Overnatning for hele familien i Krabi

Af og til får jeg her på thailandrundt.dk mails fra folk, der har svært ved at finde et værelse, villa eller bungalow i Thailand med plads til hele familien. Her kommer derfor en stribe overnatningssteder i Krabi, hvor familien kan bo sammen og ikke behøver at booke flere værelser.

 

Centara Anda Dhevi

Populært familiehotel i Ao Nang
Centaras gode resort i Ao Nang har værelser med plads til to voksne og to børn. Her er dejlig pool og endda gratis børneklub, så her er familien sikret en god ferie. Centara Anda Dhevi tilbyder desuden børnepasning, vaskeservice og lufthavnstransport.

Book eller se mere om Centara Anda Dhevi

 

Krabi Resort

Direkte ud til stranden i Ao Nang
Større hotel på stranden i Ao Nang. Her er store villaer og suiter (nogle med privat pool) med to soveværelser. Alle værelser har bl.a. tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Resortet ligger som et af de eneste i byen beach front og er et af Krabis ældre hoteller. Her er også swimmingpool, børnepool og legeplads.

Book eller se mere om Krabi Resort

 

The Pelican Bay Residence & Suites

Perfekt til den store familie
Lækkert nybygget hotel med dejlige poolområder. Her kan du booke suites med op til tre værelser. Du kan også få suites med egen pool. Alle værelser/suites har bl.a. tv, køleskab, mikrobølgeoven og gratis wifi. The Pelican ligger ved Klong Muang og tilbyder desuden lufthavnstransport, børnepasning og mulighed for at tilkøbe morgenmad.

Book eller se mere om The Pelican Residence

 

Ancora Blu Boutique Hotel

Med plads til fem personer
Lille og meget anmelderrost hotel få kilometer fra stranden i Ao Nang. Her er 29 værelser, der bl.a. har tv, køleskab, gtatis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Ancora tilbyder vaskeservice og hjælp med udflugter/billetter.

Book eller se mere om Ancora Blu Boutique Hotel

 

Ibis Styles Krabi

Større hotel med familieværelser
Her bor I et kvarters gang fra Ao Nangs strand. Ibis Styles har 206 værelser, deriblandt familieværelser med plads til fire personer. Værelserne har bl.a. tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. På hotellet finder du bl.a. legeplads, børnepool og swimmingpool.

Book eller se mere om Ibis Styles Krabi

 

Deevana Plaza

Perfekt beliggenhed
4-stjernet hotel med perfekt beliggenhed mellem Ao Nang og Nopparet Thara. Her er bl.a. Legeplads, børneklub, børnepool og swimmingpool. På værelset er der bl.a. tv, køleskab og gratis wifi. Deevana Plaza tilbyder desuden spa- og fitnessfaciliteter.

Book eller se mere om Deevana Plaza

 

Long Beach Villa

Krabi som i gamle dage
Herlige rustikke villaer med plads til hele familien. I rolige omgivelser og lige ud til stranden ved Nopparat Thara. Værelser/bungalows har bl.a. tv, minibar og aircondition. Long Beach Villa er et mindre overnatningssted opført i naturmaterialer og er på mange måder lige præcis sådan et sted man ønsker at slappe af.

Book eller se mere om Long Beach Villa

 

Oscar Villa

Villaer med to soveværelser
Oscar Villas har familieværelser og villaer med to soveværelser. Her er roligt og kun fem minutters kørsel til Ao Nang. Her er seimmingpool, restaurant og mulighed for at købe morgenmad. Alle værelser/villaer har tv og gratis wifi samt tekøkken med bl.a. komfur og køleskab.

Book eller se mere om Oscar Villa

 

Tha Lane Bay Villa

Villaer med fire soveværelser ud til stranden
Kæmpe villaer med plads til den helt store familie. Op til fire soveværelser med bl.a. fuldt udstyret køkken. Her er rolige omgivelser med maksimal fokus på privatliv – villaerne ligger perfekt ud til stranden ved Ban Thalane. Tha Lane Bay Villa er mere som et lejehus end et hotel.

Book eller se mere om The Lane Bay Villa

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *