Fra Bangkok til Koh Chang – se mulighederne her

Skal du fra Bangkok til Koh Chang, så har du flere muligheder for transport. Læs mere herunder, hvor jeg gennemgår mulighederne – fra fly til offentlig transport. Der kan være stor prisforskel alt efter, hvad du vælger.

Husk; i Thailand er man vant til turister og både hoteller og tourbureauer kan nemt sørge for, at du kommer det rigtige sted hen.

 

Med fly

Den hurtigste, men også dyreste løsning. Generelt er det superbilligt at flyve indenrigs i Thailand, men ikke til lufthavnen i Trat, der kun betjenes at Bangkok Airways.

Det er også Bangkok Airways, der ejer lufthavnen, og de sætter priserne som de vil. Det betyder, at det ofte koster over kr. 1200,- for en returbillet.

Vælger du at flyve, så sørg for at have transport fra lufthavnen til dit hotel på Koh Chang parat. Det kan dit hotel på øen helt sikkert hjælpe med – send dem en mail for at booke.

Bangkok Airways flyver fra Suvarnabhumi lufthavn – altså den nye lufthavn, og det gør det noget nemmere at skifte, når du kommer fra Europa.

 

Med privat bil/minibus

Det tager ca. fem timer at komme fra Bangkok til Koh Chang inkl. færge. Du kan få et tilbud fra et dansk rejsebureau her eller via dit hotel uanset om du skal hentes i lufthavnen eller på et hotel i Bangkok.

Uanset om du booker transport på nettet eller hos et tourbureau, så vær helt sikker på, at du bliver kørt til hotellet på Koh Chang. Nogle tourbureauer sætter gæsterne af ved færgen, og du skal så selv sørge for, at finde transport på Koh Chang.

Derfor: Aftal at du bliver kørt hele vejen til Koh Chang. Det vil altid være tilfældet, hvis du booker transport hos dit hotel eller her på siden.

 

Med offentlig bus/minibus

Den absolut billigste måde at komme fra Bangkok til Koh Chang er med offentlig bus eller minibus. Fra Ekkamai Busstation langs Sukhumvit Road i Bangkok kan du tage bus 999 direkte til færgen ved Laem Ngop. Der er to afgange dagligt – kl. 7.45 og kl. 9.00. Prisen er ca. 270 baht. Busserne kører retur fra færgen til Bangkok kl. 14.00 og 16.00.

Alternativt kan du tage en bus til Trat og derfra en songtaew/pick up til færgen. Hvis chaufføren ved, at der er passagerer, som skal til Koh Chang, vil han som regel holde udenfor byen, hvor man bliver samlet op af songtaews, der kører til færgen.

Busser og minibusser til Trat afgår dagen lang fra både Ekkamai og Morchit busstationer.

Fra Survarnabhumi Lufthavn kan du tage linje 392 (Burapha Bus), der kører direkte til Koh Chang kl. 7.50. Prisen er 600 baht for en enkeltbillet og 900 for en retur. Bussen fra Koh Chang til Suvarnabhumi kører kl. 13.00.

Selskabet har også minibusser, der kører fra Suvarnabhumi til White Sand Beach på Koh Chang (men kan også stoppe ved udvalgte hoteller på Koh Chang). Der er afgang kl. 9.00, 11.00 og 14.00. Find billetdesken i stueetagen ved dør 8 i lufthavnen. Prisen er 600 baht for en enkeltbillet og 900 for en retur.

I modsætning til linje 392, så kører minibusserne også i lavsæsonen.

Tager du minibus eller offentlig bus, så mød op en halv times tid før afgang for at sikre dig en billet. Der er sjældent udsolgt, men det er nu rart at være på den sikre side. Det er nemt at komme til Ekkamai Busstation – tag skytrain og stå af på Ekkamai Station.

Se alle muligheder med priser hos 12Go.asia, hvor du selvfølgelig også kan booke den transport, du har brug for.

 

Hotel på Koh Chang

Tjek disse indlæg for at finde det perfekte hotel til din ferie på Koh Chang:
De bedste hoteller på Koh Chang 2024
Bo på stranden på Koh Chang
Overnatning for hele familien på Koh Chang
De bedste billige hoteller på Koh Chang

Se det fulde udvalg af overnatningssteder på f.eks. hotels.com eller booking.com – de to sider har som regel også de laveste priser.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *