#07 // Februar 2019 // Rejsenyt om Thailand og Sydøstasien

Læs bl.a. om: Travellers Choice Awards • Mere hæder til Danang • Gratis wifi på Norwegians langruter

Travellers Choice Awards – Thailands bedste hoteller
Igen i år har brugerne på Tripadvisor sat navn på Thailands bedste hoteller. Sidste års vinder Layana Resort & Spa må se sig slået af et andet Koh Lanta-hotel, nemlig Pimalai Resort & Spa. Du kan se hele listen over Thailands bedste hoteller i dette indlæg.

Vinder i Vietnam: Hanoi La Siesta Hotel & Spa, Hanoi / Vinder i Indonesien: Mandapa, a Ritz-Carlton Reserve, Bali / Vinder i Cambodja: Viroth’s Hotel, Siem Reap / Vinder i Malaysia: The Danna, Langkawi

Droner skal afhjælpe luftforureningen i Bangkok
Den thailandske hovedstad er indhyllet i smog, og nu har myndighederne sat droner ind for at afhjælpe problemet. De 50 droner skal sprøjte vand ud i luften i, og det er blot et af flere tiltag, som myndighederne har sat i gang for at bekæmpe luftforureningen i Bangkok. Læs mere i pressemeddelelsen fra det thailandske turistbureau TAT.

2018 sætter rekord i flyforsinkelser
Ifølge en analyse foretaget af Airhelp oplevede 200.000 danskere i 2018 aflysninger og forsinkelser på deres flyrejse, der gav dem ret til erstatning. Det er en stigning på hele 38 % i forhold til året før. Airhelp fremhæver især to ting som årsag til den store stigning: den store strejke hos Ryanair og så det stigende antal rejsende, der gør det svært for lufthavnene at følge med.

Lombok er populær hos Travel+Leisures læsere

De bedste øer i Asien ifølge Travel+Leisure
Det er rejsemagasinet Travel+Leisures læsere, der har sat navn på de bedste øer i Asien. Ud fra kriterier som bl.a. mad, strande, seværdigheder og værdi for pengene.

Top 10 listen ser således ud:
Java – Indonesien
Bali – Indonesien
Lombok – Indonesien
Maldiverne
Palawan – Filippinerne
Cebu – Filippinerne
Phuket – Thailand
Boracay – Filippinerne
Koh Samui – Thailand
Koh Lanta – Thailand

Danang på New York Times liste over steder du skal besøge i 2019
Vietnams Miami. Sådan kalder New York Times Danang, der endnu en gang er på mediernes liste over steder man skal besøge. Danang er Vietnams tredjestørste by, og New York Times fremhæver bl.a. de mange nye hoteller langs stranden, de fremragende restauranter og Cau Rong Dragon Bridge, der er blevet et hit på Instagram.

Samtidig med den fine udmærkelse fra New York Times øger flere flyselskaber på deres ruter fra Bangkok til Danang. Bangkok Airways får endnu en daglig afgang, så man nu er oppe på to, og i forvejen flyver Vietjet to gange om dagen, mens Airasia har tre daglige afgange fra Bangkoks gamle lufthavn Don Mueang.

Gratis wifi på Norwegians langruter
Flyselskabet Norwegian indfører gratis wifi på selskabets langruter. Det vil også komme til gavn for de danskere, der flyver med Norwegian fra f.eks. København til Krabi og Bangkok. Basic option, der gør det muligt at surfe på nettet og tjekke emails bliver gratis, mens du kan streame film og musik med premium option, der koster 12.95 € for tre timer.

Norwegian indfører nu gratis wifi på langruterne til bl.a. Krabi og Bangkok

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *