Overnatning for hele familien på Koh Chang – de bedste steder

Med årene er der skudt en lang række større resorts op på Koh Chang. Det gør det lidt lettere for familierne at finde et sted, hvor alle kan bo på samme værelse. Det kan du på hotellerne herunder, der alle får gode anmeldelser fra tidligere gæster.

Se også: Bo på stranden på Koh ChangDe bedste billige hoteller på Koh ChangDe bedste hoteller på Koh Chang 2024 (opdateret)

 

Centara Koh Chang Tropicana Resort – Klong Prao Beach

Familievenligt sted på Klong Prao Beach
Centara-kæden er kendt for deres familievenlige resorts, hvor du ofte finder et hav af faciliteter. Sådan er Tropicana Resort på Klong Prao Beach også. Her finder du rummelige værelser og bungalows med bl.a. tv, minibar og gratis wifi.

Hotellet har faciliteter som spa, bar/lounge, restaurant, børneklub, børnepool og to swimmingpools. Dagligt bliver der arrangeret en lang række aktiviteter for hele familien. Stor morgenmadsbuffet kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sea View Resort & Spa – Kai Bae

Et af Koh Changs bedste hoteller
Lækkert hotel, der konstant får gode anmeldelser. Sea View Resort ligger direkte ud til stranden i Kai Bae og har bl.a. legeplads, børnepool, swimmingpool og fitnessfaciliteter. Hotellet har familieværelser med plads til fire, der bl.a. har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Annika Koh Chang Resort & Spa (tidl. Ramayana Resort) – Klong Prao

Anmelderrost resort ved Klong Prao
Her bor familien i Thai House med en king size seng og to enkeltsenge. Annika har bl.a. børnepool, legeplads, swimmingpool og to restauranter. På værelset finder du tv, minibar, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Hotellet har desuden spa og tilbyder morgenmadsbuffet med tillæg.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Siam Royal View Villas – Klong Son

Villaer med plads til otte personer
Her er der plads til den store familie. Villaerne har plads til hele otte personer, og du har mulighed for at bo beach front i Klong Son ud til privat strand. Hotellet tilbyder bl.a. børnepasning og vaskeservice.

Villaerne har fuldt udstyret køkken, gårdhave og gratis wifi. Siam Royal View Villas er et skønt hideaway med kun ni villaer i dejlige omgivelser. Her er det om at booke i god tid!

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Garden Resort – Kai Bae

Populært mellemklassehotel til en rigtig god pris
Ikke langt fra Kai Bae Beach ligger Garden Resort, hvor du kan bo i familiebungalows, der bl.a. har tv, køleskab, elkedel, pengeskab og gratis wifi. Der er desuden direkte adgang til poolen. Du har også mulighed for at bo i lejlighed med fuldt udstyret køkken.

Garden Resort roses for sit venlige personale, og hotellet tilbyder faciliteter som bar, have, swimmingpool og lufthavnstransport. Morgenmad er tilgængelig.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Koh Chang Paradise Resort & Spa – Klong Prao Beach

På den nordlige del af Klong Prao Beach
Koh Chang Paradise Resort & Spa er et af øens bedste hoteller. I hvert fald hvis man skal tro tidligere gæster, der giver stedet rigtig gode anmeldelser. Hotellet har seks værelsestyper, hvor familierne kan vælge villaerne med to soveværelser og privat swimmingpool.

Værelserne har bl.a. tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Paradise Resort tilbyder desuden spa, børnepool, swimmingpool, restaurant, bar/lounge og fitnessfaciliteter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Warapura Resort – Bailan

Værelser med plads til seks personer
Warapura Reorts family seaside værelser har plads til seks personer. Resortet ligger ud til stranden i Bailan og har i alt 21 værelser, der bl.a. har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. På resortet finder du have, swimmingpool, bar/lounge og restaurant.

Se pris på hotels.com > Udbydes ikke på booking.com >

 

Kai Bae Beach Resort – Kai Bae

På stranden i Kai Bae
Der er plads til hele familien i Kai Bae Beach Resorts værelser, der bl.a. har tv, køleskab og gratis wifi. Du kan bo med udsigt til have eller beach front, der selvfølgelig er dyreste alternativ. Hotellet tilbyder desuden strandbar, restaurant og lille swimmingpool.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

Koh Chang Paradise Hill – Chai Chet

Moderne hotel med vandland
Der er godt nok kun plads til tre personer på værelserne, men jeg vil alligevel nævne Paradise Hill, da hotellet har eget vandland. Andre faciliteter tæller bl.a. have, bar/lounge, restaurant, swimmingpool og døgnåben reception, hvor man kan være behjælpelige med udflugter/billetter.

På værelserne finder du køleskab, pengeskab, gratis wifi, 40-tommers tv og mulighed for at lave te/kaffe. Lufthavnstransport og morgenmadsbuffet kan tilkøbes. Koh Chang Paradise Hill ligger ved Chai Chet Beach.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

2 comments

 1. Hej Carsten
  Vi overvejer en rejse til februar til koh chang, koh mak og koh kood. 2 voksne og 3 børn.
  Jeg har dog nu læst en del beretninger om, at der er mange sandfluer? Og at disse kan forårsage voldsom kløe i mange dage med risiko for infektion. Flere nævner at disse sandfluer nærmest har ødelagt deres ferie.
  Er der noget hold I ovenstående?
  Er det så slemt? Og er det sæsonbetonet eller er de der bare hele året rundt?
  Vh Carina

  1. Hej Carina. Der er sandfluer på øerne – værst på Koh Mak. Personligt har jeg dog aldrig oplevet sandfluer på Koh Chang og Koh Kood, som jeg ellers har besøgt en del gange i både november og januar/februar.

   Jeg ved ikke om det er sæsonbestemt, men mange strandhoteller river sandet for at ødelægge sandfluernes æg. Det afhjælper problemet en hel del.

   Mange hilsner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *