De bedste hoteller på Koh Lanta 2022

Koh Lanta har mange rigtig gode overnatningssteder i alle prisklasser. Det er en ø, hvor du kan bo godt til få penge, men også har mulighed for at få lækker luksus på nogle af Thailands bedste hoteller som f.eks Pimalai og Layana Resort.

Herunder finder du 10 af Koh Lantas absolut bedste hoteller lige nu. Det er steder, der får gode anmeldelser fra tidligere gæster og som er anbefalet af de store rejsesites som f.eks. Lonely Planet og Condé Nast Traveler.

Se også: Overnatning for hele familien på Koh LantaDe bedste billige hoteller på Koh LantaBo på stranden på Koh Lanta

 

Naraya Resort – Klong Khong

Prisbilligt hotel ved Klong Khong
På det lille Naraya Resort tager Mod og Craig imod med åbne arme. Tidligere gæster roser den store gæstfrihed fra værtsparret, der gerne hjælper med udflugter og billetter. Naraya Resort har 10 værelser med bl.a. tv, køleskab og gratis wifi. En god engelsk morgenmad kan tilkøbes, og stedet tilbyder desuden lufthavnstransport.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Pimalai Resort & Spa – Kantiang Beach

Luksusresort med bryllupsfaciliteter
Lækkert resort, der har fået et hav af priser og som konstant får gode anmeldelser. Vælg mellem otte forskellige værelsestyper – fra deluxe til store villaer med privat pool. Værelserne har bl.a tv, køleskab og gratis wifi. På Pimalai Resort finder du et stort udvalg af faciliteter som f.eks. fitness, strandbar, bryllupsfaciliteter, 2 barer og 4 restauranter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Lazy Days Bungalows – Relax Beach

Dejlige bambushytter direkte ud til Relax Beach
I en lille bugt syd for Long Beach ligger Lazy Days Bungalows, der kun har ni hytter. Du kan enten vælge hytter i haven eller beach front. På værelserne finder du tv, køleskab og gratis wifi. Lazy Days Bungalows tilbyder desuden have, bar/lounge og restaurant. Morgenmad er tilgængelig og personalet hjælper gerne med udflugter/billetter. Det er i øvrigt Lazy Days på billedet øverst.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Lanta Happy Hill Resort – Long Beach

Lille hotel tæt på Relax Beach
Få minutters gang fra både Relax Beach og Long Beach ligger Lanta Happy Hill Resort, der kun har 19 bungalows med bl.a. tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/ kaffe. Hotellet ligger i rolige omgivelser, og de venlige værter hjælper gerne med udflugter/billetter. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Baan Kantiang See Villa Resort – Kantiang Bay

Dejlige villaer med smuk udsigt over kysten
På Baan Kantiang See Villa Resort får I dejlige villaer med udsigt over kysten. Her er kun otte villaer, hvor I kan bo op til seks personer – perfekt til den store familie. Villaerne er udstyret med tv, gratis wifi og fuldt udstyret køkken med elkedel, komfur, køleskab, mikrobølgeovn og køkkengrej.

Stedet får stor ros for sit smilende og venlig personale, der kan sørge for transport til færge eller lufthavn. Baan Kantiang See Villa Resort har desuden swimmingpool, og morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Layana Resort – Long Beach

Vinder af Tripadvisors Travellers Choice
Superlækkert resort kun for voksne. Layana har vundet en lang række priser, og her kan du forvente service i topklasse. Resortet ligger beachfront og tilbyder bl.a. spa, pool og fitnessfaciliteter.

Du kan snuppe en lækker cocktail i Sundowner Bar, og har du booket en beach villa er der direkte adgang til stranden. Her er 57 værelser/bungalows, der har tv, køleskab, pudemenu, aftenopredning og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

SER-EN-DIP-I-TY – Long Beach

Billigt hotel med topanmeldelser
Blot to minutters gang fra Long Beach ligger det lille familieejede SER-EN-DIP-I-TY. Her er kun otte værelser med bl.a. køleskab og gratis wifi. Stedet roses for den fantastisk service – bl.a. tilbydes der gratis transport til færgeterminalen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Riviera Boutique House – Klong Khong

God værdi for pengene
Mellem Long Beach og Klong Khong kan du bo godt og billigt på Riviera Boutique House som tidligere gæster især roser for den gode service. Her er der kun få minutters gang til stranden, og stedet tilbyder have og strandbar. Nabohotellets swimmingpool kan fri afbenyttes. Riviera Boutique House har kun 11 værelser, hvor der bl.a. er tv, køleskab og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

The Houben – Kantiang Bay

4-stjernet hotel kun for voksne ved Kantiang Bay
Det populære hotel The Houben er især kendt for sin karakteristiske røde swimmingpool. Det er blot en af de små detaljer, der gør dette sted til noget særligt. Andre ting er den smukke udsigt og at børn ikke har adgang.

Her er spa, fitness, bar/lounge og restaurant. The Houben har kun 15 værelser, der alle har tv, køleskab, tekøkken, aftenopredning og mulighed for at lave te og kaffe. Det er et perfekt sted til den romantiske parferie. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Blanco Hostel at Lanta – Long Beach

Et af de bedste hostels på Koh Lanta
På Blanco Hostel at Lanta bor du billigt på sovesal og har mulighed for at møde andre rejsende. Stedet har bl.a. have, bar/lounge, restaurant og der er kun få minutters gang til stranden. Morgenmad er tilgængelig, og personalet er gerne behjælpelige med udflugter/billetter. Blanco Hostel tilbyder desuden gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.