9 gode oplevelser i Hua Hin

Mangler I forslag til oplevelser og aktiviteter i Hua Hin, så se med her. Fra et besøg i vinlandet og en cykeltur i baglandet til high tea på det gamle jernbanehotel. Husk, at I kan læse om de mest kendte seværdigheder i området i vores Hua Hin Guide.

Uanset hvad I har af ønsker om udflugter og aktiviteter, så kan I altid få hjælp af et af de mange tourbureauer i feriebyerne. I kan også booke hjemmefra eller se mere om mulighederne på Viator, der er ejet af Tripadvisor.

 

Tag på elefantsafari i Kui Buri Nationalpark

Kui Buri Nationalpark har Thailands største bestand af vilde elefanter. I kan tage på safari i parken for at spotte en af de knap 250 elefanter der næsten er garanti for at se. I får helt sikkert store naturoplevelser i det, der betragtes som et af Sydøstasiens største skovområder, der ligger på begge sider af grænsen mellem Thailand og Myanmar. Se mere hos bl.a. Oriental Escape.

 

Thailands bedste golfbaner

Hua Hin er en af Thailands førende golfbyer. Golfspillere kommer i stort tal for at prøve kræfter med områdets baner, der er både gode og billige. I kan selv booke tid på banerne, men mange af Hua Hin’s hoteller har også specialiseret sig i golfpakker. Se meget mere om banerne her, hvor I også kan bestille green fee online.

 

High Tea på Centara Grand Beach Resort

Gå i fodsporene på datidens elite og bedre borgerskab og snup en high tea i salonen på det gamle og berømte jernbanehotel. Det flotte hotel fra 1923 byder tillige på en smuk og velplejet have, der kan opleves når den gode te er indtaget. Hotellet er et stykke unik historie i den populære ferieby, og i dag er det luksuriøse hotel ejet af Centara-kæden. Har I lyst til en oplevelse ud over det sædvanlige, kan I booke overnatning her.

 

Wildlife Friends Foundation Thailand (WFFT)

Støt et godt formål og få samtidig en unik oplevelse. På WFFTs center ca. 60 km nord for Hua Hin prøver man at give sårede og udnyttede dyr et værdigt liv. I kan få historien om flere af centrets 400 dyr, der tæller arter som bl.a. abe, bjørn og tiger. WFFT har også et projekt for elefanter. For en mere intens oplevelse er det også muligt at lave frivilligt arbejde i centret.

 

 

Besøg i vinlandet

Thailand er blevet vinland. Den største produktion findes ved Khao Yai Nationalpark nordøst for Bangkok, men området omkring Hua Hin er også rigtig godt med. Siam Winery, der ejer Monsoon Valley Wineyard, har god succes med at fremstille vin, der passer til den krydrede og ofte stærke thailandske mad. I kan selv besøge vingården for at prøvesmage vinene og måske se det flotte område. Monsoon Valley Wineyard ligger ca. 45 km vest for Hua Hin. Se mere om vingården her.

 

Spot delfiner ved Dolphin Bay

Ved Pranburi ca. 35 km syd for Hua Hin kan I fra februar til maj spotte delfiner i Dolphin Bay. Flere tourarrangører som f.eks. huahincruise.com har delfinerne på programmet ofte med flere stop ved strande og/eller snorklesteder undervejs. I kan også snuppe et par overnatninger i Dolphin Bay, hvis strand er noget bedre end i Hua Hin.

 

Vana Nava Water Jungle

Hua Hin har de seneste år fået en lang række forlystelsesparker. Et af dem er det store Vana Nava Water Jungle, der bl.a. har vandrutsjebaner, aqualoops og watertubes. Det store vandland er delt op i zoner, og der er aktiviteter for hele familien. Er I helt vilde med vand eller vil I gøre børnene glade, så book Holiday Inn Vana Nava, der ligger i forbindelse med den store Water Jungle, hvortil I har gratis adgang. Book Holiday Inn her.

 

Tag en cykeltur i omegnen

Man skal faktisk ikke så langt ind i landet før den thailandske hverdag udspiller sig lige for næsen af en. Ad små veje og stier kan I se alt det, I ikke oplever, når I kører i bil. Klik ind på huahinbiketours.com, der også har færdigsyede ture med guide og alt udstyr inkluderet på programmet.

 

Prøv de gode seafoodrestauranter

Hua Hin har adskillige gode restauranter, der serverer lækker og billig seafood. Flere af dem ligger halvt ude i vandet bygget på pæle umiddelbart nord for Hilton Hotel. I kan også besøge Hua Hin Seafood Restaurant, der ligger på natmarkedet, og som er en af de absolut mest populære restauranter i byen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *