De bedste billige hoteller i Bangkok

billige hoteller i bangkok

Det er superbilligt at bo på hotel i Bangkok, men vil du være sikker på også at få et godt ophold, selvom du rejser på lavbudget, så tjek disse overnatningssteder, der både er billige og får gode anmeldelser hos hotels.com og Tripadvisor.

 

Villa Phra Sumen

I gåafstand til Grand Palace, Wat Po og Khao San Road
Hotellet har fået udmærkelsen Loved by Guest hos hotels.com, og til prisen er det nærmest et fund. Booker du et standardværelse får du rigtig meget for pengene. Gratis wifi, inkluderet morgenmad, der er á la carte, og ikke mindst superservice. Hotellet ligger i gåafstand til Grand Palace og Khao San Road.

Book Villa Phra Sumen

 

Tara Place

Meget populært hotel tæt på Khao San Road
Her bor du roligt i Bangkoks gamle bydel, men har alligevel kun 10 minutters gang til Khao San-området, hvor der er masse af shopping, barer og restauranter. Du får gratis wifi, en skøn atmosfære og topservice fra det smilende personale. Du kan vælge mellem fire forskellige værelsestyper, men du skal være hurtigt ude, Tara Place bliver hurtigt udsolgt.

Book Tara Place

 

Smart Suites

Ved Sukhumvit Road tæt på skytrain, barer og restauranter
Centralt på Sukhumvit Soi 11 ligger Smart Suites, der kun har 26 værelser. Gæster roser atmosfæren og den gode service fra hotellets personale. Du får gratis wifi, køleskab og aircondition på det lille hotel, der har fået Tripadvisor’s Certificate of Excellence for de mange gode anmeldelser.

Book Smart Suites

 

Silom City Hotel

Ved populære Silom Road tæt på skytrain
På Silom City Hotel er du ikke langt fra alt det bedste Bangkok har at byde på. Langs Silom Road finder du barer, markeder og gode restauranter. Du er også tæt på skytrain og kan nemt komme byen rundt. Silom City hotel har flere forskellige værelsestyper og morgenmad er tilgængelig. Alle får gratis wifi og god anmelderrost service.

Book Silom City Hotel

 

City Point Hotel

Ved Asoke og Sukhumvit omkring soi 18-22
City Point Hotel ligger på en lille gade tæt på det store kryds ved Asoke og Sukhumvit Road. Her får du gode moderne værelser, der bl.a. har tv, køleskab, aircondition og gratis wifi. Du kan tilkøbe morgenmad for en beskeden merpris. City Point hotel ligger få minutters gang fra alle Sukhumvit’s barer, butikker og restauranter.

Book City Point Hotel

 

Sarnn Sukhumvit 28 (tidl. MHC Guesthouse)

Lille hotel tæt på Skytrain og i gåafstand af Emporium og Terminal 21
På Sukhumvit Soi 28, et stenkast fra Phrom Phong skytrain station, finder du det lille guesthouse, der kun har ni værelser. Vælg mellem standardværelse og familieværelse, der begge har aircondition, eget bad og gratis wifi. Sarnn Sukhumvit 28 får ros for den gode service og familiære atmosfære.

Book MHC Guesthouse

 

Klassique Sukhumvit

Prisbilligt hotel på Sukhumvit soi 50
Som navnet antyder, så ligger dette hotel på Sukhumvit Road, men helt ude ved soi 50. Skytrainstationen ligger dog tæt på og personalet kører dig gerne derhen i deres tuk-tuk. Store værelser, god wifi og uhyre venligt personale gør Klassique Sukhumvit attraktivt for de, der gerne vil bo billigt i Bangkok.

Book Klassique Sukhumvit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.