Overnatning for hele familien i Krabi

12 gode overnatningssteder i Krabi, hvor familien kan bo sammen i villa, værelse eller bungalow. Alle steder får gode anmeldelser på både Tripadvisor og hotels.com af tidligere gæster.

De fleste af dem er større overnatningssteder – er I mere til mindre hoteller eller vil opleve flere steder i Thailand, så har vi stor erfaring i at rejse rundt med børn. Kontakt mig på info@thailandrundt.dk med jeres ønsker og telefonnummer, hvis I vil have forslag til jeres familierejse i Thailand, hvor I bor på håndplukkede børnevenlige hoteller. Vi hjælper også gerne med specialpladser på flyrejsen og har udarbejdet en huskeliste til jer, der rejser med børn.

 

Centara Anda Dhevi

Populært familiehotel i Ao Nang
Centaras gode resort i Ao Nang har værelser med plads til to voksne og to børn. Her er dejlig pool og endda gratis børneklub, så her er familien sikret en god ferie. Centara Anda Dhevi tilbyder desuden børnepasning, vaskeservice og lufthavnstransport. Alle værelser har tv, minibar, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Book eller se mere om Centara Anda Dhevi

 

Peace Laguna Resort

Tæt på stranden i Ao Nang
Et stenkast fra stranden i Ao Nang finder du Peace Laguna Resort, der er et større hotel med børnepool og gratis børneklub. Stedet tilbyder også spa, fitnesscenter, to barer, to restauranter og tre swimmingpools. Her er adskillige værelsestyper, der bl.a. har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te og kaffe. De dyreste af dem ligger pragtfuldt rundt om en sø/lagune.

Book eller se mere om Peace Laguna Resort

 

Krabi Resort

Direkte ud til stranden i Ao Nang
Større hotel på stranden i Ao Nang. Her er store villaer og suiter (nogle med privat pool) med to soveværelser. Alle værelser har bl.a. tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Resortet ligger som et af de eneste i byen beach front og er et af Krabis ældre hoteller. Her er også swimmingpool, børnepool og legeplads.

Book eller se mere om Krabi Resort

 

The Pelican Bay Residence & Suites

Perfekt til den store familie
Lækkert nybygget hotel med dejlige poolområder. Her kan du booke suites med op til tre værelser. Du kan også få suites med egen pool. Alle værelser/suites har bl.a. tv, køleskab, mikrobølgeovn og gratis wifi. The Pelican Bay ligger ved Klong Muang og tilbyder desuden lufthavnstransport, børnepasning og mulighed for at tilkøbe morgenmad.

Book eller se mere om The Pelican Residence

 

Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort

Luksushotel med børneklub
Sofitel ligger ved Klong Muang Beach og byder bl.a. på et stort indbydende poolområde. Her er også barer, restauranter, fitnessfaciliteter, golfbane og gratis børneklub. Der er shuttlebus flere gange dagligt til Ao Nang. Værelserne har bl.a. tv, køleskab, safetyboks og gratis wifi.

Book eller se mere om Sofitel Krabi Phookethra

 

Wake Up Ao Nang Hotel

Billige Familieværelser tæt på stranden i Ao Nang
Fra Wake Up Hotel er I kun 1 minuts gang fra stranden i Ao Nang. Det er et nyt og moderne hotel, der får rigtig gode anmeldelser. Værelserne har bl.a. tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te og kaffe. Wake Up Ao Nang Hotel tilbyder desuden spa, restaurant og lufthavnstransport. Morgenmad er tilgængelig.

Book eller se mere om Wake Up Aonang Hotel

 

Ancora Blu Boutique Hotel

Med plads til fem personer
Lille og meget anmelderrost hotel få kilometer fra stranden i Ao Nang. Her er 29 værelser, der bl.a. har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Ancora tilbyder desuden vaskeservice og hjælp med udflugter/billetter. Morgenmad kan tilkøbes.

Book eller se mere om Ancora Blu Boutique Hotel

 

Ibis Styles Krabi

Større hotel med familieværelser
Her bor I et kvarters gang fra Ao Nangs strand. Ibis Styles har 206 værelser, deriblandt familieværelser med plads til fire personer. Værelserne har bl.a. tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. På hotellet finder du bl.a. legeplads, børnepool og swimmingpool.

Book eller se mere om Ibis Styles Krabi

 

Deevana Plaza

Perfekt beliggenhed
4-stjernet hotel med perfekt beliggenhed mellem Ao Nang og Nopparet Thara. Her er bl.a. legeplads, børneklub, børnepool, swimmingpool samt spa- og fitnessfaciliteter. På værelset er der tv, køleskab og gratis wifi. Deevana Plaza tilbyder både familieværelser og værelser med direkte adgang til poolen.

Book eller se mere om Deevana Plaza

 

Oscar Villa

Villaer med to soveværelser
Oscar Villa har familieværelser og villaer med to soveværelser. Her er roligt og kun fem minutters kørsel til Ao Nang. Her er swimmingpool, restaurant og mulighed for at tilkøbe morgenmad. Alle værelser/villaer har tv og gratis wifi samt tekøkken med bl.a. komfur og køleskab.

Book eller se mere om Oscar Villa

 

Tha Lane Bay Villa

Villaer med fire soveværelser ud til stranden
Kæmpevillaer med plads til den helt store familie. Op til fire soveværelser med bl.a. fuldt udstyret køkken. Her er rolige omgivelser med maksimal fokus på privatliv – villaerne ligger perfekt ud til stranden ved Ban Thalane. Tha Lane Bay Villa er mere som et lejehus end et hotel.

Book eller se mere om The Lane Bay Villa

 

Kokotel Krabi Oasis

Gode og moderne flersengsværelser
Kokotel har en række værelsestyper med flere enkeltsenge – nogle som køjesenge, hvor der er plads til fem personer. Værelserne har bl.a. tv, køleskab og gratis wifi. Kokotel ligger tæt på både Ao Nang og Nopparat Thara Beach og tilbyder også bar/lounge og restaurant.

Book eller se mere om Kokotel Krabi Oasis

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *