Overnatning for hele familien på Koh Lanta – de bedste familiehoteller

Skal familien bo i samme værelse/bungalow på rejsen til Koh Lanta, så kommer der her en stribe forslag til, hvor I skal booke overnatning. Som altid har jeg valgt steder ud, der får gode anmeldelser på både Tripadvisor og hotels.com.

Se også: De bedste billige hoteller på Koh Lanta

 

Mook Lanta Resort

Enkelt sted ved Long Beach
Her bor familien i enkle bungalows med plads til fem personer. Mook Lanta Resort ligger tæt på Long Beach og tilbyder vaskeri, restaurant og lufthavnstransport. Alle bungalows har terrasse og gratis wifi. Morgenmad er tilgængelig.

Book eller se mere om Mook Lanta Resort

 

Chomview Resort

Anmelderrost resort ved Long Beach
Chomview Resort har 22 værelser og kan tilbyde connecting rooms til familierne. Det er et sted, der får gode anmeldelser fra tidligere gæster. Alle værelser har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Hotellet har bl.a. børnepool, swimmingpool og vaskeservice ligesom man kan være behjælpelige med udflugter og billetter.

Book eller se mere om Chomview Resort

 

Moonlight Exotic Bay Resort

Lækkert resort direkte på stranden
Det 4-stjernede Moonlight Exotic Bay ligger direkte på stranden. Hotellet har villaer (family suite) med plads til fire personer. Her er bl.a. børnepool, swimmingpool, bar/restaurant og aktiviteter for de mindste. Alle værelser har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te og kaffe.

Book eller se mere om Moonlight Exotic Bay

 

Chaw Ka Cher Tropicana Resort

Suiter med plads til seks personer
Chaw Ka Cher tilbyder suiter med plads til fem og seks personer. Resortet ligger tæt på både Relax Beach og Secret Beach lige syd for Long Beach. Suiterne har bl.a. tv, køleskab og gratis wifi. På resortet finder du børnepool, bar/restaurant, swimmingpool samt spa- og fitnessfaciliteter.

Book eller se mere om Chaw Ka Cher Tropicana

 

Tamarind Twin Resort

Prisvenligt sted tæt på Long Beach
Enkelt sted med gode værelser til en rigtig attraktiv pris. Tamarind Twin Resort har kun otte værelser, deriblandt deluxe family, der bl.a. har tv, gratis wifi og køleskab efter anmodning. Hotellet kan tilbyde have og swimmingpool. Morgenmad er tilgængelig.

Book eller se mere om Tamarind Twin Resort

 

Twin Bay Resort

Godt og velkendt hotel på stranden ved Klong Dao
Det dejlige Twin Bay Resort, der ligger direkte ud til stranden ved Klong Dao kan bl.a. tilbyde familiebungalows med tv, køleskab og gratis wifi. Resortet har poolbar, børnepool, swimmingpool og restaurant. Morgenmad er tilgængelig.

Book eller se mere om Twin Bay Resort

 

Lanta Emerald Bungalow

Mellemklassehotel direkte på Klong Nin Beach
På et privat stykke strand ved Klong Nin Beach ligger Lanta Emerald Bungalow, der har bar/lounge, restaurant, børnepool og swimmingpool. Man kan desuden være behjælpelige med udflugter og billetter. Stedets deluxe bungalows med bl.a. gratis wifi har plads til fire personer.

Book eller se mere om Lanta Emerald Bungalow

 

Baan Long Beach

Enkelt, men med fremragende anmeldelser på Tripadvisor
Baan Long Beach bliver bl.a. rost for det søde og gæstfri værtspar. Stedet ligger også tæt på shopping og restauranter, mens der er tre minutters gang til Long Beach. I bor i familieværelser, der bl.a. har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Baan Long Beach tilbyder desuden vaskeservice og hjælp til udflugter/billetter.

Book eller se mere om Baan Long Beach

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *