De bedste hoteller på Koh Chang 2024 (opdateret)

Dejlige Koh Chang er en af de øer i Thailand, hvor det ikke er svært at finde god overnatning. Og heldigvis behøver det ikke være dyrt for at være godt – det er en række af nedenstående hoteller et godt eksempel på.

Fælles for alle overnatningsstederne er, at de får rigtig gode anmeldelser fra tidligere gæster. Det er steder, som andre rejsende taler godt om lige nu og som hører til blandt de absolut bedste hoteller på Koh Chang.

 

Listen er opdateret til sæsonen 2023/2024

Listen bliver opdateret løbende og indeholder nu 13 af Koh Changs absolut bedste overnatningssteder. Nye på listen i 2024 er Pajamas, The Beach Cafe og The Place, som du kan læse mere om længere nede på siden.

Se også indlæggene: Bo på stranden på Koh ChangDe bedste billige hoteller på Koh Chang • Overnatning for hele familien på Koh Chang

 

Amber Sands Beach Resort – Dan Kao

Topanmeldelser på hotels.com og Tripadvisor
Det er om at være hurtig, hvis du vil bo på det skønne Amber Sands Beach Resort, der ligger ud til stranden på Koh Changs nordkyst. Her er kun otte værelser og stedet er rigtig populært hos både par og familier.

På værelserne er der bl.a. køleskab og gratis wifi. Tidligere gæster roser stemningen og serviceniveauet på Amber Sands, der også tilbyder bar/lounge, restaurant, swimmingpool, lufthavnstransport og udlån af cykler. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Koh Chang Paradise Resort & Spa – Klong Prao Beach

På den nordlige del af Klong Prao Beach
Koh Chang Paradise Resort & Spa er et af øens bedste hoteller. I hvert fald hvis man skal tro tidligere gæster, der giver stedet rigtig gode anmeldelser. Hotellet har fem værelsestyper, og du kan bo beach front i din egen bungalow.

Værelserne har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Paradise Resort tilbyder desuden spa, børnepool, swimmingpool, restaurant, bar/lounge og fitnessfaciliteter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Little Sunshine Boutique Beach Resort – Klong Son Beach

Mindre hotel ved stranden
På Klong Son Beach helt mod nord på Koh Chang ligger Little Sunshine Boutique, der kun har 12 værelser. I kan bl.a. bo med egen pool og få skridt fra den fine strand. Alle værelser har tv, køleskab og gratis wifi. Little Sunshine Boutique tilbyder desuden spa, have, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Santhiya Tree Koh Chang Resort – Klong Prao Beach

Lækker luksus på stranden
Ud til den bedste del af Klong Prao Beach ligger Santhiya Tree, der var et af Koh Changs første luksushoteller. Her kan I bl.a. booke villaer med egen pool, men uanset værelsestype får I tv, køleskab og mulighed for at lave te/kaffe.

Santhiya Tree har faciliteter som spa, fitness, børnepool, 2 barer, 2 restauranter og 2 swimmingpools. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Garden Resort – Kai Bae

Populært mellemklassehotel til en rigtig god pris
Ikke langt fra Kai Bae Beach ligger Garden Resort, hvor du kan bo i rustikke bungalows med stråtag. Her er flere forskellige værelsestyper (inklusive bungalows med plads til hele familien), der alle har tv, køleskab, elkedel og gratis wifi.

Garden Resort roses for sit venlige personale, og hotellet tilbyder faciliteter som bar, have, swimmingpool og lufthavnstransport. Morgenmad er tilgængelig.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Privacy Resort – Kong Kang Bay

En lille oase på Koh Changs østkyst
Privacy Reosrt er et af de eneste hoteller på Koh Changs østkyst. Her sørger Lily og Steve for, at alle får et perfekt ophold, og tidligere gæster roser den store gæstefrihed og familiære atmosfære.

Hotellet har kun syv værelser, der er udstyret med bl.a. tv, elkedel, køleskab, terrasse og gratis wifi. Privacy Resort har have, bar/lounge og swimmingpool. Lufthavnstransport og morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Gajapuri Resort – Kai Bae Beach

Bo i telt, hytte eller bungalow på stranden
Det 4-stjernede Gajapuri Resort ligger direkte ud til Kai Bae Beach, og her kan du bo beach front i både telt, hytte eller bungalow. Værelserne har bl.a. tv, køleskab og gratis wifi. Resortet tilbyder have, lufthavnstransport, spafaciliteter, to restauranter og to swimmingpools, hvoraf en kun er for voksne.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Serenity Resort

Dejligt hideaway på østkysten
Ro og afslapning er i fokus på Serenity Resort, der ligger idyllisk i frodige omgiver på Koh Changs østkyst. Tidligere gæster fremhæver især personalet på det lille hotel, der kun har syv værelser.

Her finder du tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Serenity Resort tilbyder desuden bar, restaurant, swimmingpool og udlån af cykler. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

The Chill Resort & Spa – Kai Bae Beach

Lækkert resort ud til Kai Bae Beach
På The Chill Resort & Spa bor du i lækre og moderne omgivelser. Du har bl.a. mulighed for at booke swim-up værelser og villa med privat pool. Alle værelser har tv, køleskab, aftenopredning, gratis wifi, premium sengetøj og mulighed for at lave te/kaffe.

The Chill har en skøn 35 meter lang swimmingpool, men stedet tilbyder også spa, fitness, bar/lounge og restaurant. Morgenmad (der serveres dagen lang) er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Nest Sense Resort – Lonely Beach

Mulighed for villa med privat pool
Nest Sense Resort har kun 18 værelser – deriblandt villaer med privat pool. Uanset hvilken værelsestype du vælger, så er der tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Nest Sense ligger ud til stranden (ikke badevenligt), men der er kun få minutters gang til Lonely Beach. Stedet har desuden have, bar/lounge, restaurant, swimmingpool og kan hjælpe med udflugter/billetter. Morgenmad (á la carte) er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Pajamas – Klong Prao

Godt og billigt i Klong Prao
Kun 150 meter fra Klong Prao Beach ligger Pajamas, der er et kombineret hotel og hostel. Her kan du både bo på sovesal (også sovesal kun for kvinder) og traditionelle værelser med eget bad og toilet.

Pajamas har bar, restaurant og swimmingpool. Tidligere gæster roser morgenmaden, den gode atmosfære og muligheden for sociale aktiviteter. Personalet hjælper gerne med udflugter/billetter.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

The Beach Cafe – Klong Kloi Beach

På stranden i Klong Kloi
The Beach Cafe er et populært overnatningssted ud til stranden i Klong Kloi på Koh Changs sydkyst. Her bor du forholdsvis enkelt, men værelserne har alligevel bl.a. tv, køleskab, pengeskab, gratis wifi og balkon eller terrasse.

Hotellet har bar og restaurant på den bedste del af stranden. I området er der andre spisemuligheder, og The Beach Cafe ligger desuden i gåafstand til Bang Bao. De venlige ejere sørger gerne for transport og udflugter/billetter.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

The Place – Klong Prao

Med udsigt til kanalen
Ønsker du en lidt anderledes oplevelse på Koh Chang, så tilbyder The Place værelser i Klong Praos kanal. Du bor i klassiske stolpehuse med bl.a. elkedel, køleskab og terrasse.

The Place bliver fremhævet for den venlige vært og stedets familiære atmosfære. Der er ca. 400 meter til stranden og få minutters gang til hovedvejen, hvor du finder et godt udvalg af barer og restauranter.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *