fbpx

Overnatning for hele familien på Koh Chang

gode hoteller på koh chang

Med årene er der skudt en lang række større resorts op på Koh Chang, og det gør det lidt lettere for familierne at finde et sted, hvor alle kan bo på samme værelse. Nedenstående hoteller får alle gode anmeldelser fra tidligere gæster.

Se også: Bo på stranden på Koh ChangDe bedste billige hoteller på Koh Chang

 

Centara Koh Chang Tropicana Resort

Familievenligt sted på Klong Prao Beach
Centara-kæden er kendt for deres familievenlige resorts, hvor du ofte finder et hav af faciliteter. Sådan er Tropicana Resort på Klong Prao Beach også. Her finder du rummelige bungalows med bl.a. tv, minibar og gratis wifi. Hotellet har også børneklub, børnepol, swimmingpool, og der bliver arrangeret en lang række aktiviteter for hele familien.

Book eller se mere om Centara Koh Chang Tropicana

 

Sea View Resort & Spa

Et af Koh Changs bedste hoteller
Lækkert hotel, der konstant får gode anmeldelser. Sea View Resort ligger direkte ud til stranden i Kai Bae og har bl.a. legeplads, børnepool, swimmingpool og fitnessfaciliteter. Hotellet har familieværelser med plads til fire, og her får du bl,a. tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Book eller se mere om Sea View Resort & Spa

 

Ramayana Koh Chang Resort & Spa

Anmelderrost resort ved Klong Prao
Her bor familien i familiesuiter med en queen size seng og to enkeltsenge. Ramayana har bl.a. børnepool, legeplads, swimmingpool og to restauranter. På værelset finder du tv, minibar, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Hotellet har desuden spa og tilbyder lufthavnstransport.

Book eller se mere om Ramayana Resort & Spa

 

Siam Royal View Villas

Villaer med plads til otte personer
Her er der plads til den store familie. Villaerne har plads til hele otte personer, og I har mulighed for at bo beach front i Klong Son ud til privat strand. Hotellet tilbyder bl.a. børnepasning og vaskeservice. Villaerne har fuldt udstyret køkken, gårdhave og gratis wifi. Siam Royal View Villas er et skønt hideaway med kun ni villaer i dejlige omgivelser.

Book eller se mere om Siam Royal View Villas

 

Bailan Beach Resort

Prisbilligt resort på Bailan Beach
Ved Bailan ligger dette resort, der har 44 værelser. Deriblandt en superior family bungalow med plads til to voksne og to børn, der sover i køjesenge. Værelsene har bl.a. tv og køleskab. På hotellet finder du bl.a. børnepool, swimmingpool og direkte adgang til strand med strandparasoller.

Book eller se mere om Bailan Beach Resort

 

Warapura Resort

Værelser med plads til seks personer
Warapura Reorts family seaside værelser har plads til seks personer. Resortet ligger ud til stranden i Bailan og har i alt 21 værelser, der bl.a. har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. På resortet finder du have, swimmingpool, bar/lounge og restaurant.

Book eller se mere om Warapura Resort

 

Kai Bae Beach Resort

På stranden i Kai Bae
Der er plads til hele familien i Kai Bae Beach Resorts værelser, der bl.a. har tv, køleskab og gratis wifi. Du kan bo med udsigt til have eller beach front, der selvfølgelig er dyreste alternativ. Hotellet tilbyder desuden strandbar, restaurant og lille swimmingpool.

Book eller se mere om Kai Bae Beach Resort

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *