Overnatning for hele familien på Koh Lanta – de bedste familiehoteller

Skal familien bo i samme værelse/bungalow på rejsen til Koh Lanta, så kommer der her en stribe forslag til, hvor I skal booke overnatning. Som altid har jeg valgt steder ud, der får gode anmeldelser på både Tripadvisor og hotels.com.

Se også: De bedste billige hoteller på Koh LantaDe bedste hoteller på Koh LantaBo på stranden på Koh Lanta

 

Mook Lanta Resort

Enkelt sted ved Long Beach
Her bor familien i enkle bungalows med plads til fem personer. Mook Lanta Resort ligger tæt på Long Beach og tilbyder vaskeri, restaurant og lufthavnstransport. Alle bungalows har terrasse og gratis wifi. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Rawi Warin Resort & Spa

Skønt børnevenligt resort
Det lækre Rawi Warin er et af de steder, der år efter år får topanmeldelser af tidligere gæster. Drømmer du om at bo i en poolvilla ved stranden, så kunne Rawi Warin være noget for dig.

Der er selvfølgelig flere andre og billigere værelsestyper – alle har de bl.a. tv, køleskab, pengeskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Hotellet har en lang række faciliteter som spa, fitness, barer, restauranter, swimmingpools og gratis børneklub. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Chomview Resort

Anmelderrost resort ved Long Beach
Chomview Resort har 22 værelser og kan tilbyde connecting rooms til familierne. Det er et sted, der får gode anmeldelser fra tidligere gæster. Alle værelser har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Hotellet har bl.a. børnepool, swimmingpool og vaskeservice ligesom man kan være behjælpelige med udflugter og billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Moonlight Exotic Bay Resort

Lækkert resort direkte på stranden
Det 4-stjernede Moonlight Exotic Bay ligger direkte på stranden. Hotellet har villaer (family suite) med plads til fire personer. Her er bl.a. børnepool, swimmingpool, bar/restaurant og aktiviteter for de mindste. Alle værelser har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te og kaffe.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Chaw Ka Cher Tropicana Resort

Suiter med plads til seks personer
Chaw Ka Cher tilbyder suiter med plads til fem og seks personer. Resortet ligger tæt på både Relax Beach og Secret Beach lige syd for Long Beach. Suiterne har bl.a. tv, køleskab og gratis wifi. På resortet finder du børnepool, bar/restaurant, swimmingpool samt spa- og fitnessfaciliteter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Baan Kantiang See Villa Resort – Kantiang Bay

Dejlige villaer med smuk udsigt over kysten
På Baan Kantiang See Villa Resort får I dejlige villaer med udsigt over kysten. Her er kun otte villaer, hvor I kan bo op til seks personer – perfekt til den store familie. Villaerne er udstyret med tv, gratis wifi og fuldt udstyret køkken med elkedel, komfur, køleskab, mikrobølgeovn og køkkengrej.

Stedet får stor ros for sit smilende og venlig personale, der kan sørge for transport til færge eller lufthavn. Baan Kantiang See Villa Resort har desuden swimmingpool, og morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Tamarind Twin Resort

Prisvenligt sted tæt på Long Beach
Enkelt sted med gode værelser til en rigtig attraktiv pris. Tamarind Twin Resort har kun otte værelser, deriblandt deluxe family, der bl.a. har tv, gratis wifi og køleskab efter anmodning. Hotellet kan tilbyde have og swimmingpool. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Twin Bay Resort

Godt og velkendt hotel på stranden ved Klong Dao
Det dejlige Twin Bay Resort, der ligger direkte ud til stranden ved Klong Dao kan bl.a. tilbyde familiebungalows med tv, køleskab og gratis wifi. Resortet har poolbar, børnepool, swimmingpool og restaurant. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Lanta Emerald Bungalow

Mellemklassehotel direkte på Klong Nin Beach
På et privat stykke strand ved Klong Nin Beach ligger Lanta Emerald Bungalow, der har bar/lounge, restaurant, børnepool og swimmingpool. Man kan desuden være behjælpelige med udflugter og billetter. Stedets deluxe bungalows med bl.a. gratis wifi har plads til fire personer.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Baan Long Beach

Enkelt, men med fremragende anmeldelser på Tripadvisor
Baan Long Beach bliver bl.a. rost for det søde og gæstfri værtspar. Stedet ligger også tæt på shopping og restauranter, mens der er tre minutters gang til Long Beach. I bor i familieværelser, der bl.a. har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Baan Long Beach tilbyder desuden vaskeservice og hjælp til udflugter/billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *