De bedste billige hoteller i Krabi

billige hoteller i krabi

Smukke Krabi var for 30 år siden en velbevaret hemmelighed, men i dag er Ao Nang og Hat Nopparat Thara pakketuristernes højborg. Backpackere bor helst i Krabi By eller tager ud til Railay og øerne mod syd.

Med pakketuristernes ankomst er der også sket en udvikling, når det gælder overnatning. Det kan være svært at finde et godt sted, hvis du er budgetrejsende, men se nærmere på disse overnatningssteder, der hører til de bedste billige hoteller i Krabi.

Se også: De bedste hoteller i Krabi 2024Overnatning for hele familien i KrabiBo på stranden i Krabi

 

Aonang Sea Valley Resort – Ao Nang

Prisvenligt og med personlig atmosfære
Tidligere gæster kan ikke få armene ned over det venlige og servicemindede personale på Aonang Sea Valley Resort, der ligger 20 minutters gang fra stranden. Hotellet har kun 20 værelser, så det er om at booke i god tid i højsæsonen. På værelserne finder du tv, køleskab, pengeskab og gratis wifi.

Aonang Sea Valley Resort tilbyder lufthavnstransport, vaskeservice og mulighed for at tilkøbe morgenmad. Faciliteterne tæller bl.a. have, børnepool og swimmingpool

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Glur Hostel – Ao Nang

Hostel med private værelser
På populære Glur Hostel bor du godt og billigt. Stedet har udover sovesale (der er også sovesal kun til kvinder) også private væreler med eget bad. Her er en lille swimmingpool og stedet tilbyder desuden lufthavnstransport og gratis wifi. Glur Hostel ligger i rolige omgivelser ca. 20 minutters gang til stranden i Ao Nang.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Kokotel Krabi Oasis – Ao Nang

Gode og moderne flersengsværelser
Kokotel har en række værelsestyper med flere enkeltsenge – nogle som køjesenge, hvor der er plads til fem personer. Værelserne har bl.a. tv, køleskab og gratis wifi. Kokotel ligger tæt på både Ao Nang og Nopparat Thara Beach og tilbyder også bar/lounge og restaurant.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Cosi Ao Nang

Nyt hotel tæt på stranden
Spritnyt hotel med en ungdommelig atmosfære. Cosi Ao Nang ligger et stenkast fra strand og promenade, der fører ind til centrum. Hotellet har swimmingpool, tagterrasse og fitnesscenter. Du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper, der alle har tv, køleskab, pengeskab og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Whalecome Aonang Resort – Ao Nang

Billigt og tæt på stranden
Her bor du få minutters gang fra stranden i Ao Nang. Whalecome Resort tilbyder dejlige værelser med bl.a. tv, elkedel, køleskab og gratis wifi til en rigtig god pris. Hotellet tilbyder også have, restaurant, swimmingpool og lufthavnstransport. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Aonang Inn – Ao Nang

Tæt på stranden centralt i Ao Nang
I det centrale Ao Nang og et stenkast fra stranden ligger det lille Aonang Inn, der kun har otte værelser. Her bor du godt og billigt med mulighed for at tilkøbe morgenmad. På værelserne finder du bl.a. tv, køleskab, elkedel og gratis wifi. Tidligere gæster roser beliggenheden og det venlige personale.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Wake Up Ao Nang Hotel – Ao Nang

Billige Familieværelser tæt på stranden i Ao Nang
Fra Wake Up Hotel er du kun 1 minuts gang fra stranden i Ao Nang. Det er et nyt og moderne hotel, der får rigtig gode anmeldelser. Værelserne har bl.a. tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te og kaffe. Wake Up Ao Nang Hotel tilbyder desuden spa, restaurant og lufthavnstransport. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Ibis Styles Krabi – Ao Nang

Med swimmingpool og i gåafstand af Ao Nang
Ca. 15 minutters gang fra Ao Nang ligger Ibis Styles Krabi Resort, der har swimmingpool og morgenmad inkluderet i prisen. Det er et af områdets billigste overnatningssteder, hvis du ikke ønsker hostel eller guesthouse. Værelserne har tv, køleskab og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Chanchalay Hip Hostel – Krabi By

Populært hotel i Krabi By
På trods af navnet, så har Chanchalay flest private værelser – dog med delt badeværelse. Her er flere forskellige værelsestyper med bl.a. pengeskab og gratis wifi. Chanchalay Hip Hostel fremstår moderne, og tidligere gæster fremhæver den gode service og centrale beliggenhed i Krabi By.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *