Rejser til Vietnam – lavet med udgangspunkt i jeres ønsker og budget

Få et gratis og uforpligtende tilbud på jeres rejse til Vietnam. Jeg samarbejder med et dansk rejsebureau (medlem af Rejsegarantifonden), der laver Danmarks bedste rejser til Vietnam. Med håndplukkede hoteller, branchens bedste rådgivning og en score på 9,8 på Trustpilot er I sikret en drømmeferie i høj kvalitet. Vi sørger for at rejsen passer jeres budget og bliver billigere end hos andre danske rejsebureauer.

 

Kontakt mig på info@thailandrundt.dk og få et gratis og uforpligtende tilbud eller læs mere om, hvorfor I skal rejse med os herunder.

 

Derfor skal I rejse med os

Tryghed før, under og efter rejsen
Vi er medlem af Rejsegarantifonden og har en score på Trustpilot på 9,8. Vi er med jer hele vejen fra første kontakt, til I er tilbage i Danmark mange fantasiske oplevelser rigere.

Vores rejser er unikke
Vi har selv besøgt alle de steder, vi sender vores gæster hen. Det betyder håndplukkede hoteller og oplevelser godkendt af os – ingen masseproduktion, men personlige rejser lavet med udgangspunkt i jeres ønsker. Uanset om I er til storby kombineret med badeferie, den store Vietnamrejse fra nord til syd eller jeres helt egen skræddersyede rejse, så sørger vi for, at rejsen passer jeres budget og bliver billigere end hos andre danske rejsebureauer.

Nyd godt af vores store erfaring
Vi har mange års erfaring fra rejsebranchen og er eksperter i at skræddersy rejser til Vietnam, som vi selv har besøgt mange gange. I får rådgivning og kundeservice i absolut topklasse – fortæl os hvad I ønsker – vi sidder klar til at hjælpe og kommer selvfølgelig gerne med inspiration til jeres rejse. Har I børn med, så deler vi gerne ud af vores store erfaring – vi har selv rejst verden rundt med de mindste.

Fleksible rejser
Vores rejser til Vietnam er individuelle rejser – det er jer, der bestemmer rejsedatoer og rejselængde. Som regel vil I have fly, hoteller og transport inkluderet, men I kan også selv sørge for flybilletter og lade os stå for arrangementet i Vietnam. I kan tage et stop i Dubai eller kombinere med andre lande i Sydøstasien som f.eks. Laos og Cambodja – valget er jeres.

Læs mere på siden oftest stillede spørgsmål.

 

Få et gratis og uforpligtende tilbud på jeres rejse til Vietnam – kontakt mig på info@thailandrundt.dk med jeres ønsker (og gerne telefonnummer), vi sidder klar med rådgivning og inspiration.