Lufthavnshotel i Bangkok – her er de bedste steder

Både Suvarnabhumi og Bangkoks gamle lufthavn Don Mueang har masser af lufthavnshoteller, hvor I kan fordrive tiden inden I skal afsted med næste fly.

Nogle ser opholdet som et nødvendigt onde for at score en superbillig flybillet, mens andre finder det tiltrængt at strække benene og hvile ud inden næste stræk.

Uanset om du bare skal have et sted at sove eller vil kræses om med bløde senge, lækker mad og et hav af faciliteter, så se mere herunder, hvor du finder de bedste lufthavnshoteller i Bangkok.

 

Novotel Suvarnabhumi (Suvarnabhumi Airport)

300 meter fra lufthavnen
På Novotel Suvarnabhumi bor du så tæt på lufthavnen, som man kan komme. Der er kun 300 meter, men alligevel kan du benytte den gratis shuttleservice. Hotellet ligger også ved Airport Link, der bringer dig til centrum af Bangkok på kun 30 minutter.

Af faciliteter kan nævnes spa, bar/lounges, swimmingpool, businesscenter og flere restauranter. Her er adskillige værelsestyper, der bl.a. har tv og gratis wifi. På Novotel Suvarnabhumi er det også muligt at booke et værelse fra kl. 8.00 til 18.00 – altså uden overnatning.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Paragon Inn (Suvarnabhumi Airport)

Billigt hotel med pool
Her får du rigtig meget for pengene. Paragon Inn ligger tæt på lufthavnen og tilbyder lufthavnstransport. Her er værelser, hvor hele familien kan bo sammen. Det er et mindre hotel med kun 25 værelser, der bl.a. har tv, køleskab og gratis wifi.

Paragon Inn ligger også tæt på flere indkøbscentre og har faciliteter som restaurant og swimmingpool. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Amaranth Suvarnabhumi (Suvarnabhumi Airport)

Større hotel med mange faciliteter
Amaranth har en effektiv shuttleservice til afgangsterminalerne, som kun ligger 10-15 minutter væk. Hotellet tilbyder en lang række faciliteter som f.eks. bar, spa, fitness, restaurant og swimmingpool, som du kan fordrive tiden med, inden dit fly afgår. Her er adskillige værelsestyper, der bl.a. har minibar, gratis wifi, 32 tommers LCD-tv og mulighed for at lave te og kaffe.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Miracle Transit Hotel (Suvarnabhumi Airport)

Hotel i lufthavnsterminalen
På Miracle Transit Hotel bliver det ikke nemmere at være i transit. Hotellet ligger i lufthavnsterminalen, og du behøver ikke engang gå igennem paskontrollen. Værelserne kan bookes fra 6 til 12 timer, og her finder du bl.a. tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te og kaffe. Miracle Transit Hotel tilbyder desuden bar/lounge, restaurant og spafaciliteter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Amari Don Muang Airport (Don Mueang Airport)

Topvalg ved Don Mueang lufthavn
Amari er et større hotel, der har direkte adgang til lufthavnsterminalen. Af faciliteter finder du swimmingpool, to restauranter, fitnesscenter, limousineservice og hjælp med udflugter og billetter, hvis du skulle få tid til at udforske Bangkok. Værelserne har bl.a. tv, køleskab og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Don Muang Hotel (Don Mueang Airport)

Værelser med plads til hele familien
Ca. to kilometer fra Don Mueang lufthavn finder du det lille lejlighedshotel, der bl.a. har store familieværelser. Don Mueang hotel er et billigt alternativ til de større hoteller i området. Værelserne har tv, køleskab og gratis wifi. Der tilbydes naturligvis transport til lufthavnen, og morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *