De bedste billige hoteller i Krabi

billige hoteller i krabi

Smukke Krabi var for 30 år siden en velbevaret hemmelighed, men i dag er Ao Nang og Hat Nopparat Thara pakketuristernes højborg. Backpackere bor helst i Krabi By eller tager ud til Railay og øerne mod syd.

Med pakketuristernes ankomst er der også sket en udvikling, når det gælder overnatning. Det kan være svært at finde et godt sted, hvis man er budgetrejsende, og der er ingen tvivl om, at du får mere for pengene mange andre steder i Thailand.

Men se nærmere på disse overnatningssteder, der hører til de bedste billige hoteller i Krabi, hvor du samtidig bor godt.

 

Golden Moon Bed & Breakfast

Tæt på Nopparat Thara Beach
I gåafstand af Nopparat Thara Beach ligger Golden Moon Bed & Breakfast, der har 14 værelser som alle har tv, køleskab og gratis wifi. Tidligere gæster fremhæver det venlige personale og de mange barer og restauranter i nærheden.

Se pris på Golden Moon B&B >

 

Glur Hostel

Hostel med private værelser
På populære Glur Hostel bor I godt og billigt. Stedet har udover sovesale (der er også sovesal kun til kvinder) også private væreler med eget bad. Her er en lille swimmingpool og stedet tilbyder desuden lufthavnstransport og gratis wifi. Glur Hostel ligger i rolige omgivelser ca. 20 minutters gang til stranden i Ao Nang.

Se pris på Glur Hostel >

 

Star Guesthouse

Lille guesthouse i udkanten af Ao Nang
Star guesthouse ligger ca 25 minutters gang fra stranden i Ao Nang. Der er en familiær atmosfære på det lille guesthouse med kun otte værelser. Her er god service og en rigtig god morgenmad. Du kan vælge mellem fire forskellige værelsestyper.

Se pris på Star Guesthouse >

 

Haleeva Sunshine

Tæt på alle Ao Nang’s forlystelser
Der er kun 800 meter fra Haleeva Sunshine til alle Ao Nang’s butikker og forlystelser. Hotellet har en lille swimmingpool og man er gerne behjælpelige med transfer og udflugter. Værelserne har bl.a. tv, køleskab og gratis wifi.

Se pris på Haleeva Sunshine >

 

B.B. Mansion

Lille hotel med venligt personale
BB mansion ligger i udkanten af Krabi By. Det lille hotel får rigtig gode anmeldelser og især fremhæves ejerne og det venlige personale, der er gæstfri og imødekommende. B.B. Mansion ligger godt, hvis du vil udforske Krabi By eller er på vej til eller fra øerne mod syd.

Se pris på B.B. Mansion >

 

Ibis Styles Krabi

Med swimmingpool og i gåafstand af Ao Nang
Ca. 15 minutters gang fra Ao Nang ligger Ibis Styles Krabi Resort, der har swimmingpool og morgenmad inkluderet i prisen. Det er et af områdets billigste overnatningssteder, hvis du ikke ønsker hostel eller guesthouse. Værelserne har tv, køleskab og gratis wifi.

Se pris på Ibis Styles Krabi >

 

Pine Bungalow

På stranden ved Klong Muang!
Som i de gode gamle dage, hvor Krabi stadig var uopdaget. Pine Bungalows ligger godt nok lidt afsides, men vil du bo på strande til billige penge, så er dette sted værd at kigge nærmere på. Vælg mellem fem forskellige værelsestyper, der alle har gratis wifi.

Se pris på Pine Bungalow >

 

Maleedee Bay Resort

Med swimmingpool og tæt på Nopparat Thara
Her får du rigtig meget for pengene. Hotellet ligger ca 1 km fra Nopparat Thara strand i rolige omgivelser. Der er shuttlebus til Ao Nang mange gange om dagen, men vil du blive på hotellet, så kan du plaske i den dejlige swimmingpool. Værelserne på Maleedee Resort har bla. tv, køleskab og gratis wifi.

Se pris på Maleedee Bay Resort >

 

Lada Krabi Express

Nyere hotel i Krabi By
Populært hotel i Krabi by. Her er otte forskellige værelsestyper fordelt på 18 værelser, der har tv, køleskab og gratis wifi. Lada Krabi Express fremstår moderne og tidligere gæster fremhæver den gode service.

Se pris på Lada Krabi Express >

 

B Trio Guesthouse

Vælg mellem sovesal og eget værelse
Her er kun otte værelser på det lille guesthouse, der ligger perfekt i centrum af Krabi By. Tidligere gæster fremhæver det gæstfrie personale og så er B Trio Guesthouse et sted, hvor du får meget for pengene. Gode senge, varmt vand i bruseren og gratis wifi.

Se pris på B Trio Guesthouse >

 

Hogwarts Hostel

Populært hostel, hvor du kan møde andre rejsende
Her får du muligheden for at møde andre rejsende. Hogwarts Hostel ligger i Krabi By og har sovesale og værelser til fire personer. Der er mulighed for at bo på sovesal/værelse kun for kvinder. Der er fælles badeværelse. Hotellet har gratis wifi og hjælper gerne med transfer og udflugter.

Se pris på Hogwarts Hostel >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.