De bedste billige hoteller i Bangkok

billige hoteller i bangkok

Det er superbilligt at bo på hotel i Bangkok, men vil du være sikker på også at få et godt ophold, selvom du rejser på lavbudget, så tjek disse overnatningssteder. De er både billige og får gode anmeldelser hos f.eks. hotels.com og booking.com.

Se også indlæggene: De bedste hoteller i Bangkok 2023Overnatning for hele familien i BangkokDe bedste lejligheder i Bangkok

 

Villa Bangkok

I gåafstand til Grand Palace, Wat Po og Khao San Road
Villa Bangkok har fået udmærkelsen Loved by Guest hos hotels.com. Til prisen er det nærmest et fund, og booker du et standardværelse på det anmelderroste hotel får du rigtig meget for pengene.

Villa Bangkok tilbyder bl.a. swimmingpool, gratis wifi og morgenmad er som regel inkluderet i prisen. Tidligere gæster roser den gode service på hotellet, der ligger i gåafstand til Grand Palace og Khao San Road.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Tara Place

Meget populært hotel tæt på Khao San Road
Her bor du roligt i Bangkoks gamle bydel, men har alligevel kun 10 minutters gang til Khao San-området, hvor der er masse af shopping, barer og restauranter. Du får gratis wifi, en skøn atmosfære og topservice fra det smilende personale. Du kan vælge mellem fire forskellige værelsestyper, men du skal være hurtigt ude, Tara Place bliver hurtigt udsolgt.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

SamSenSam Place

Populært hotel i gammelt charmerende hus
I et herligt og 100 år gammelt træhus ligger SamSenSam Place, der tilbyder værelser med delt eller privat badeværelse. På alle værelser er der bl.a. tv, pengeskab og gratis wifi. Fra SamSenSam Place er der ca. 800 meter til Khao San-området med alle dets barer, restauranter og shoppingmuligheder. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Royale 8 Ville

Godt anmelderrost hotel tæt på Khao San Road
På Royale 8 Ville får du lyse værelser med eget eller delt badeværelse. Hotellet ligger roligt ca. 1 km fra Khao San Road og tæt på floden. Royale 8 Ville har restaurant, gratis wifi og døgnåben reception, hvor det venlige personale gerne hjælper med udflugter og billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Thana Wisut Hotel

Nyere hotel til en rigtig god pris
På Thana Wisut har du mulighed for at bo billigt på et nyere hotel med moderne indretning. Der er flere forskellige værelsestyper, der alle har bl.a. pengeskab, gratis wifi og privat badeværelse. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmadsbuffet på Thana Wisut, der ligger i et roligt område ca. 1,1 km fra Khao San Road.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

CK2 Hotel

God værdi for pengene
På CK2 Hotel får du gode funktionelle værelser med bl.a. tv, køleskab og gratis wifi til en fantastisk pris. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad og i den døgnåbne reception kan man være behjælpelige med udflugter og billetter. CK2 Hotel ligger tæt på både offentlig transport og Chatuchak-markedet.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sam’s Place

Tæt på Ari og Chatuchak-markedet
Det lille Sam’s PLace har kun 17 værelser fordelt på tre værelsestyper. Der er tale om et enkelt indkvarteringssted i rolige omgivelser tæt på offentlig transport og det store Chatuchak-marked. I receptionen kan man være behjælpelige med udflugter og billetter. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Udbydes ikke på booking.com >

 

Sarnn Sukhumvit 28 (tidl. MHC Guesthouse)

Lille hotel tæt på Skytrain og i gåafstand af Emporium og Terminal 21
På Sukhumvit Soi 28, et stenkast fra Phrom Phong skytrain station, finder du det lille guesthouse, der kun har ni værelser. Vælg mellem standardværelse og familieværelse, der begge har aircondition, eget bad og gratis wifi. Sarnn Sukhumvit 28 får ros for den gode service og familiære atmosfære.

Se pris på hotels.com > Udbydes ikke på booking.com >

 

Klassique Sukhumvit

Prisvenligt hotel på Sukhumvit soi 50
Som navnet antyder, så ligger dette hotel på Sukhumvit Road, men helt ude ved soi 50. Skytrainstationen ligger dog tæt på og personalet kører dig gerne derhen i deres tuk-tuk. Store værelser, god wifi og uhyre venligt personale gør Klassique Sukhumvit attraktivt for de, der gerne vil bo billigt i Bangkok.

Se pris på hotels.com > Udbydes ikke på booking.com >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *