De bedste hoteller i Krabi 2020

Krabi er et af de områder i Thailand, hvor overnatning er forholdsvis dyr, men til gengæld ligger der en lang række rigtig lækre hoteller og resorts, der får gode anmeldelser af tidligere gæster.

Det kan med andre ord være svært at vælge, hvor man skal bo, men I kan med fordel se nærmere på disse 10 overnatningssteder, der lige nu hører til de mest populære hoteller i Krabi.

Som så mange andre steder i Thailand behøver det ikke være dyrt for at være godt. I kan f.eks. bo på enkelt guesthouse med en familiær atmosfære, men især i Krabi-området er der masser af muligheder for at bo luksuriøst.

Se også: Overnatning for hele familien i KrabiBo på stranden i Krabi

 

Ban Sainai Resort – Ao Nang

Topvalg i Krabi
Det dejlige 4-stjernede Ban Sainai Resort ligger i rolige omgivelser 15-20 minutters gang fra Ao Nangs strand. Hotellet har 40 værelser, der bl.a. har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. I bor i en skøn tropehave og kan bl.a. vælge familieværelser. Ban Sainai Resort tilbyder desuden spa, restaurant og swimmingpool med tilhørende bar. Morgenmad er tilgængelig, og hotellet sørger gerne for lufthavnstransport.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Centra by Centara Phu Pano

God værdi for pengene i Ao Nang
Større hotel i Ao Nang, der er velegnet til familier. Centara Phu Pano har faciliteter som fitness, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Der er 15-20 minutters gang til Ao Nangs strand, og hotellet har dejlige moderne værelser med bl.a. tv, minibar og gratis wifi. Forbundene/tilstødende værelser tilbydes. I kan tilvælge morgenmad, som mange tidligere gæster giver stor ros.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Aonang Phu Petra

Dejlige villaer i gåafstand til Ao Nang strand
Phu Petra har i årevis været et af Krabis bedste hoteller. Stedet ligger ca. 20 minutters gang fra Ao Nangs strand, men hotellet tilbyder shuttleservice til centrum. Tidligere gæster synes især godt om beliggenheden ved foden af en af Krabis karakteristiske klipper. På værelserne finder I bl.a. tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Phu Petra har desuden faciliteter som spa, bar, restaurant og swimmingpool. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

The Tubkaek Krabi Boutique Resort

5-stjernet resort ud til Tubkaek Beach
Lækkert luksusresort direkte ud til det krystalklare vand ved Tubkaek Beach. Resortet har 59 værelser, og I kan bl.a. få egen pool eller villaer og suites, der ligger beach front. Værelserne har tv, køleskab, aftenopredning, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Af faciliteter finder I bl.a. spa, fitness, swimmingpool og to restauranter. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

The L Resort

Her bor du centralt i Ao Nang
Her er I nabo til Ao Nangs strandvej, og der er kun 50 meter til vandkanten. The L Resort ligger så centralt i Ao Nang, som det kan lade sig gøre. Hotellet har 48 værelser, og I kan bl.a. få havudsigt og pool access (swim up). Alle værelse har tv, minibar, espressomaskine og gratis wifi. Af faciliteter har The L Resort fitness, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Glur Hostel

Hostel med private værelser
På populære Glur Hostel bor I godt og billigt. Stedet har udover sovesale (der er også sovesal kun til kvinder) også private væreler med eget bad. Her er en lille swimmingpool og stedet tilbyder desuden lufthavnstransport og gratis wifi. Glur Hostel ligger i rolige omgivelser ca. 20 minutters gang til stranden i Ao Nang.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sea Seeker Krabi Resort

Lækkert 4-stjernet resort
Nyopført lækkert resort, der ligger ca. 10-15 minutters gang fra Ao Nangs strand. Sea Seeker har 233 værelser (deriblandt swim up værelser) med tv, køleskab, aftenopredning og gratis wifi. Faciliteterne inkluderer bl.a. fitness, restaurant og swimmingpool. Morgenmad eller helpension kan tilkøbes, og personalet hjælper gerne med udflugter og billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Krabi Resort

Stort hotel på stranden i Ao Nang
Krabi Resort er et af Ao Nangs ældre hoteller og det eneste, der ligger ud til stranden i den populære ferieby. Hotellet er stort og blandt de mange værelsestyper kan I booke en beachfront pool villa, der har tv, køleskab, aftenopredning, gratis wifi, premium sengetøj og mulighed for at lave te/kaffe. Krabi Resort har fitness, to swimmingpools og flere barer og restauranter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Deevana Plaza

Perfekt beliggenhed
4-stjernet hotel med perfekt beliggenhed mellem Ao Nang og Nopparet Thara. Her er bl.a. legeplads, børneklub, børnepool, swimmingpool samt spa- og fitnessfaciliteter. På værelset er der tv, køleskab og gratis wifi. Deevana Plaza tilbyder både familieværelser og værelser med direkte adgang til poolen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Wake Up Ao Nang Hotel

Billige Familieværelser tæt på stranden i Ao Nang
Fra Wake Up Hotel er I kun 1 minuts gang fra stranden i Ao Nang. Det er et nyt og moderne hotel, der får rigtig gode anmeldelser. Værelserne har bl.a. tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te og kaffe. Wake Up Ao Nang Hotel tilbyder desuden spa, restaurant og lufthavnstransport. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *