Vinterferien 2021 – lækker familieferie fra kun kr. 9789,- pr. person

Lige nu kører mange hoteller i Thailand med store genåbningsrabatter, hvor du kan spare rigtig mange penge på overnatning.

I den anledning har vi lavet et fantastisk pakketilbud med fly, hoteller og transfers inkluderet, der helt sikkert vil være et hit hos børnefamilierne. Her tænker vi ikke kun på prisen, men også på de lækre 4- og 5- stjernede hoteller, som er håndplukket specielt til denne rejse.

Book inden 25/8 og vent med at betale depositum til udenrigsministeriets rejsevejledning igen tillader at rejse til Thailand.

 

Familieferie til Krabi og Khao Lak

Rejs f.eks. 14 dage fra 5.-18. februar 2021 – prisen inkluderer:

• Fly t/r fra København til Phuket med Singapore Airlines
• 5 nætter på Holiday Inn i Krabi med morgenmad
• 7 nætter på The Sands by Katathani i Khao Lak med morgenmad
• Alle transfers

Begge hoteller er familievenlige med flere swimmingpools og et hav af faciliteter og aktiviteter. Holiday Inn ligger 100 meter fra stranden ved Nopparat Thara, mens The Sands ligger direkte på stranden i Khao Lak.

Prisen gælder ved to voksne og to børn (under 12 år). Book inden 25/8 for at opnå rabatterne. Husk, det er kun et forslag til familieferien – der er mange andre hoteller, der tilbyder store rabatter lige nu. Kontakt mig på info@thailandrundt.dk, hvis du har andre ønsker til din rejse. Se mere om vores rejser her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *