Overnatning for hele familien i Krabi

14 gode overnatningssteder i Krabi, hvor familien kan bo sammen i villa, værelse eller bungalow. Alle steder får gode anmeldelser af tidligere gæster på både booking.com og hotels.com.

Se også indlæggene De bedste hoteller i Krabi 2023, De bedste billige hoteller i Krabi og Bo på stranden i Krabi – 10 gode hoteller i vandkanten.

 

Centara Ao Nang Beach Resort & Spa

Perfekt beliggenhed i Ao Nang
Det moderne Centara Ao Nang Beach Resort & Spa ligger perfekt i Ao Nang. Her bor du roligt et stenkast fra stranden, og ad den lille promenade er der kun fem minutters gang til den travle strandvej.

På Centara Ao Nang Beach Resort & Spa kan du vælge mellem mange forskellige værelsestyper, hvoraf flere har plads til fire personer. Du har desuden mulighed for at vælge swim-up eller værelser med privat pool. På værelserne finder du bl.a. tv, køleskab, pengeskab og gratis wifi.

Hotellet har faciliteter som spa, fitness, bar/lounge, restaurant, børnepool og swimmingpool. Morgenmadsbuffet kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Peace Laguna Resort

Tæt på stranden i Ao Nang
Tæt på stranden i Ao Nang finder du Peace Laguna Resort, der er et større hotel med børnepool og gratis børneklub. Stedet tilbyder også spa, fitnesscenter, to barer, to restauranter og tre swimmingpools.

Her er adskillige værelsestyper, der bl.a. har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te og kaffe. De dyreste af dem ligger pragtfuldt rundt om en sø/lagune.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Ban Sainai Resort

Topvalg i Krabi
Det dejlige 4-stjernede Ban Sainai Resort ligger i rolige omgivelser 15-20 minutters gang fra Ao Nangs strand. Hotellet har 40 værelser, der bl.a. har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Du bor i en skøn tropehave og kan bl.a. vælge familieværelser. Ban Sainai Resort tilbyder desuden spa, restaurant og swimmingpool med tilhørende bar. Morgenmad er tilgængelig, og hotellet sørger gerne for lufthavnstransport.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Anyavee Tubkaek Beach Resort

Med lækre villaer der ligger beach front
Direkte ud til Tubkaek Beach ligger Anayvee, der bl.a. tilbyder 2-værelses villaer, som ligger helt ud til stranden. Et perfekt valg til familien, der også kan nyde godt af de børnevenlige omgivelser. Værelserne har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Anyavee har bl.a. spa, fitness, to restauranter og to swimmingpools.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Centara Anda Dhevi

Populært familiehotel i Ao Nang
Centaras gode resort i Ao Nang har værelser med plads til to voksne og to børn. Her er dejlig pool og endda gratis børneklub, så her er familien sikret en god ferie. Centara Anda Dhevi tilbyder desuden børnepasning, vaskeservice og lufthavnstransport. Alle værelser har tv, minibar, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Krabi Resort

Direkte ud til stranden i Ao Nang
Større hotel på stranden i Ao Nang. Her er store villaer og suiter (nogle med privat pool) med to soveværelser. Alle værelser har bl.a. tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Resortet ligger som et af de eneste i byen beach front og er et af Krabis ældre hoteller. Her er også swimmingpool, børnepool og legeplads.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

The Pelican Bay Residence & Suites

Perfekt til den store familie
Lækkert nybygget hotel med dejlige poolområder. Her kan du booke suites med op til tre værelser. Du kan også få suites med egen pool. Alle værelser/suites har bl.a. tv, køleskab, mikrobølgeovn og gratis wifi. The Pelican Bay ligger ved Klong Muang og tilbyder desuden lufthavnstransport, børnepasning og mulighed for at tilkøbe morgenmad.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort

Luksushotel med børneklub
Sofitel ligger ved Klong Muang Beach og byder bl.a. på et stort indbydende poolområde. Her er også barer, restauranter, fitnessfaciliteter, golfbane og gratis børneklub. Der er shuttlebus flere gange dagligt til Ao Nang. Værelserne har bl.a. tv, køleskab, safetyboks og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Wake Up Ao Nang Hotel

Billige Familieværelser tæt på stranden i Ao Nang
Fra Wake Up Hotel er I kun 1 minuts gang fra stranden i Ao Nang. Det er et nyt og moderne hotel, der får rigtig gode anmeldelser. Værelserne har bl.a. tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te og kaffe. Wake Up Ao Nang Hotel tilbyder desuden spa, restaurant og lufthavnstransport. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Ancora Blu Boutique Hotel

Med plads til fem personer
Lille og meget anmelderrost hotel få kilometer fra stranden i Ao Nang. Her er 29 værelser, der bl.a. har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Ancora tilbyder desuden vaskeservice og hjælp med udflugter/billetter. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Ibis Styles Krabi

Større hotel med familieværelser
Her bor I et kvarters gang fra Ao Nangs strand. Ibis Styles har 206 værelser, deriblandt familieværelser med plads til fire personer. Værelserne har bl.a. tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. På hotellet finder du bl.a. legeplads, børnepool og swimmingpool.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Deevana Plaza

Perfekt beliggenhed
4-stjernet hotel med perfekt beliggenhed mellem Ao Nang og Nopparet Thara. Her er bl.a. legeplads, børneklub, børnepool, swimmingpool samt spa- og fitnessfaciliteter. På værelset er der tv, køleskab og gratis wifi. Deevana Plaza tilbyder både familieværelser og værelser med direkte adgang til poolen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Oscar Villa

Villaer med to soveværelser
Oscar Villa har familieværelser og villaer med to soveværelser. Her er roligt og kun fem minutters kørsel til Ao Nang. Her er swimmingpool, restaurant og mulighed for at tilkøbe morgenmad. Alle værelser/villaer har tv og gratis wifi samt tekøkken med bl.a. komfur og køleskab.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Tha Lane Bay Villa

Villaer med fire soveværelser ud til stranden
Kæmpevillaer med plads til den helt store familie. Op til fire soveværelser med bl.a. fuldt udstyret køkken. Her er rolige omgivelser med maksimal fokus på privatliv – villaerne ligger perfekt ud til stranden ved Ban Thalane. Tha Lane Bay Villa er mere som et lejehus end et hotel.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Kokotel Krabi Oasis

Gode og moderne flersengsværelser
Kokotel har en række værelsestyper med flere enkeltsenge – nogle som køjesenge, hvor der er plads til fem personer. Værelserne har bl.a. tv, køleskab og gratis wifi. Kokotel ligger tæt på både Ao Nang og Nopparat Thara Beach og tilbyder også bar/lounge og restaurant.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

2 comments

 1. Hej 🙂
  Kan man ikke flyve fra dk til krabi uden at skal i karantæne i Bangkok , det er jo bare en mellemlanding i Bangkok må man det

  1. Hej Michelle. Du kan mig bekendt ikke mellemlande i Bangkok og flyve videre til Krabi. Til Phuket er der lavet såkaldt “sealed routes” som turisterne skal tage hvis de vil undgå 1 dags karantæne. De ruter findes ikke til Krabi.

   Som jeg ser det er der to muligheder:

   1. I kan flyve via Singapore med Singapore Airlines, der har en rute til Krabi. Her skal du dog tjekke regler for transit i Singapore. Qatar Airways har måske også en rute fra Doha til Krabi – det havde de i hvert fald før pandemien.

   2. I kan flyve til Phuket via Bangkok med en af de sealed routes. Fra Phuket kan I køre til Krabi. Bemærk, at der max må være fem timers transport fra lufthavn til hotel/teststed. I skal dog booke en samlet flybillet fra København til Phuket med en af de sealed routes (tiderne er vejledende):

   Bangkok Airways:
   PG 5275 kl. 12.00
   PG 5279 kl. 17.10

   Thai Smile:
   WE 8750 kl. 9.00

   3. Vælger I at flyve til Phuket kan I rejse via f.eks. Dubai og dermed undgå de sealed routes. I kan evt. snuppe en overnatning på Phuket inden I kører videre til Krabi.

   Mange hilsner fra Carsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *