Bo på stranden på Koh Lanta

En af grundene til, at jeg elsker Koh Lanta er de mange muligheder for at bo på stranden. Turisterne har for længst opdaget den skønne ø i Andamanhavet, men det er som om, at “det gamle Thailand” hænger ved. Det betyder, at der stadig er beskedne hytter i vandkanten, men du kan selvfølgelig også finde nyere villaer og bungalows, der ligger beach front.

Herunder finder du således overnatningssteder i alle prisklasser – fælles for dem er dog, at de får gode anmeldelser fra tidligere gæster på de store hotelbookingsider.

Du kan læse mere om Koh Lanta i guiden og har du andre præferencer for valg af hotel, så kan du finde mere inspiration i disse indlæg: De bedste hoteller på Koh Lanta 2024Overnatning for hele familien på Koh LantaDe bedste billige hoteller på Koh Lanta

 

Lazy Days Bungalows

Dejlige moderne bambushytter direkte ud til Relax Beach
I en lille bugt syd for Long Beach ligger Lazy Days Bungalows, der kun har ni hytter. Du kan enten vælge hytter i haven eller beach front. På værelserne finder du tv, køleskab og gratis wifi. Lazy Days Bungalows tilbyder desuden have, bar/lounge og restaurant. Morgenmad er tilgængelig, og personalet hjælper gerne med udflugter/billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Lanta Castaway Beach Resort

Populært hotel på Long Beach
Det populære Castaway Beach Resort får masser af topanmeldelser. Her bor du ud til Long Beach i en af de 22 dejlige bungalows. På værelserne finder du bl.a. tv, køleskab og gratis wifi. Castaway har desuden have, strandbar og restaurant. Morgenmad er inkluderet i prisen, og personalet hjælper gerne med udflugter og billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Long Beach Chalet

Populært hotel på stranden
Det populære Long Beach Chalet ligger direkte ud til Long Beach. Her kan du vælge mellem flere forskellige værelsestyper – bl.a. med mulighed for at bo i beachfront villa. På alle værelser er der tv, køleskab, pengeskab, balkon/terrasse og gratis wifi.

Long Beach Chalet har faciliteter som have, bar/lounge, to swimmingpools og restaurant ved stranden, der også serverer morgenmad (skal tilkøbes). Hotellet tilbyder lufthavnstransport og personalet hjælper gerne med udflugter/billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Twin Lotus Koh Lanta

Kun for voksne
På den nordlige strand Kaw Kwang få kilometer fra Saladan ligger Twin Lotus, der kun er for voksne. Her kan du bo i dejlige villaer ud til stranden.

På værelserne er der tv, minibar, elkedel, aftenopredning, premium sengetøj og gratis wifi. Twin Lotus tilbyder faciliteter som spa, fitness, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Morgenmad kan tilkøbes, og stedet sørger gerne for lufthavnstransport.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Rawi Warin Resort & Spa

Skønt børnevenligt resort
Det lækre Rawi Warin er et af de steder, der år efter år får topanmeldelser af tidligere gæster. Drømmer du om at bo i en poolvilla ved stranden, så kunne Rawi Warin være noget for dig.

Der er selvfølgelig flere andre og billigere værelsestyper – alle har de bl.a. tv, køleskab, pengeskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Hotellet har en lang række faciliteter som spa, fitness, barer, restauranter, swimmingpools og gratis børneklub. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Thai Island Dream Estate

Store villaer – perfekt til familien
På Thai Island Dream Estate kan du få store villaer på stranden med plads til syv personer. I villaerne er der tv, gratis wifi og fuldt udstyret køkken med bl.a. elkedel, køleskab og komfur.

Nogle villaer har egen pool. På stedet finder du desuden have og swimmingpool. Thai Island Dream Estate kan også være behjælpelige med udflugter/billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Lanta A&J

Lille overnatningssted med en familiær atmosfære
På den sydlige del af Klong Khong Beach ligger Lanta A&J, der kun har otte værelser. De billigste er basic, mens der er mere komfort i de nyere beach front bungalows. Der er gratis wifi på værelserne. Lanta A&J tilbyder bl.a. have, restaurant og lufthavnstransport. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Horizon Bungalow Restaurant and Bar

Bungalows ved Klong Nin Beach
Horizon Bungalow har flere værelsestyper – fra sovesal til beach front bungalows. Her er bl.a. en populær bar og restaurant, hvor det er nemt at møde nye rejsende. Stedet tilbyder også hjælp med lufthavnstransport og udflugter/billetter. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Laguna Beach Club Resort

Perfekt til børnefamilierne
De store familieværelser på Laguna Beach Club Resort ligger lige ud til den brede sandstrand. Det er således et trygt og sikkert sted for de mindste, der uden tvivl vil elske dette sted. Værelserne har bl.a. tv, køleskab og gratis wifi. Laguna Beach Club Resort har desuden have og swimmingpool, og personalet hjælper gerne med udflugter/billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Eco Lanta Hideaway Beach Resort

Hytter på Long Beach
Eco Lanta Hideaway tilbyder rustikke moderniserede hytter ud til Long Beach. Her er kun 12 værelser, der har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Her er også restaurant (morgenmad kan tilkøbes) og stedet sørger gerne for lufthavnstransport.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Lanta Marina Resort

Basic hytter på Long Beachs sydlige del
Her kan I bo billigt på den sydlige del af Long Beach. Hytterne er basic, men det opvejes ifølge tidligere gæster af beliggenheden og den venlige ejer. Lanta Marina Resort har have, restaurant og gratis wifi i receptionen. Morgenmad er tilgængelig, og stedet kan være behjælpelige med udflugter/billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Lanta Casa Blanca – Relax Beach

Nyt hotel ud til Relax Beach
Med direkte adgang til dejlige Relax Beach tilbyder Lanta Casa Blanca moderne værelser og villaer. Du kan bl.a. booke villaer med privat pool og to soveværelser. På alle værelser finder du tv, køleskab, pengeskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Hotellet tilbyder faciliteter som have, fitness, børnepool, swimmingpool og restaurant ved stranden. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmadsbuffet.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *