Overnatning for hele familien på Koh Chang – de bedste steder

gode hoteller på koh chang

Med årene er der skudt en lang række større resorts op på Koh Chang, og det gør det lidt lettere for familierne at finde et sted, hvor alle kan bo på samme værelse. Nedenstående hoteller får alle gode anmeldelser fra tidligere gæster.

Se også: Bo på stranden på Koh ChangDe bedste billige hoteller på Koh ChangDe bedste hoteller på Koh Chang 2022 (opdateret)

 

Centara Koh Chang Tropicana Resort

Familievenligt sted på Klong Prao Beach
Centara-kæden er kendt for deres familievenlige resorts, hvor du ofte finder et hav af faciliteter. Sådan er Tropicana Resort på Klong Prao Beach også. Her finder du rummelige bungalows med bl.a. tv, minibar og gratis wifi. Hotellet har også børneklub, børnepol, swimmingpool, og der bliver arrangeret en lang række aktiviteter for hele familien.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sea View Resort & Spa

Et af Koh Changs bedste hoteller
Lækkert hotel, der konstant får gode anmeldelser. Sea View Resort ligger direkte ud til stranden i Kai Bae og har bl.a. legeplads, børnepool, swimmingpool og fitnessfaciliteter. Hotellet har familieværelser med plads til fire, og her får du bl,a. tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Ramayana Koh Chang Resort & Spa

Anmelderrost resort ved Klong Prao
Her bor familien i familiesuiter med en queen size seng og to enkeltsenge. Ramayana har bl.a. børnepool, legeplads, swimmingpool og to restauranter. På værelset finder du tv, minibar, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Hotellet har desuden spa og tilbyder lufthavnstransport.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Siam Royal View Villas

Villaer med plads til otte personer
Her er der plads til den store familie. Villaerne har plads til hele otte personer, og I har mulighed for at bo beach front i Klong Son ud til privat strand. Hotellet tilbyder bl.a. børnepasning og vaskeservice. Villaerne har fuldt udstyret køkken, gårdhave og gratis wifi. Siam Royal View Villas er et skønt hideaway med kun ni villaer i dejlige omgivelser.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Bailan Beach Resort

Prisbilligt resort på Bailan Beach
Ved Bailan ligger dette resort, der har 44 værelser. Deriblandt en superior family bungalow med plads til to voksne og to børn, der sover i køjesenge. Værelsene har bl.a. tv og køleskab. På hotellet finder du bl.a. børnepool, swimmingpool og direkte adgang til strand med strandparasoller.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Warapura Resort

Værelser med plads til seks personer
Warapura Reorts family seaside værelser har plads til seks personer. Resortet ligger ud til stranden i Bailan og har i alt 21 værelser, der bl.a. har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. På resortet finder du have, swimmingpool, bar/lounge og restaurant.

Se pris på hotels.com > Udbydes ikke på booking.com >

 

Kai Bae Beach Resort

På stranden i Kai Bae
Der er plads til hele familien i Kai Bae Beach Resorts værelser, der bl.a. har tv, køleskab og gratis wifi. Du kan bo med udsigt til have eller beach front, der selvfølgelig er dyreste alternativ. Hotellet tilbyder desuden strandbar, restaurant og lille swimmingpool.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

2 comments

 1. Hej Carsten
  Vi overvejer en rejse til februar til koh chang, koh mak og koh kood. 2 voksne og 3 børn.
  Jeg har dog nu læst en del beretninger om, at der er mange sandfluer? Og at disse kan forårsage voldsom kløe i mange dage med risiko for infektion. Flere nævner at disse sandfluer nærmest har ødelagt deres ferie.
  Er der noget hold I ovenstående?
  Er det så slemt? Og er det sæsonbetonet eller er de der bare hele året rundt?
  Vh Carina

  1. Hej Carina. Der er sandfluer på øerne – værst på Koh Mak. Personligt har jeg dog aldrig oplevet sandfluer på Koh Chang og Koh Kood, som jeg ellers har besøgt en del gange i både november og januar/februar.

   Jeg ved ikke om det er sæsonbestemt, men mange strandhoteller river sandet for at ødelægge sandfluernes æg. Det afhjælper problemet en hel del.

   Mange hilsner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.