Bo på stranden på Koh Chang

Koh Chang har stadig en del overnatningssteder direkte på stranden. Du kan endda bo rigtig billigt, hvis du ikke stiller store krav til komfort og faciliteter.

Nedenstående steder får alle gode anmeldelser fra tidligere gæster og tilbyder bungalows eller mindre bygninger direkte ud til stranden. Dvs., at du kan finde andre steder, der ligger beach front, men som større resorts.

Se også: De bedste hoteller på Koh Chang 2024Overnatning for hele familien på Koh ChangDe bedste billige hoteller på Koh Chang

 

Koh Chang Paradise Resort & Spa – Klong Prao Beach

På den nordlige del af Klong Prao Beach
Koh Chang Paradise Resort & Spa er et af øens bedste hoteller. I hvert fald hvis man skal tro tidligere gæster, der giver stedet rigtig gode anmeldelser. Hotellet har fem værelsestyper, og du kan bo beach front i en af de dejlige bungalows.

Værelserne har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Paradise Resort tilbyder desuden spa, børnepool, swimmingpool, restaurant, bar/lounge og fitnessfaciliteter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Kai Bae Beach Resort – Kai Bae Beach

Bungalows ud til Kai Bae Beach
Blandt de 12 værelsestyper på Kai Bae Beach Resort finder du bl.a. beach front bungalows for 2-5 personer. Værelserne har bl.a. tv, køleskab og gratis wifi. På Kai Bae Beach Resort tilbyder man desuden strandbar, restaurant og swimmingpool ligesom man kan være behjælpelige med udflugter/billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Tiger Hut – Klong Prao Beach

Enkle hytter/bungalows
Tiger Hut er et basic sted, der for få år siden kun bestod af enkle hytter. I dag har man også bungalows, men det er stadig et enkelt overnatningssted. Til gengæld er beliggenheden på den bedste del af Klong Prao Beach helt fantastisk. Tiger Hut har vaskeservice, en god restaurant og kan være behjælpelige med udflugter og billetter.

Se pris på hotels.com > Udbydes ikke på booking.com >

 

Chivapuri Beach Resort – Klong Koi Beach

På Koh Changs sydkyst
Her kan du bo i store beach front villaer i thaistil. Chivapuri Beach Resort ligger på Koh Changs sydkyst ud til Klong Koi Beach, hvor der er god plads. Her er i alt 22 værelser, der har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Resortet tilbyder desuden strandbar, restaurant og swimmingpool.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

K.B. Resort – Kai Bae Beach

Populært hotel med familievillaer
K.B. Resort er et mindre hotel, der ligger lige ud til den hvide sandstrand. Her er kun 20 værelser, men alligevel kan du vælge mellem syv forskellige værelsestyper – bl.a. familievillaer og hytter ud til stranden. K.B. Resort tilbyder bl.a. have bar/lounge, restaurant, swimmingpool og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Coconut Beach Resort – Klong Prao Beach

På den nordlige del af Klong Prao Beach/Chai Chet
På Coconut Beach Resort kan I vælge en superior bungalow, der ligger helt ud til stranden. På værelset finder du bl.a. tv, køleskab og gratis wifi. Hotellet tilbyder desuden have, børnepool, strandbar, swimmingpools og en restaurant på stranden.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

KC Grande Resort & Spa – White Sand Beach

Populært resort på den nordlige del af White Sand Beach
Større resort, der har adskillige værelsestyper. Du kan både bo i hovedbygningen, men også beach front i en af de lækre villaer. Alle værelser har bl.a. tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. På KC Grande Resort finder du desuden en dejlig pool, børneklub, flere barer, tre restauranter samt spa- og fitnessfaciliteter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Peninsula Beach Resort – Klong Son Beach

Lille hotel ved Klong Son Beach
På Koh Changs nordkyst ligger Klong Son Beach og det lille intime Peninsula Beach Resort, der kun har ni værelser med bl.a. tv, minibar, espressomaskine og gratis wifi. Hotellet roses for de rolige omgivelser og den rene strand. Peninsula Beach Resort tilbyder bl.a. strandbar, restaurant, swimmingpool og fitnessfaciliteter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Gajapuri Resort – Kai Bae Beach

Bo i telt, hytte eller bungalow på stranden
Det 4-stjernede Gajapuri Resort ligger direkte ud til Kai Bae Beach, og her kan du bo beach front i både telt, hytte eller bungalow. Værelserne har bl.a. tv, køleskab og gratis wifi. Resortet tilbyder have, lufthavnstransport, spafaciliteter, to restauranter og to swimmingpools, hvoraf en kun er for voksne.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

15 Palms Beach Resort – White Sand Beach

Nyere hotel med populær strandbar
Her bor du ikke i bungalow, men i nye moderne værelser direkte ud til White Sand Beach. Her er kun otte værelser inklusive familiesuites. Alle værelser har bl.a. tv, køleskab og gratis wifi. 15 Palms Beach Resort tilbyder desuden lille pool, restaurant og en meget populær strandbar.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *