De bedste hoteller i Bangkok 2024 (opdateret)

Se de bedste hoteller i Bangkok her. Thailands hovedstad har tusindvis af overnatningssteder og de bedste og mest populære kan du læse om i dette indlæg.

Du finder ikke ultraluksuriøse hoteller som The Sukhothai, Shangri-La og Mandarin Oriental, men til gengæld en række forskellige overnatningssteder i alle andre kategorier, der har det tilfælles, at de får topanmeldelser af tidligere gæster.

Lige nu er der 11 overnatningssteder på listen, der alle hører til de bedste hoteller i Bangkok, som du kan læse mere om i min guide.

 

Lancaster Bangkok – Sukumvit (Phetchaburi Road)

Et af de bedste hoteller i Bangkok
Det lækre Lancaster Bangkok ligger på Phetchaburi Road tæt på Asoke ved Sukhumvit, der er et populært område blandt turister. Du kan vælge mellem flere forskellige værelses- og lejlighedstyper – fra suiter til værelser med to soveværelser. På værelserne finder du bl.a. tv, elkedel, minibar, pengeskab og gratis wifi.

Lancaster Bangkok tilbyder en lang række faciliteter som f.eks. spa, fitness, swimmingpool og flere barer og restauranter. Hotellet har døgnåben reception, hvor man kan være behjælpelige med udflugter og billetter. Morgenmadsbuffet kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Eastin Grand Hotel Sathorn Bangkok – Sathorn

Luksus til en god pris
Selvom Eastin Grand Hotel Sathorn er et 5-stjernet hotel, så kan det ofte bookes til en rigtig god pris. Her bor du i Sathorn et stenkast fra skytrainstationen, der kan bringe dig til Silom på få minutter. Hotellet har hele 390 værelser, der alle har tv, køleskab, pengeskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Tidligere gæster fremhæver den overdådige morgenmadsbuffet (skal tilkøbes) og poolområdet på 14. etage. Eastin Grand Hotel Sathorn har desuden faciliteter som fitness, døgnåben reception og flere barer og restauranter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Old Capital Bike Inn – Pra Nakhon

Charmerende mindre hotel med topanmeldelser
Så skal vi til noget helt andet. Det lille Old Capital Bike Inn ligger i en herlig gammel bygning, der er yderst kreativt indrettet. Der er kun 10 værelser, men alligevel flere forskellige værelsestyper – bl.a. med plads til fire voksne og ét barn. Værelserne har bl.a. tv, køleskab, pengeskab og gratis wifi.

Old Capital Bike Inn tilbyder cykeludlejning og guidede cykelture om aftenen. Der er døgnåben reception, hvor det venlige personale gerne hjælper med udflugter/billetter. Morgenmad er tilgængelig på Old Capital Bike Inn, der hører til et af de bedste hoteller i Bangkok, hvis man skal tro anmeldelserne.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Pathumwan Princess Hotel – Siam Square

I hjertet af Bangkoks shoppingområde
Pathumwan Princess Hotel, der er ejet af Dusit-kæden, er et af Bangkoks mest populære hoteller. Det skyldes bl.a. beliggenheden i centrum af Siam Square, der er byens berømte shoppingområde. Hotellet ligger også i forbindelse med skytrain, som hurtigt kører dig rundt i den thailandske hovedstad.

På Pathumwan Princess Hotel kan du vælge mellem en lang række værelsestyper – fra deluxe til eksklusive suiter med adgang til lounge. Alle værelser har tv, køleskab, pudemenu, pengeskab og gratis wifi. Af faciliteter finder du bl.a. spa, tennis, swimmingpool og flere barer og restauranter. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Ibis Styles Bangkok Silom – Silom

Spritnyt hotel centralt i Bangkok
Ibis-kæden tilbyder gode funktionelle hoteller mange steder i Thailand. Således også i Bangkok, hvor det spritnye Ibis Styles ved Silom får masser af rosende ord med på vejen af tidligere gæster. Her bor du i moderne værelser i centrum af byen og kan nyde godt af f.eks. swimmingpool og fitnesscenter.

Andre faciliteter tæller restaurant, flere barer og døgnåben reception, der gerne hjælper med udflugter/billetter. På værelserne er der tv, minibar, pengeskab og gratis wifi. Ibis Styles har bl.a. familiesuiter med plads til fem personer. Morgenmadsbuffet kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Phranakorn Nornlen Hotel – Dusit

Topanmeldelser og til en rigtig god pris
I rolige omgivelser ca. 1,9 km fra Khao San Road ligger Phranakorn Nornlen Hotel. Der er tale om et mindre overnatningssted med masser af dekorationer og udsmykninger. Tidligere gæster roser især atmosfæren og det supervenlige personale.

Phranakorn Nornlen Hotel har 30 værelser – bl.a. familieværelser med plads til fire personer. Der er gratis wifi og mulighed for at tilkøbe morgenmad. Hotellet har desuden en god cafe og en hyggelig gårdhave.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

SQ Boutique Hotel Managed by The Ascott Limited – Sukhumvit

Moderne boutiquehotel ved Asoke
Det lækre og moderne boutiquehotel ligger ved Asoke skytrainstation i hjertet af Bangkok. Her er du tæt på barer, restauranter og shopping. Der er kun 39 værelser på hotellet, der både får ros for beliggenheden og det venlige personale.

SQ Boutique Hotel tilbyder bl.a. bar/lounge, kaffebar, restaurant, gratis wifi og døgnåben reception. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

ASAI Bangkok Chinatown – Chinatown

Et af de bedste hoteller i Chinatown
Chinatown har ikke helt så mange overnatningssteder som Bangkoks andre bydele, men et af de bedste hoteller her er ASAI. Du bor på et nyt og moderne hotel få hundrede meter fra Yaowarat Road og hektiske Chinatown. Også metroen ligger lige ved siden af.

Du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper, der alle har bl.a. tv, pengeskab og gratis wifi. ASAI har faciliteter som fitness, bar/lounge, restaurant og døgnåben reception, hvor man kan være behjælpelige med udflugter/billetter. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Daraya Hostel – Ratchatewi

Et af Bangkoks bedste billige hoteller
Daraya Hostel tilbyder både sovesale og “almindelige” værelser med eget eller delt bad. Det er nok et af de absolut bedste billige hoteller i Bangkok, der som bekendt har masser af fremragende overnatningssteder.

På Daraya Hostel er der have, te/kaffe på fællesarealer og som regel er morgenmad inkluderet i prisen. Tidligere gæster er vilde med Daraya Hostel, der ligger få stop med skytrain fra både Siam Square og Chatuchak-markedet.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Vera Nidhra – Klongsan

Mindre og populært sted vest for Chao Phraya
Selvom Vera Nidhra ligger vest for floden, så kommer du hurtigt til Bangkoks centrum. Fra hotellet er der 300 meter til skytrainstationen, som på blot 10-12 minutter kan bringe dig til Silom Road. Vera Nidhra er et sted, der scorer topkarakterer og som er overraskende billigt.

Hotellet har kun 10 værelser, der hurtigt bliver udsolgt. På værelserne finder du bl.a. tv, elkedel, pengeskab og gratis wifi. Morgenmad er tilgængelig, og de venlige ejere hjælper gerne med udflugter/billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Priya Boutique House – Banglamphu

Charmerende boutiquehotel med fantastisk atmosfære
Priya Boutique House ligger roligt i en gyde tæt på en af Bangkoks mange kanaler. Der er kun 1,2 km til Khao San Road med alt hvad området har at byde på. Priya Boutique House får topanmeldelser af tidligere gæster, der roser den gode atmosfære og de venlige værter.

Du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper – bl.a. et stort hus med flere soveværelser og plads til 13 personer. Hotellet tilbyder desuden have, cafe og lufthavnstransport. Priya Boutique House er et topvalg til dig, der vil bo lækkert til en god pris

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *