De bedste billige hoteller på Koh Lanta

Det er ingen hemmelighed, at Koh Lanta er et af mine favoritsteder i Thailand. Selvom charterturisterne har fået øjnene op for øen, så er det som om, at Koh Lanta stædigt holder fast i sit gamle jeg.

Du kan med andre ord stadig finde mindre primitive overnatningssteder på strandene, der endnu ikke er overtaget af de store resorts og hotelkæder.

Koh Lanta er stedet, hvis du søger afslapning og rolige aftener med fødderne i sand på interimistiske strandbarer. Herunder finder du øens bedste billige overnatningssteder, der får gode anmeldelser på både Tripadvisor og hotels.com.

Se også: Overnatning for hele familien på Koh LantaDe bedste hoteller på Koh LantaBo på stranden på Koh Lanta

 

Lanta Pearl Beach Resort – Long Beach

Med plads til hele familien
Mellemklassehotel på den nordlige del af Long Beach. Du kan vælge mellem otte forskellige værelsestyper – inklusiv familiebungalow – der alle har tv, køleskab og gratis wifi. Du har kun 100 meter til den lange strand, der indbyder til skønne dage under den thailandske sol.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Raven Blue – Long Beach

Bo godt og billigt tæt på stranden
Der er kun syv værelser på det prisbillige Raven Blue, der ligger 300 meter fra Long Beach og tæt på barer og restauranter. Tidligere gæster roser beliggenheden og det cool lille sted, hvor du kan dase i hængekøjen på terrassen.

Værelserne har bl.a. tv, køleskab og gratis wifi. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad og det venlige personale på Raven Blue hjælper gerne med udflugter/billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Lanta A&J –  Klong Khong

Lille overnatningssted med en familiær atmosfære
På den sydlige del af Klong Khong Beach ligger Lanta A&J, der kun har otte værelser. De billigste er basic, mens der er mere komfort i de nyere beach front bungalows. Der er gratis wifi på værelserne. Lanta A&J tilbyder bl.a. have, restaurant og lufthavnstransport. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Naraya Resort – Klong Khong

Prisbilligt hotel ved Klong Khong
På det lille Naraya Resort tager Mod og Craig imod med åbne arme. Tidligere gæster roser den store gæstfrihed fra værtsparret, der gerne hjælper med udflugter og billetter. Naraya Resort har 10 værelser med bl.a. tv, køleskab og gratis wifi. En god engelsk morgenmad kan tilkøbes, og stedet tilbyder desuden lufthavnstransport.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Mook Lanta Resort

Populær bar og meget tæt på Long Beach
Mook Lanta Resort har 24 værelser, der ligger et stenkast fra den sydlige del af Long Beach. Hotellet har en meget populær bar, og det er et sted til afslappende dage, hvor det venlige værtspar sørger for en god atmosfære. De billigste hytter er basic, men Mook Lanta resort er ideelt, hvis du søger fred og ro.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Peaceful House

Mindre hotel med swimmingpool
“Det bedste sted vi boede på vores månedlange rejse i Thailand”, skriver en tidligere gæst. Peaceful House ligger ca. 150 meter fra Long Beach, og hotellet har fået Tripadvisors udmærkelsescertifikat. Her er 18 værelser, der har tv, køleskab og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Lanta Happy Hill Resort – Long Beach

Lille hotel tæt på Relax Beach
Få minutters gang fra både Relax Beach og Long Beach ligger Lanta Happy Hill Resort, der kun har 19 bungalows med bl.a. tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/ kaffe. Hotellet ligger i rolige omgivelser, og de venlige værter hjælper gerne med udflugter/billetter. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Lanta Smile Resort

Lille hotel med personlig atmosfære
Der er kun 10 værelser på det lille hotel, men du kan alligevel vælge mellem seks forskellige værelsestyper, der bl.a. har tv, køleskab og gratis wifi. Her er et supervenligt personale, der gerne er behjælpelige med transfer og udflugter. Der er ca. 400 m til Long Beach.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Chaw Ka Cher Tropicana

Populært hotel med swimmingpool
Fantastisk service, dejlige omgivelser og gode værelser er blot nogle af de ting tidligere gæster fremhæver på Chaw Ka Cher Tropicana. Hotellet har 40 værelser og ligger mellem Phra Ae og Khlong Khong. Værelserne har bl.a. tv, køleskab og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sriraya Guesthouse

I Old Town på øens østkyst
Topvalg, hvis du vil bo i Lanta Old Town. Her er otte værelser, der er forholdsvis basic og med delt badeværelse. Sriraya har en pragtfuld loungeterrasse med udsigt over havet. Her er også restaurant, der ifølge tidligere gæster serverer rigtig god mad.

Se pris på hotels.com > Udbydes ikke på booking.com >

 

Klong Khong Garden

Tæt på stranden i en familiær atmosfære
Her bor du basic ca. 300 meter fra Khlong Khong Beach. Her er kun fem værelser, og det unge værtspar gør alt hvad de kan for at du skal få et godt ophold. Atmosfæren er familiær, og du bor tæt på barer og restauranter langs hovedvejen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Lom La Lanta Hotel

Tæt på alt i Long Beach
Langs hovedvejen omtrent midt på Long Beach ligger Lom La Lanta Hotel, hvor du får rigtig meget for pengene. Du er i gåafstand af strand, barer, shopping og restauranter. Personalet er behjælpelige med transfer og udflugter ligesom du kan leje scootere.

Se pris på hotels.com > Udbydes ikke på booking.com >

 

Thai House Beach Resort

I en dejlig bugt syd for Long Beach
Et nyere sted, der får rigtig gode anmeldelser og har modtaget Tripadvisors udmærkelsescertifikat. Hotellet ligger i en skøn bugt syd for Long Beach. Du er et stenkast fra stranden, hvor du finder herlige interimistiske barer.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Lanta at Home

Bo godt og billigt tæt på Saladan
Langs hovedvejen syd for Saladan kan du booke Lanta at Home, der hører til et af de bedste billige overnatningssteder på Koh Lanta. Hotellet er ganske lille, men har blandt værelsestyperne også familieværelser.

Du bor tæt på barer og restauranter og med kun 200 meter til stranden. Tidligere gæster roser det supervenlige personale, der kan hjælpe med bl.a. udflugter/billetter. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Blanco Hostel at Lanta – Long Beach

Et af de bedste hostels på Koh Lanta
På Blanco Hostel at Lanta bor du billigt på sovesal og har mulighed for at møde andre rejsende. Stedet har bl.a. have, bar/lounge, restaurant og der er kun få minutters gang til stranden. Morgenmad er tilgængelig, og personalet er gerne behjælpelige med udflugter/billetter. Blanco Hostel tilbyder desuden gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *