De bedste hoteller på Koh Lanta 2024 (opdateret)

Koh Lanta har mange rigtig gode overnatningssteder i alle prisklasser. Det er en ø, hvor du kan bo godt til få penge, men også har mulighed for at få lækker luksus på nogle af Thailands bedste hoteller som f.eks Pimalai og Layana Resort.

Herunder kan du se de bedste hoteller på Koh Lanta lige nu. Det er hoteller som andre rejsende taler godt om og som får topkarakterer på Tripadvisor, hotels.com og booking.com.

 

Listen er opdateret til sæsonen 2023/2024

Listen bliver opdateret løbende og indeholder nu 16 af Koh Lantas absolut bedste overnatningssteder. Nye på listen i 2024 er Lanta Palace Beach Resort & Spa, The Lazy Lodge og Beach Home Lanta, som du alle kan læse mere om herunder.

 

Lanta Castaway Beach Resort – Long Beach

Populært hotel på Long Beach
Det populære Castaway Beach Resort får masser af topanmeldelser. Her bor du ud til Long Beach i en af de 22 dejlige bungalows. På værelserne finder du bl.a. tv, køleskab og gratis wifi. Castaway har desuden have, strandbar og restaurant. Morgenmad er inkluderet i prisen, og personalet hjælper gerne med udflugter og billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Lanta Casa Blanca – Relax Beach

Nyt hotel ud til Relax Beach
Med direkte adgang til dejlige Relax Beach tilbyder Lanta Casa Blanca moderne værelser og villaer. Du kan bl.a. booke villaer med privat pool og to soveværelser. På alle værelser finder du tv, køleskab, pengeskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Hotellet tilbyder faciliteter som have, fitness, børnepool, swimmingpool og restaurant ved stranden. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmadsbuffet.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Lanta Palace Beach Resort & Spa – Klong Nin

Ud til stranden ved Klong Nin
På den nordlige del af Klong Nin Beach ligger Lanta Palace Beach Resort & Spa, der er et af de hoteller på Koh Lanta, som får bedst anmeldelser fra tidligere gæster. Her bor du i flotte villaer/bungalows med bl.a. køleskab, pengeskab, espressomaskine og gratis wifi.

Lanta Palace Beach Resort & Spa har bar, restaurant og swimmingpool, der alle ligger ud til stranden. Morgenmadsbuffet er som regel inkluderet i prisen og personalet kan være behjælpelige med udflugter/billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Pimalai Resort & Spa – Kantiang Beach

Luksusresort med bryllupsfaciliteter
Lækkert resort, der har fået et hav af priser og som konstant får gode anmeldelser. Vælg mellem otte forskellige værelsestyper – fra deluxe til store villaer med privat pool. Værelserne har bl.a tv, køleskab og gratis wifi. På Pimalai Resort finder du et stort udvalg af faciliteter som f.eks. fitness, strandbar, bryllupsfaciliteter, 2 barer og 4 restauranter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Lazy Days Bungalows – Relax Beach

Dejlige bambushytter direkte ud til Relax Beach
I en lille bugt syd for Long Beach ligger Lazy Days Bungalows, der kun har ni hytter. Du kan enten vælge hytter i haven eller beach front. På værelserne finder du tv, køleskab og gratis wifi.

Lazy Days Bungalows tilbyder desuden have, bar/lounge og restaurant. Morgenmad er tilgængelig og personalet hjælper gerne med udflugter/billetter. Det er i øvrigt Lazy Days på billedet øverst.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Raven Blue – Long Beach

Bo godt og billigt tæt på stranden
Der er kun syv værelser på det prisbillige Raven Blue, der ligger 300 meter fra Long Beach og tæt på barer og restauranter. Tidligere gæster roser beliggenheden og det cool lille sted, hvor du kan dase i hængekøjen på terrassen.

Værelserne har bl.a. tv, køleskab og gratis wifi. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad og det venlige personale på Raven Blue hjælper gerne med udflugter/billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Long Beach Chalet – Long Beach

Populært hotel på stranden
Det populære Long Beach Chalet ligger direkte ud til Long Beach. Her kan du vælge mellem flere forskellige værelsestyper – bl.a. med mulighed for at bo i beachfront villa. På alle værelser er der tv, køleskab, pengeskab, balkon/terrasse og gratis wifi.

Long Beach Chalet har faciliteter som have, bar/lounge, to swimmingpools og restaurant ved stranden, der også serverer morgenmad (skal tilkøbes). Hotellet tilbyder lufthavnstransport og personalet hjælper gerne med udflugter/billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Lanta Happy Hill Resort – Long Beach

Lille hotel tæt på Relax Beach
Få minutters gang fra både Relax Beach og Long Beach ligger Lanta Happy Hill Resort, der kun har 19 bungalows med bl.a. tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/ kaffe. Hotellet ligger i rolige omgivelser, og de venlige værter hjælper gerne med udflugter/billetter. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Baan Kantiang See Villa Resort – Kantiang Bay

Dejlige villaer med smuk udsigt over kysten
På Baan Kantiang See Villa Resort får I dejlige villaer med udsigt over kysten. Her er kun otte villaer, hvor I kan bo op til seks personer – perfekt til den store familie. Villaerne er udstyret med tv, gratis wifi og fuldt udstyret køkken med elkedel, komfur, køleskab, mikrobølgeovn og køkkengrej.

Stedet får stor ros for sit smilende og venlig personale, der kan sørge for transport til færge eller lufthavn. Baan Kantiang See Villa Resort har desuden swimmingpool, og morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Layana Resort – Long Beach

Vinder af Tripadvisors Travellers Choice
Superlækkert resort kun for voksne. Layana har vundet en lang række priser, og her kan du forvente service i topklasse. Resortet ligger beachfront og tilbyder bl.a. spa, pool og fitnessfaciliteter.

Du kan snuppe en lækker cocktail i Sundowner Bar, og har du booket en beach villa er der direkte adgang til stranden. Her er 57 værelser/bungalows, der har tv, køleskab, pudemenu, aftenopredning og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

SER-EN-DIP-I-TY – Long Beach

Billigt hotel med topanmeldelser
Blot to minutters gang fra Long Beach ligger det lille familieejede SER-EN-DIP-I-TY. Her er kun otte værelser med bl.a. køleskab og gratis wifi. Stedet roses for den fantastisk service – bl.a. tilbydes der gratis transport til færgeterminalen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

The Houben – Kantiang Bay

4-stjernet hotel kun for voksne ved Kantiang Bay
Det populære hotel The Houben er især kendt for sin karakteristiske røde swimmingpool. Det er blot en af de små detaljer, der gør dette sted til noget særligt. Andre ting er den smukke udsigt og at børn ikke har adgang.

Her er spa, fitness, bar/lounge og restaurant. The Houben har kun 15 værelser, der alle har tv, køleskab, tekøkken, aftenopredning og mulighed for at lave te og kaffe. Det er et perfekt sted til den romantiske parferie. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Rawi Warin Resort & Spa – Klong Nin Beach

Skønt børnevenligt resort
Det lækre Rawi Warin er et af de steder, der år efter år får topanmeldelser af tidligere gæster. Drømmer du om at bo i en poolvilla ved stranden, så kunne Rawi Warin være noget for dig.

Der er selvfølgelig flere andre og billigere værelsestyper – alle har de bl.a. tv, køleskab, pengeskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Hotellet har en lang række faciliteter som spa, fitness, barer, restauranter, swimmingpools og gratis børneklub. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Lanta at Home – Klong Dao

Bo godt og billigt tæt på Saladan
Langs hovedvejen syd for Saladan kan du booke Lanta at Home, der hører til et af de bedste billige overnatningssteder på Koh Lanta. Hotellet er ganske lille, men har blandt værelsestyperne også familieværelser.

Du bor tæt på barer og restauranter og med kun 200 meter til stranden. Tidligere gæster roser det supervenlige personale, der kan hjælpe med bl.a. udflugter/billetter. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

The Lazy Lodge – Klong Khong Beach

Mulighed for at bo ved stranden
På populære The Lazy Lodge er der kun ni værelser. Du kan vælge at bo med udsigt til haven eller ud til stranden i Klong Khong. På værelserne er der bl.a. elkedel, pengeskab, gratis wifi, tv med streamingtjenester og møbleret balkon/terrasse.

The Lazy Lodge har bar, restaurant og tilbyder gratis morgenmad. Hotellet sørger gerne for lufthavnstransport og de venlige værter kan også være behjælpelige med udflugter/billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Beach Home Lanta – Klong Nin Beach

Ud til stranden i Klong Nin
Beach Home Lanta tilbyder enkle, men veludstyrede værelser lige ud til Klong Nin Beach. På værelserne er der bl.a. tv, køleskab, pengeskab, gratis wifi, møbleret terrasse og mulighed for at lave te/kaffe.

På Beach Home Lanta er der også mulighed for at booke værelser med køkken. Hotellet har desuden udflugtsskranke og tilbyder morgenmad og lufthavnstransport.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *