De bedste lejligheder i Bangkok

Vil du bo i lejlighed i Bangkok i stedet for et traditionelt hotel, så læs med her. Thailands hovedstad har masser af lejligheder, der typisk vil være et godt valg til børnefamilierne. Her får du køkken og mange steder flere værelser med plads til alle.

Mange lejligheder i Bangkok er helt uden nogen form for service, mens andre har f.eks. reception og faciliteter som et hotel. Det er især sidstnævnte, jeg fokuserer på herunder, hvor alle steder selvfølgelig får gode anmeldelser af tidligere gæster.

 

Shama Lakeview Asoke – Sukhumvit

Med gratis børneklub
På Shama Lakeview Asoke bor du i lækre moderne lejligheder med op til tre soveværelser. Lejlighederne indeholder bl.a. tv, pengeskab, vaskemaskine, gratis wifi og tekøkken med elkedel, køleskab, mikrobølgeovn og køkkengrej.

Shama Lakeview Asoke har faciliteter som fitness, swimmingpool, gratis børneklub, indendørs legeområde foruden flere barer og restauranter. Hotellet ligger ca. 500 meter fra Asoke skytrainstation og shoppingcentret Terminal 21 på Sukhumvit Road. Morgenmadsbuffet kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Somerset Maison Asoke – Wattana/Sukhumvit

Lækre lejligheder med perfekt beliggenhed
Ved Asoke og dermed tæt på Sukhuvit Road og offentlig transport ligger det moderne Somerset Maison Asoke, der tilbyder flere forskellige lejlighedstyper, som alle har plads til maksimalt to personer. Stedet vil med andre ord være perfekt til parferien.

Lejlighederne har bl.a. tv, vaskemaskine, pengeskab, gratis wifi og fuldt udstyret køkken. Af faciliteter har Somerset Maison Asoke have, fitness, swimmingpool og flere restauranter. Der er døgnåben reception, hvor man kan være behjælpelige med udflugter/billetter. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Karaarom Hotel – Sukhumvit

Morgenmad er som regel inkluderet
I forhold til de øvrige lejligheder i Bangkok her på siden, så er Kararom Hotel et mindre overnatningssted. Stedet får topanmeldelser og tilbyder både værelser og lejligheder af forskellige størrelse – alle har de køkken. Der er også familieværelser med plads til fire personer.

På værelser og i lejligheder finder du desuden tv, minibar, pengeskab og gratis wifi. Der er begrænsede åbningstider i receptionen på Karaarom Hotel, der ligger ved Sukhumvit Soi 36.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sitara Place Serviced Apartments – Din Daeng

Prisvenlige lejligheder
På Sitara Place tilbyder man 1-værelses lejligheder til en god pris. Der er kun plads til to personer, men børn under 10 år kan overnatte gratis, hvis eksisterende senge benyttes. Lejlighederne er lyst og moderne indrettet med tv, pengeskab, gratis wifi og fuldt udstyret køkken.

Sitara Place ligger tæt på markeder og shoppingcentre, men et godt stykke fra byens største seværdigheder. Til gengæld er der gratis tuk tuk-service til metroen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Ascott Sathorn Bangkok – Sathorn

Lækre lejligheder med plads til den store familie
I området Sathorn tæt på Silom Road ligger Ascott Sathorn, hvor du kan vælge mellem flere forskellige typer lejligheder. De største har plads til syv voksne og to børn. Alle lejligheder er lækkert og smagfuldt indrettet med bl.a. tv, pengeskab, gratis wifi og fuldt udstyret køkken.

Faciliteterne tæller spa, fitness, swimmingpool og flere barer og restauranter. Ascott har desuden flere aktiviteter for de mindste – f.eks. legeplads, børneklub og børnepool. Morgenmadsbuffet kan tilkøbes ved booking.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sindhorn Midtown Hotel Bangkok – Lumphini

Moderne lejligheder med god central beliggenhed
Tæt på Siam Square og offentlig transport ligger Sindhorn Midtown Hotel Bangkok, der tilbyder lækre moderne værelser og suites, hvor de største har plads til fire voksne og tre børn. Du skal booke en suite for at få fuldt udstyret køkken.

Sindhorn Midtown Hotel Bangkok har faciliteter som barer, restauranter, fitness og swimmingpool. Der er døgnåben reception, og du har mulighed for at tilkøbe en god morgenmadsbuffet.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Lancaster Bangkok – Sukhumvit (Phetchaburi Road)

Et af de bedste hoteller i Bangkok
Det lækre Lancaster Bangkok ligger på Phetchaburi Road tæt på Asoke ved Sukhumvit. Du kan vælge mellem flere forskellige værelses- og lejlighedstyper – fra suiter til værelser med to soveværelser. På værelserne finder du bl.a. tv, elkedel, minibar, pengeskab og gratis wifi.

Lancaster Bangkok tilbyder en lang række faciliteter som f.eks. spa, fitness, swimmingpool og flere barer og restauranter. Hotellet har døgnåben reception, hvor man kan være behjælpelige med udflugter og billetter. Morgenmadsbuffet kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Tints of Blue Hotel – Sukhumvit

Centralt beliggende lejligheder til en god pris
I en smal sidegade til Sukhumvit Soi 23 ligger Tints of Blue Hotel, som du ofte kan booke til en god pris. Der er flere forskellige typer lejligheder – bl.a. familiesuite med plads til fire personer.

Tints of Blue Hotel tilbyder morgenmadsbuffet og har faciliteter som fitness, restaurant, tagterrasse og swimmingpool. Tidligere gæster roser især det venlige personale og den gode beliggenhed.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Oakwood Suites Bangkok – Sukhumvit

Lækre lyse lejligheder ved Sukhumvit Road
Vi slutter med Oakwood Suites, der ligger på Sukhumvit Soi 24 – dvs. tæt på Asoke og offentlig transport. Stedet har lyse moderne lejligheder, hvor de største har plads til fem voksne og et barn.

I lejlighederne finder du bl.a. tv, pengeskab, vaskemaskine, gratis wifi og fuldt udstyret køkken. Af faciliteter har Oakwood Suites fitness, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *