Bo på stranden i Krabi – 10 gode hoteller i vandkanten

Selvom Krabi er berømt for sine fantastiske strande, så er det forholdsvis få hoteller, der ligger beach front. De findes, men med få undtagelser er der et godt stykke vej til Ao Nang og Nopparat Tharas mange muligheder for shopping og forlystelser.

Herunder finder du 10 hoteller, der ligger ud til stranden. Hoteller, der tilbyder hytter, villaer og bungalows i vandkanten og som får gode anmeldeler fra tidligere gæster.

Se også: De bedste hoteller i KrabiOvernatning for hele familien i Krabi

 

Bann Chom Le

Rustikke og charmerende bambushytter
Prisen er ikke helt som i gamle dage, men Bann Chom Le er nok det tætteste man kommer på Krabi som det var engang: bambushytter i vandkanten, der her dog er gjort moderne.

Hotellet har kun 18 værelser, der alle har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te og kaffe. Bann Chom Le ligger ud til Klong Muang Beach og tilbyder restaurant, swimmingpool og en dejlig have. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sand Beach Bungalows

Billige enkle bungalows ved rolig strand
Der er kun ni værelser på det lille Sand Beach Bungalows, der ligger ud til den vestlige del af Nopparat Thara. Alle værelser har loftsvifte, gårdhave og gratis wifi. Hotellet er kendt for sin gode restaurant og strandbar, og Sand Beach Bungalows tilbyder også vaskeservice, lufthavnstransport og hjælp med udflugter/billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Anyavee Tubkaek Beach Resort

Med lækre villaer der ligger beach front
Direkte ud til Tubkaek Beach ligger Anayvee, der bl.a. tilbyder 2-værelses villaer, som ligger helt ud til stranden. Et perfekt valg til familien, der også kan nyde godt af de børnevenlige omgivelser. Værelserne har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Anyavee har bl.a. spa, fitness, to restauranter og to swimmingpools.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Koh Kwang Beach Resort

Bo ud til stranden til en rigtig god pris
På Koh Kwang Beach Resort kan du bo ud til Klong Muang Beach. De rummelige Værelserne har bl.a. tv og køleskab. Der er gratis wifi på fællesarealer og hotellet tilbyder desuden restaurant, vaskeservice og hjælp med udflugter/billetter. Det er et sted, hvor du får rigtig meget for pengene, og tidligere gæster fremhæver især den gode service.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Krabi Resort

Stort hotel på stranden i Ao Nang
Krabi Resort er et af Ao Nangs ældre hoteller og det eneste, der ligger ud til stranden i den populære ferieby. Hotellet er stort, og blandt de mange værelsestyper kan du booke en beachfront poolvilla, der har tv, køleskab, aftenopredning, gratis wifi, premium sengetøj og mulighed for at lave te/kaffe. Krabi Resort har fitness, to swimmingpools og flere barer og restauranter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Pine Bungalow

Enkle bungalows ved Klong Muang Beach
Her kan du bo ved stranden til en rigtig god pris. Hotellet tilbyder enkle bungalows, der ligger roligt ud til Klong Muang Beach. Tidligere gæster roser især beliggenheden og den gode service. Pine Bungalows tilbyder have, restaurant, vaskeservice, lufthavnstransport og hjælp med udflugter/billetter. Der er gratis wifi på fællesarealerne.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Beyond Resort

Større resort ved Klong Muang Beach
Beyond Resort er et større hotel, der også har gode villaer. Der er flere andre værelsestyper, som alle har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Af faciliteter finder du spa, fitness, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Tup Kaek Sunset Beach Resort

Mellemklasseresort ved Tubkaek Beach
På Tup Kaek Sunset Beach Resort kan du bo i grand deluxe beach front bungalow, der ligger få meter fra stranden. Her er flere andre værelsestyper og alle har de tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. På resortet finder du faciliteter som have, bar/lounge, restaurant, børnepool og swimmingpool. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Le Passe-Temps

Lille hotel i meget rolige omgivelser
Med udsigt over Phang Nga-bugten ligger Le Passe-Temps, der er et ganske lille hotel med kun ni værelser. Her er du langt fra masseturismen, og det er et godt sted at komme ned i tempo. Hotellet har en populær restaurant og tilbyder desuden bar, have og en lille swimmingpool. Morgenmad er inkluderet og gratis wifi i receptionen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

The Tubkaek Krabi Boutique Resort

5-stjernet resort ud til Tubkaek Beach
Lækkert luksusresort direkte ud til det krystalklare vand ved Tubkaek Beach. Resortet har 59 værelser, og du kan bl.a. få egen pool eller villaer og suites, der ligger beach front.

Værelserne har tv, køleskab, aftenopredning, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Af faciliteter finder du bl.a. spa, fitness, swimmingpool og to restauranter. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *