Rejser til Vietnam skræddersyet til jer – få et uforpligtende tilbud

Medlem af Rejsegarantifonden • Score på Trustpilot på 4,9 • Håndplukkede hoteller • Egne udflugter og oplevelser

Lad os hjælpe med jeres rejsedrømme. Sammen med Unique Travel skræddersyer vi Danmarks bedste rejser til Vietnam med fly, transport og hoteller inkluderet. Vi har mange års erfaring fra rejsebranchen og sidder klar med forslag og inspiration, men det er altid jer, der bestemmer rejsens indhold.

Kontakt os på info@thailandrundt.dk og fortæl os, hvad I har i tankerne (og medsend gerne telefonnummer), så laver vi et gratis og uforpligtende tilbud på jeres personlige rejse til Vietnam. Og husk: I er altid velkomne til at teste os på prisen – måske er  jeres rejsedrøm tættere på end I tror.

 

 

Perfekt hjælp til planlægning af fantastisk 3-ugers ferie i Thailand med to små børn. Har anbefalet jer til alle omkring os. Ea og familien tog med os på en drømmerejse til Thailand

 

Derfor skal I rejse med os

Tryghed før, under og efter rejsen
Vi er medlem af Rejsegarantifonden og har en score på Trustpilot på 4,9. Vi er med jer hele vejen fra første kontakt, til I er tilbage i Danmark mange fantasiske oplevelser rigere.

Vores rejser er unikke
Vi har selv besøgt alle de steder, vi sender vores gæster hen. Det betyder håndplukkede hoteller og oplevelser godkendt af os – ingen masseproduktion, men personlige rejser lavet med udgangspunkt i jeres ønsker.

Uanset om I er til storby kombineret med badeferie, den store Vietnamrejse fra nord til syd eller jeres helt egen skræddersyede rejse, så sørger vi for, at rejsen passer jeres budget.

Nyd godt af vores store erfaring
Vi har mange års erfaring fra rejsebranchen og er eksperter i at skræddersy rejser til Vietnam, som vi selv har besøgt mange gange. I får rådgivning og kundeservice i absolut topklasse – fortæl os hvad I ønsker – vi sidder klar til at hjælpe og kommer selvfølgelig gerne med inspiration til jeres rejse. Har I børn med, så deler vi gerne ud af vores store erfaring – vi har selv rejst verden rundt med de mindste.

Fleksible rejser
Vores rejser til Vietnam er individuelle rejser – det er jer, der bestemmer rejsedatoer og rejselængde. Som regel vil I have fly, hoteller og transport inkluderet, men I kan også selv sørge for flybilletter og lade os stå for arrangementet i Vietnam. I kan tage et stop i Dubai eller kombinere med andre lande i Sydøstasien som f.eks. Laos og Cambodja – valget er jeres.

 

Tak fordi I gav os denne fantastiske rejse og for al jeres hjælp med forslag og rejserute. I ligger i top på Trustpilot og det er fuldt fortjent. Stine og familien rejste med os på et vores øhop