De bedste hoteller i Krabi 2023 (opdateret)

Krabi er et af de områder i Thailand, hvor overnatning er forholdsvis dyr, men til gengæld ligger der en lang række rigtig lækre hoteller og resorts, der får gode anmeldelser af tidligere gæster.

Som så mange andre steder i Thailand behøver det ikke være dyrt for at være godt. Du kan f.eks. bo på enkelt guesthouse med en familiær atmosfære, men især i Krabi-området er der masser af muligheder for at bo luksuriøst.

Det kan med andre ord være svært at vælge, hvor man skal bo, men du kan med fordel se nærmere på disse 13 overnatningssteder, der er nøje udvalgte efter kriterierne værdi for pengene og gode anmeldelser fra tidligere gæster.

Listen er opdateret i 2023: Listen bliver opdateret løbende og indeholder nu 13 af Krabis absolut bedste overnatningssteder. Nye på listen i 2023 er Andaman Breeze Resort, Aonang Sea Valley Resort og The Pavilions Anana, som du kan læse mere om længere nede på siden.

Se også: Overnatning for hele familien i KrabiBo på stranden i KrabiDe bedste billige hoteller i Krabi

 

Ban Sainai Resort – Ao Nang

Topvalg i Krabi
Det dejlige 4-stjernede Ban Sainai Resort ligger i rolige omgivelser 15-20 minutters gang fra Ao Nangs strand. Hotellet har 40 værelser, der bl.a. har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Du bor i en skøn tropehave og kan bl.a. vælge familieværelser. Ban Sainai Resort tilbyder desuden spa, restaurant og swimmingpool med tilhørende bar. Morgenmad er tilgængelig, og hotellet sørger gerne for lufthavnstransport.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

The Scene Cliff View Villas – Ao Nang

Topanmeldelser og med plads til hele familien
The Scene Cliff View Villas ligger i rolige omgivelser ca. 20 minutters gang fra stranden i Ao Nang. Her kan du bl.a. booke familieværelser og villaer med direkte adgang til poolen.

Uanset værelsestype får du bl.a. tv, køleskab, aftenopredning, premium sengetøj og gratis wifi. Hotellet tilbyder desuden bar, have, to swimmingpools samt gratis brug af cykler og gratis transportservice. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Andaman Breeze Resort

Moderne mellemklassehotel til en god pris
Nyere hotel, der ligger i gåafstand til stranden. Her kan du vælge mellem flere forskellige værelsestyper, hvoraf nogle har pragtfuld udsigt til områdets karakteristiske limstensbjerge. Alle værelser har tv, køleskab, pengeskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Andaman Breeze Resort tilbyder faciliteter som f.eks. restaurant, swimmingpool og døgnåben reception, hvor man gerne hjælper med udflugter/billetter. Der er desuden gratis shuttlebus til stranden. Morgenmadsbuffet kan tilkøbes på de anmelderroste hotel, hvor tidligere gæster især fremhæver det venlige personale.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sea Seeker Krabi Resort

Lækkert 4-stjernet resort
Nyopført lækkert resort, der ligger ca. 10-15 minutters gang fra Ao Nangs strand. Sea Seeker har 233 værelser (deriblandt swim up værelser) med tv, køleskab, aftenopredning og gratis wifi. Faciliteterne inkluderer bl.a. fitness, restaurant og swimmingpool. Morgenmad eller helpension kan tilkøbes, og personalet hjælper gerne med udflugter og billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Nakamanda Resort & Spa – Klong Muang

På stranden i Klong Muang
Ud til Klong Muang Beach ligger det dejlige Nakamanda Resort & Spa med 39 villaer, der er smagfuldt indrettede og som bl.a. har tv, elkedel og gratis wifi.

Der er mulighed for at booke to-værelses villaer med privat pool. Nakamanda har faciliteter som spa, fitness, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Morgenmad og transport til og fra lufthavn kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Le Passe-Temps

Lille hotel ud til stranden
Med udsigt over Phang Nga-bugten ligger Le Passe-Temps, der er et ganske lille hotel med kun ni værelser. Her er du langt fra masseturismen, og det er et godt sted at komme ned i tempo. Hotellet har en populær restaurant og tilbyder desuden bar, have og en lille swimmingpool. Morgenmad er inkluderet, og der er gratis wifi i receptionen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

The Tubkaek Krabi Boutique Resort

5-stjernet resort ud til Tubkaek Beach
Lækkert luksusresort direkte ud til det krystalklare vand ved Tubkaek Beach. Resortet har 59 værelser, og du kan bl.a. få egen pool eller villaer og suites, der ligger beach front.

Værelserne har tv, køleskab, aftenopredning, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Af faciliteter finder du bl.a. spa, fitness, swimmingpool og to restauranter. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Whalecome Aonang Resort – Ao Nang

Billigt og tæt på stranden
Her bor du få minutters gang fra stranden i Ao Nang. Whalecome Resort tilbyder dejlige værelser med bl.a. tv, elkedel, køleskab og gratis wifi til en rigtig god pris. Hotellet tilbyder også have, restaurant, swimmingpool og lufthavnstransport. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Aonang Sea Valley Resort

Prisvenligt og med personlig atmosfære
Tidligere gæster kan ikke få armene ned over det venlige og servicemindede personale på Aonang Sea Valley Resort, der ligger 20 minutters gang fra stranden. Hotellet har kun 20 værelser, så det er om at booke i god tid i højsæsonen. På værelserne finder du tv, køleskab, pengeskab og gratis wifi.

Aonang Sea Valley Resort tilbyder lufthavnstransport, vaskeservice og mulighed for at tilkøbe morgenmad. Faciliteterne tæller bl.a. have, børnepool og swimmingpool

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Glur Hostel – Ao Nang

Hostel med private værelser
På populære Glur Hostel bor du godt og billigt. Stedet har udover sovesale (der er også sovesal kun til kvinder) også private væreler med eget bad. Her er en lille swimmingpool, og stedet tilbyder desuden lufthavnstransport og gratis wifi. Glur Hostel ligger i rolige omgivelser ca. 20 minutters gang til stranden i Ao Nang.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

BlueSotel SMART adults only – Ao Nang

Helt nyt hotel i Ao Nang
På BlueSotel SMART har du få minutters gang til stranden og Ao Nang centrum, men bor alligevel i rolige omgivelser. Hotellet er helt nyt og har en lang række værelsestyper, der alle har tv, køleskab, luksusmadras, premium sengetøj og gratis wifi.

Der er to pools, hvoraf den ene ligger med fantastisk udsigt på toppen af hotellet. Andre faciliteter tæller spa, motionscenter, restaurant og 2 barer. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Lux Family Villas – Ao Nang

Store villaer i frodige omgivelser
Lux Family Villas er et rigtig godt valg til den rolige familieferie. Her kan du booke villaer med op til tre værelser. Stedet ligger ca. 4,5 km fra Ao Nang, men personalet tilbyder gratis områdetransport.

Lux Family Villas har bar, have, restaurant og swimmingpool. I villaerne finder du tv, gratis wifi, premium sengetøj og fuldt udstyret køkken med køleskab, komfur og køkkengrej. Morgenmad er tilgængelig og gæsterne kan låne cykler.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

The Pavilions Anana Krabi

5-stjernet hotel til en rigtig god pris
The Pavilions Anana får ikke bare gode anmeldelser af tidligere gæster, men du kan også booke det 5-stjernede hotel til en rigtig god pris. Der er gratis shuttlebus til stranden, hvortil der er 40 minutters gang. Du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper – bl.a. studiolejlighed.

The Pavilions Anana tilbyder en lang række faciliteter som spa, fitness, bar/lounge, restaurant, børnepool, swimmingpool og døgnåben reception. Hotellet er nyt og moderne og har desuden en skøn tagterrasse. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *