Forbrugerrådet: Spar tusindvis af kroner på at lave din rejse selv

Du behøver ikke at have fulgt thailandrundt.dk i lang tid for at vide, at jeg elsker at lave mine rejser til Thailand selv. Med jævne mellemrum poster jeg rejseforslag, hvor du kan komme rigtigt billigt til Thailand, og af og til sammenligner jeg priser med de danske rejsebureauer for at gøre opmærksom på, hvor mange penge du egentlig kan spare ved selv at booke fly og hotel.

Men jeg er ikke den eneste, der har fundet ud af, at det er en overordentlig god forretning at gøre det selv. I Forbrugerrådets seneste udgave af Tænk, et magasin, der varetager forbrugernes interesser, har journalisterne lavet en prissammenligning mellem hvad de danske rejsebureauer skal have for en rejse, og hvad du selv kan booke rejsen til online.

Mens det er svært for gør-det-selv folket at matche priserne på rejser i Europa, så ser det helt anderledes ud i Thailand. I Forbrugerrådets test har man søgt på en rejse til Krabi for to voksne og to børn på et 4-stjernet hotel hos de fem store charterbureauer Spies, TUI, Sunweb, Bravo Tours og Apollo Rejser. Resultatet er ikke til at tage fejl af.

Den laveste pris hos et af ovenstående rejsebureauer er kr. 38.468,- (dvs. andre bureauer er dyrere), men booker du selv er prisen helt nede på kr. 30.689,-. En besparelse på knap 20 %.

Jo, det kan virkelig betale sig at booke sin rejse til Thailand selv…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *