Bo på stranden på Phuket

Phuket mangler bestemt ikke store resorts, der ligger direkte ud til stranden. Til gengæld er det ikke nemt at finde de mindre overnatningssteder med bambushytter og enkle bungalows. Men de findes. Det har virkelig taget tid at lave research til dette indlæg, hvor du finder en blanding af basic hytter og lækre villaer direkte på stranden.

Der er ingen tvivl om, at det er ved Mai Khao og Nai Yang henholdsvis nord og syd for lufthavnen, du skal finde de enkle overnatningssteder på stranden – det Phuket, der var engang.

 

The Cove Phuket – Ao Yon Beach

Dejligt boutiquehotel med topanmeldelser
På The Cove Phuket kan du bo i skønne bungalows direkte på stranden ved Ao Yon. Hotellet får topanmeldelser af tidligere gæster, der elsker beliggenheden og den gode service.

Der er kun 15 værelser, der har tv, minibar, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. The Cove Phuket tilbyder desuden bar/lounge, lufthavnstransport, lille swimmingpool og restaurant på stranden.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Micky Monkey Beach – Mai Khao Beach

Phuket som det var engang
Ved Mai Khao Beach ligger en lang række luksusresorts, men på det lille hotel Micky Monkey Beach finder du telte, bambushytter og rustikke bungalows på stranden. Værelserne har gratis wifi, mens hotellet bl.a. tilbyder have, vaskeservice og restaurant på stranden. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Andaman White Beach Resort – Nai Thon Beach

Her kan du bl.a bo i beachfront pool villa
På en lille privat strand syd for Nai Thon Beach ligger Andaman White Beach Resort, der har 52 værelser. Blandt værelsestyperne er der beach suites og beachfront pool villaer, som bl.a. har tv, minibar, gratis wifi og premium sengetøj. Af faciliteter tilbyder Andaman White Beach Resort spa, fitness, swimmingpool, bar/lounge og 3 restauranter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Dang Sea Beach Bungalow – Nai Yang Beach

På stranden i Nai Yang
Det lille Dang Sea Beach Bungalow ligger direkte ud til Nai Yang Beach. Her er kun 10 værelser, der er enkelt indrettede med tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Stedet roses bl.a. for det venlige personale, der gerne hjælper med udflugter og billetter. Dang Sea Bungalows tilbyder desuden have og vaskeservice.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Thavorn Beach Village Resort & Spa

På privat strand mellem Kamala og Patong
På Thavorn Beach Village Resort & Spa kan du booke en lækker beach front cottage. Der er mange andre værelsestyper, som alle har tv, minibar, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Af faciliteter finder du bl.a. spa, fitness, 2 restauranter og 2 swimmingpools. Morgenmad er tilgængelig, og hotellet kan være behjælpelige med udflugter/billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Baan Krating – Ao Sane Beach

Ud til strand med gode snorkelmuligheder
Baan Krating Phuket Resort ligger ud til den lille Ao Sane Beach på den sydlige del af Phuket. Her kan du bo i beach front bungalows, der har tv, minibar og mulighed for at lave te/kaffe. Baan Krating Resort har strandbar, restaurant og swimmingpool. Der er gratis områdetransport. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Ruan Mai Naiyang Beach Resort – Nai Yang Beach

Vælg mellem bambushytter og moderne værelser
Ruan Mai Naiyang Beach Resort ligger lige syd for lufthavnen ud til Nai Yang Beach. De enkle bambushytter har eget bad og gratis wifi, mens de nyere værelser også er udstyrede med tv og køleskab. Ruan Mai har restaurant på stranden og tilbyder også områdetransport og vaskeservice.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Andaman Bang Tao Bay Resort – Bang Tao Beach

Ved stranden og 2 minutters gang til byen
På den sydlige del af Bang Tao Beach ligger Andaman Bay Resort, der har 22 værelser. Her kan du bo ud til stranden og samtidig have shopping og restauranter lige udenfor døren. Hotellet tilbyder bar/lounge, restaurant, swimmingpool og

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Bungalows@Maikhao – Mai Khao Beach

Enkle huse ved Mai Khao Beach
Bungalows@Maikhao er sådan et sted, man ikke forventer at finde på Phuket. De meget enkle huse ligger i rolige omgivelser ved Mai Khao Beach. Stedet tilbyder have med hængekøjer og en lille hyggelig bar. Værelserne har bl.a. køleskab og gratis wifi.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *