper for køreturen fra Bangkok. Og så skal I selvfølgelig prøve den såkaldte bird nest spiseoplevelse, hvor I sidder i trætoppene og får maden serveret via en zipline.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Four Seasons Resort Koh Samui – Koh Samui

Luksus med smuk beliggenhed
Four Seasons har hoteller i hele verden, og her får I smukke omgivelser og fremragende service. Kædens resort på Koh Samui ligger smukt ud til stranden på den nordvestlige del af øen med udsigt til Ang Thong Marine Nationalpark, som I kan opleve med hotellets egen båd.

Blandt de 63 værelser kan I bl.a. få villaer med egen pool, men I finder også tv, pudemenu, køleskab, elkedel, mikrobølgeovn, gratis wifi og 24 timers roomservice. Four Seasons har desuden spa, fitness, tennis, swimmingpool, privat strand og flere barer og restauranter. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Six Senses Yao Noi – Koh Yao Noi

Lækre villaer med fabelagtig udsigt
Afslapning og velvære er nøgleordene på Six Senses Yao Noi, der vel bedst kan betegnes som uformel luksus. Stedet er opført i naturmaterialer med flittig brug af teak, bambus og palmeblade. Hver af de skønne villaer har egen butler, der står til rådighed 24 timer i døgnet.

Six Senses har en fantastisk spaafdeling, hvor I bl.a. kan få deep dream massage og full moon treatment. Andre faciliteter tæller swimmingpool og flere barer og restauranter. I villaerne finder I tv, minibar, pudemenu, aftenopredning, premium sengetøj og gratis wifi. Morgenmadsbuffet kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

The Sarojin – Khao Lak

Prisvindende resort i rolige omgivelser
Et af Thailands bedste hoteller er det prisvindende The Sarojin, der ligger direkte ud til stranden ved Khao Lak. Her er der kælet for detaljerne, og tidligere gæster roser den venlige og helt fantastiske service. Hotellet er kun for voksne, der her kan få en afslappende bryllupsrejse i smukke frodige omgivelser.

A la carte-morgenmad er inkluderet i prisen, og The Sarojin tilbyder desuden faciliteter som bl.a. spa, fitness, swimmingpool og flere barer og restauranter. I kan vælge mellem fire værelsestyper, der alle har tv, minibar, pudemenu, aftenopredning og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Pimalai Resort & Spa – Koh Lanta

Kåret til et af Thailands bedste hoteller
Det pragtfulde Pimalai Resort & Spa på Koh Lanta er flere gange kåret til et af Thailands bedste hoteller på Tripadvisor. Hotellet ligger direkte ud til en skøn strand, hvor I om aftenen har mulighed for en romantisk middag i stearinlysenes skær.

Pimalai har flere værelsestyper – bl.a. villaer med egen pool. Alle værelserne har tv, elkedel, minibar, aftenopredning og gratis wifi. Af faciliteter finder I spa, yoga, roomservice, 2 swimmingpools og flere barer og restauranter. Lufthavnstransport og morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Anantara Mai Khao Phuket Villas – Phuket

Direkte ud til Phukets længste strand
Ud til rolige Mai Khao Beach ligger Anantaras pragtfulde villaer, der alle har privat pool. Andre værelsesfaciliteter tæller tv, minibar, pudemenu, aftenopredning, premium sengetøj, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Hotellet har flere pools, barer og restauranter. Det er er must at prøve den skønne tree top bar og en romantisk middag på stranden langt væk fra de øvrige gæster. Anantara har selvfølgelig også spa, yoga, fitness, tennis og butlerservice. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *