fbpx

De bedste billige hoteller på Koh Chang

billige hoteller på koh chang

I Thailand og dermed også på Koh Chang rækker pengene langt. Især hvis du vælger et af nedenstående hoteller, der er billige og samtidig får gode anmeldelser på både Tripadvisor og hotels.com.

Se også: Bo på stranden på Koh ChangOvernatning for hele familien på Koh ChangDe bedste hoteller på Koh Chang 2019

 

Harley Moon Hideaway – Bailan Beach

Mindre hotel med topanmeldelser
På På Harley Moon Hideaway tager værtsparret Tom og Cheree imod med åbne arme. Her er kun syv værelser, og det giver en intim og familiær atmosfære. Værelserne har bl.a. køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Harley Moon ligger tæt på stranden og tilbyder have, restaurant og lille swimmingpool. Morgenmad er tilgængelig.

Book Harley Moon Hideaway

 

Elephant Bay Resort

Godt og billigt i Bailan
Et rigtig godt valg, hvis pengene er små. Beliggende ud til Bailan Bay tilbyder Elephant Bay Resort fem forskellige værelsestyper. Det et et mindre hotel, der også fungerer som en slags samlingssted i Bailan. Her er swimmingpool, bar/restaurant og gratis wifi i lobbyen.

Book Elephant Bay Resort

 

Salakphet Resort

På den sydlige del af øen med god seafoodrestaurant
De fleste kommer til Koh Chang for strandenes skyld, men dette resort ligger i den lille fiskerby Salakphet på den sydlige del af øen. Værelserne er bygget på pæle over vandet, og de dyreste er næsten små villaer. Stedet har i øvrigt en af øens mest populære seafoodrestauranter.

Book Salakphet Resort

 

The Stage Koh Chang

Alle værelser er tæt på poolen
Mindre nyere hotel, det ligger få minutters gang fra Kai Bae Beach. Her er 21 værelser, der alle ligger få meter fra en af de to pools. The Stage tilbyder bl.a. tv, køleskab og gratis wifi. Et rigtig godt valg til prisen.

Book The Stage

 

The Mangrove Hideaway

Roligt sted med lækkert loungeområde
En fredfyldt oase midt i naturen kalder flere gæster The Mangrove Hideaway, der ligger i Salakphet på den sydlige del af Koh Chang. Her er kun otte værelser, der bl.a. har tv, køleskab og gratis wifi. På Mangrove Hideaway finder du hængekøjer og store puder, der er perfekt til afslapning.

Book The Mangrove Hideaway

 

Baan Ton Rak Boutique Resort

Få minutters gang til to forskellige strande
Tæt på en lille strand kaldet Pearl Beach mellem Chai Chet og White Sand Beach ligger Baan Ton Rak, der har fået Tripadvisor’s udmærkelsescertifikat. Ejerne Heinz og Anja kræser om gæsterne i de syv værelser, der har tv, køleskab og gratis wifi. Stemningen er familiær, og man er gerne behjælpelige med transfer og udflugter.

Book Baan Ton Rak Boutique Resort

 

Para Resort

Få hundrede meter fra White Sand Beach
Para Resort ligger i den sydlige del af White Sand Beach og tilbyder både værelser i hovedbygningen og bungalows i haven. Du får bl.a. tv, køleskab og gratis wifi på værelset. Morgenmad er tilgængelig, der serveres i den lille have. I receptionen kan man være behjælpelig med transfer og udflugter.

Book Para Resort

 

The White Elephant Resort

I den sydlige del af White Sand Beach med lille swimmingpool
Mindre hotel med kun 12 værelser, der ligger i den sydlige del af White Sand Beach. Her er lille swimmingpoo,l og The White Elephant Resort ligger tæt på barer, shopping og restauranter, mens stranden kan nås på få minutter. Vælg mellem to værelsestyper, der begge har tv og gratis wifi.

Book The White Elephant Resort

 

Privacy Resort Koh Chang

På kanten af junglen på øens østside
For en helt anderledes oplevelse på Koh Chang. Langt de fleste overnatningssteder ligger på øens vestside ved strandene, men Privacy Resort finder du på østsiden, der synes at være en helt anden verden. Her er kun syv værelser, og Lilly og Steven har lavet et pragtfuldt hideaway på kanten af øens jungle.

Book Privacy Resort

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *