Phuket: 12 steder du kan bo i villa med egen pool

Vil du bo i villa med egen pool på Phuket så læs med her. Jeg har fundet 12 lækre steder, der alle får gode anmeldelser af tidligere gæster.

Villaer med privat pool tilbydes ofte på 4- og 5-stjernede hoteller. De er selvfølgelig dyrere end et almindeligt hotelværelse, men som regel kan I bo flere sammen, og det kan ofte holde prisen nede.

Der er rigtig mange poolvillaer på Phuket – søger du noget andet end mulighederne herunder, så kan du finde det fulde udvalg på f.eks. hotels.com eller booking.com. De to sider har som regel de laveste priser.

Søger du poolvillaer andre steder i Thailand, så se mere i indlægget 12 lækre villaer i Thailand med egen pool.

 

Indochine Resort & Villas – Patong

Et af de billigste steder at bo i poolvilla på Phuket
Nord for Patong i et kuperet terræn ligger Indochine Resort & Villas. Her kan du bo i villa med egen pool til en rigtig god pris. De største har hele fem soveværelser med plads til 10 personer. I villaerne er der bl.a. tv, køleskab, elkedel, pengeskab og gratis wifi.

Faciliteterne på Indochine Resort & Villas tæller bl.a. fitness, tennis, swimmingpool og flere barer og restauranter. Morgenmad kan tilkøbes, og hotellet tilbyder gratis shuttlebus ind til Patong.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Villa Zolitude – Chalong

Villaer med op til fire værelser
Det lækre Villa Zolitude ligger med smuk udsigt over Chalong og den frodige natur. Der er shuttlebus til stranden, men du har selvfølgelig også mulighed for at hoppe i din egen private pool.

Villa Zolitude tilbyder flere forskellige typer villaer, hvor de største har plads til otte voksne og fire børn. Villaerne er udstyret med bl.a. tv, elkedel, pengeskab og gratis wifi. Hotellet har desuden spa, bar, fitness, restaurant og swimmingpool. Morgenmadsbuffet er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Centara Grand Beach Resort – Karon

Thailands førende familiehotel
Et paradis for vandhunde. Resortet har eget vandland med swimmingpools, jacuzzi, vandrutsjebaner, vandfald og en pool for de mindste. Her er også en børneklub med teenagezone.

Vælg mellem over 10 værelsestyper, hvoraf nogle har egen pool. Alle værelser og villaer har bl.a. tv, minibar og mulighed for at lave te/kaffe. Centara Grand Beach Resort ligger i øvrigt direkte på stranden.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Mandarava Resort – Karon

Lækkert luksushotel i rolige omgivelser
I den nordlige del af Karon ligger det flotte Mandarava Resort i frodige omgivelser. Her er du i gåafstand til by og strand, men hotellet tilbyder også shuttlebus. De 232 værelser er spredt ud over et stort område – du kan vælge mellem flere værelsestyper – bl.a. med direkte adgang til poolen og villaer med egen pool.

Alle værelser har tv, køleskab, elkedel, gratis wifi og premium sengetøj. Mandarava Resort tilbyder desuden spa, fitness, restaurant og flere barer og swimmingpools. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

SALA Phuket – Mai Khao Beach

Villaer med plads til seks voksne og to børn
SALA Phuket ligger direkte ud til stranden i Mai Khao. Her tilbyder man flere forskellige villaer med egen swimmingpool, hvoraf de største har plads til seks voksne og to børn.

Uanset hvilken værelsestype du vælger, så er der bl.a. tv, minibar, safetyboks, aftenopredning og gratis wifi. SALA Phuket tilbyder desuden spa, have, bar/lounge, restaurant, bibliotek og 2 swimmingpools. Der er døgnåben reception, hvor man gerne hjælper med udflugter/billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Jirana Patong

Til den helt store familie
Endnu et sted med en flot udsigt. Jirana ligger lige syd for Patong i gåafstand til både stranden og Bangla Road. Hotellet har poolvillaer i forskellig størrelse, hvor de største har fem soveværelser og plads til 11 personer. I villaerne finder du bl.a. tv, tekøkken, pengeskab og gratis wifi.

Jirana Patong har have, swimmingpool og et venligt personale, der kan hjælpe med udflugter/billetter. Hotellet tilbyder også lufthavnstransport.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Avista Grande Phuket Karon MGallery

5-stjernet hotel til en god pris – perfekt til familieferien
Avista Grande er et større hotel, der ligger tæt på stranden i Karon. Selv billigste værelsestype har plads til fire personer, og de mindste har både legeplads og børneklub – et perfekt valg til familieferien.

Andre faciliteter tæller spa, fitness, swimmingpool og flere barer og restauranter. På værelserne finder du tv, minibar, aftenopredning, premium sengetøj, grats wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Anantara Mai Khao Phuket Villas – Mai Khao

Direkte ud til Phukets længste strand
Ud til rolige Mai Khao Beach ligger Anantaras pragtfulde villaer, der alle har privat pool. Andre værelsesfaciliteter tæller tv, minibar, pudemenu, aftenopredning, premium sengetøj, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Hotellet har flere pools, barer og restauranter. Det er er must at prøve den skønne tree top bar og en romantisk middag på stranden langt væk fra de øvrige gæster. Anantara har selvfølgelig også spa, yoga, fitness, tennis og butlerservice. Morgenmadsbuffet er som regel inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

The Slate – Nai Yang Beach

Familievillaer med to soveværelser
Ved Nai Yang Beach på den nordlige del af Phuket tilbyder det lækre The Slate flere forskellige suiter og villaer med privat swimmingpool. De største har plads til fem voksne og to børn fordelt i to soveværelser og en opholdsstue.

The Slate ligger i åbne grønne omgivelser og har faciliteter som f.eks. spa, fitness, børnepool, tre swimmingpools og flere barer og restauranter. I den døgnåbne reception er man gerne behjælpelige med udflugter og billetter. Stor morgenmadsbuffet kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Mom Tri’s Villa Royale – Kata Noi

Ved Kata Noi Beach
Mom Tri var tidligere kendt for sin fantastiske restaurant, men også hotellet holder høj standard. Her kan du bo i lækre suites og lejligheder, der bl.a. har tv, elkedel, køleskab, aftenopredning og gratis wifi.

Blandt værelsestyperne er der mulighed for både havudsigt og egen pool. Mom Tri’s Villa Royale får stor ros for den gode service, og stedet tilbyder desuden spa, fitness, restaurant, 2 barer, 3 swimmingpools og gratis transport. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

COMO Point Yamu – Pa Klok (Cape Yamu)

Med egen beach club på Koh Naka Yai
Oplev de smukkeste solopgange fra det luksuriøse COMO Point Yamu, der ligger på Phukets østkyst. Her kan du booke villaer med privat pool og butlerservice. Uanset værelsestype får du tv, minibar, gratis wifi, premium sengetøj og mulighed for at lave te/kaffe.

Hotellet tilbyder yoga, fitness, swimmingpool, 2 barer, 2 restauranter og spabehandlinger i den lækre Shambala Retreat. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen, og der er gratis transport til hotellets beach club på den lille ø Koh Naka Yai.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sri Panwa Phuket Luxury Pool Villa Hotel – Cape Panwa

Skønne poolvillaer med plads til hele familien
Helt mod syd på Phuket ligger Sri Panwa Luxury Pool Villa Hotel med en fantastisk udsigt over havet. Her kan du få villaer med fem soveværelser og plads til 10 personer.

Uanset størrelse, så har alle villaer egen pool foruden tv, køleskab, espressomaskine, dundyne, aftenopredning, premium sengetøj og gratis wifi. Sri Panwa har desuden spa, tennis, 3 barer, 3 swimmingpools og hele 7 restauranter. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *