Overnatning for hele familien i Bangkok

Bangkok er en slags hub for videre rejse i Thailand og Sydøstasien, men rigtig mange danskere snupper et par dage i byen som start eller afslutning på ferien.

Umiddelbart er Thailands hovedstad ikke et sted, man forbinder med familieferie, men der er faktisk gode børnevenlige hoteller i Bangkok. Byen kan også byde på flere aktiviteter henvendt til de mindste – f.eks. disse:

• SEA LIFE Bangkok Ocean World Aquarium i kælderen af Siam Paragon Shoppingcenter
• Playmondo legeland på 2. sal i shoppingcentret Central World
• Dream World Temapark tæt på Don Mueang Lufthavn
• Det store legeland Kidzania i shoppingcentret Siam Paragon
• Fantasia Lagoon vandland på toppen af The Mall Bangkae shoppingcenter ved Lak Song Metrostation (endestation)

Tilbage til de familievenlige hoteller i Bangkok. På alle overnatningsstederne herunder har du mulighed for at booke værelser med plads til minimum fire personer.

 

Shama Lakeview Asoke – Sukhumvit

Med gratis børneklub
På Shama Lakeview Asoke bor du i lækre moderne lejligheder med op til tre soveværelser. Lejlighederne indeholder bl.a. tv, pengeskab, vaskemaskine, gratis wifi og tekøkken med elkedel, køleskab, mikrobølgeovn og køkkengrej.

Shama Lakeview Asoke har faciliteter som fitness, swimmingpool, gratis børneklub, indendørs legeområde foruden flere barer og restauranter. Hotellet ligger ca. 500 meter fra Asoke skytrainstation og shoppingcentret Terminal 21 på Sukhumvit Road. Morgenmadsbuffet kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sivatel Bangkok – Pathumvan

Børn overnatter gratis
Blot 200 meter fra Sukhumvit Road og tæt på skytrain ligger Sivatel Bangkok, hvor børn mellem 2 og 11 år overnatter gratis, hvis de benytter de eksisterende senge. Det er i hotellets suiter, der er plads til hele familien. De er udstyret med tv, minibar, pengeskab, pudemenu og gratis wifi.

Af faciliteter finder du bl.a. spa, fitness, børnepool og en indbydende swimmingpool. Sivatel har også bar og restaurant, hvor der tilbydes gratis morgenmad. I den døgnåbne reception kan man være behjælpelige med f.eks. udflugter og billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Ibis Styles Bangkok Silom – Silom

Spritnyt hotel centralt i Bangkok
Ibis-kæden tilbyder gode funktionelle hoteller mange steder i Thailand. Således også i Bangkok, hvor det spritnye Ibis Styles ved Silom får masser af rosende ord med på vejen af tidligere gæster. Her bor du i moderne værelser i centrum af byen og kan nyde godt af f.eks. swimmingpool og fitnesscenter.

Andre faciliteter tæller restaurant, flere barer og døgnåben reception, der gerne hjælper med udflugter/billetter. På værelserne er der tv, minibar, pengeskab og gratis wifi. Ibis Styles har bl.a. familiesuiter med plads til fem personer. Morgenmadsbuffet kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Morgenmad inkluderet
På Staybridge Suites kan du booke suiter og værelser med plads til maksimalt fire voksne og tre børn. Alle indkvarteringstyper har tv, pengeskab, vaskemaskine, gratis wifi og køkken med bl.a. elkedel, køleskab, mikrobølgeovn og køkkengrej.

Hotellet ligger 500 meter fra Sukhumvit Road og skytrainstationen, der nemt kan køre dig rundt i byen. Staybridge Suites har faciliteter som fitness, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Morgenmad er inkluderet på hotellet, hvor man i den døgnåbne reception kan hjælpe med udflugter/billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Ét barn kan overnatte gratis
På det nye og moderne Ibis Styles Bangkok Sukhumvit Phra Khanong kan ét barn overnatte gratis, hvis denne kan bruge de eksisterende senge. Der er også mulighed for at booke forbundene familieværelser med plads til fire voksne og to børn.

På værelserne er der tv, elkedel, køleskab, pengeskab og gratis wifi. Hotellet har en lang række faciliteter som fitness, swimmingpool og flere barer og restauranter. De mindste har egen pool og gratis børneklub. Morgenmadsbuffet kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Chatrium Hotel Riverside Bangkok – Ved floden

Med stort og lækkert poolområde
På Chatrium Hotel Riverside har du mulighed for at bo med stor swimmingpool centralt i Bangkok. Hotellet ligger smukt lige ud til floden og tilbyder bl.a. store suites med to soveværelser, der har plads til fem voksne og fire børn.

Netop børnene har hotellet tænkt ekstra på. De har både børnepool og legeplads, men kan også bo gratis, hvis eksisterende senge bliver benyttet. Faciliteterne tæller bl.a. have, fitness og flere barer og restauranter. Morgenmadsbuffet er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Amari Watergate – Pathumvan

Familievenligt hotel centralt i Bangkok
Også Amari Watergate har et dejligt indbydende poolområde med liggestole og separat børnepool. Hotellet ligger tæt på Siam Square, der er Bangkoks shoppingcentrum. Du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper med mulighed for at booke forbundene værelser og suites med plads til seks personer. Ét barn kan overnatte gratis, hvis eksisterende senge benyttes.

Udover den skønne swimmingpool har Amari Watergate faciliteter som spa, have, fitness, gratis wifi og flere barer og restauranter. I den døgnåbne reception kan man være behjælpelige med udflugter/billetter. Morgenmadsbuffet kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *