De bedste hoteller på Phuket 2024 (opdateret)

Thailands populære ferieø har overnatningssteder for enhver pengepung. Dyrt er dog ikke altid det samme som høj kvalitet, så det er en god idé at lave lidt research, inden du booker hotel på Phuket.

Du kan f.eks. se nærmere på disse 16 overnatningssteder, der er nøje udvalgte efter kriterierne værdi for pengene og gode anmeldelser fra tidligere gæster på bl.a. hotels.com, booking.com og Tripadvisor.

 

Listen er opdateret til sæsonen 2023/2024

Listen bliver opdateret løbende og indeholder nu 16 af Phukets absolut bedste overnatningssteder. Nye på listen i 2024 er Cocoville Resort, Pen Villa Hotel og Wayla Villa.

På listen finder du kun overnatningssteder, der kan bookes til en pris, hvor de fleste kan være med – ønsker du superluksus, så kan du se mere i indlægget Luksushoteller på Phuket – her er de bedste steder.

Du kan finde flere forslag til hoteller på Phuket i disse indlæg: De bedste familiehoteller på PhuketBo på stranden på PhuketDe bedste billige hoteller på PhuketPhuket: 12 steder du kan bo i villa med egen poolDe bedste voksenhoteller på Phuket

 

Navatara Phuket Resort – Rawai

Bo lækkert til en fantastisk pris
Navatara Phuket Resort er adskillige gange blevet kåret til et af Thailands bedste hoteller. Det lækre mellemklassehotel ligger ved Rawai Beach og er overraskende billigt.

Navatara har faciliteter som spa, fitness, restaurant og swimmingpool. Her er 37 værelser, der bl.a. har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Amari Phuket – Patong

Topresort i gåafstand til Patong
Det lækre Amari Phuket Resort ligger smukt ved havet i udkanten af Patong. Hotellet har hele 380 værelser – fra superior til pragtfulde suiter. Alle værelser har tv, minibar, aftenopredning, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Amari Phuket tilbyder desuden spa, fitness, 2 restauranter, 3 swimmingpools og gratis børneklub. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Cascades Resort Phuket – Rawai Beach

Tæt på stranden i Rawai
På Cascades Resort kan du bo godt og billigt tæt på stranden i Rawai. Det lille hotel har 15 værelser, hvor du kan vælge pool- eller gardenroom.

Alle værelser har tv, gratis wifi og tekøkken med køleskab og mulighed for at lave te/kaffe. Cascades Resort tilbyder desuden restaurant, swimmingpool, vaskeservice og hjælp med udflugter og billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Mandarava Resort – Karon

Lækkert luksushotel i rolige omgivelser
I den nordlige del af Karon ligger det flotte Mandarava Resort i frodige omgivelser. Her er du i gåafstand til by og strand, men hotellet tilbyder også shuttlebus. De 232 værelser er spredt ud over et stort område – du kan vælge mellem flere værelsestyper – bl.a. med direkte adgang til poolen og villaer med egen pool.

Alle værelser har tv, køleskab, elkedel, gratis wifi og premium sengetøj. Mandarava Resort tilbyder desuden spa, fitness, restaurant og flere barer og swimmingpools. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Le Piman Resort – Rawai

Skønt mellemklassehotel i Rawai
I Rawai ligger det skønne Le Piman Resort, der kun har 18 værelser, så her er det om at booke i god tid i højsæsonen. Alle værelser har bl.a. tv, tekøkken, pengeskab og gratis wifi. Du har desuden mulighed for at bo på værelse med direkte adgang til poolen.

Le Piman Resort tilbyder faciliteter som bar/lounge, restaurant, børnepool og swimmingpool. Morgenmad er tilgængelig på hotellet, som har døgnåben reception, hvor man er behjælpelige med bl.a. udflugter/billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Lub d – Patong

Populært hotel med en ungdommelig atmosfære
Lub d har hoteller flere steder i Thailand og Cambodja, der alle henvender sig til backpacker/flashpacker-segmentet. Det er steder med flere sociale aktiviteter, og hvor du kan få hjælp til udflugter og din videre rejse i Asien.

Lub d i Patong ligger et stenkast fra stranden og tilbyder bl.a. bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Her er både sovesale og private værelser, der har aircondition og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

BYD Lofts Boutique Hotel – Patong

Værelser og lejligheder med topanmeldelser
BYD Lofts Boutique Hotel ligger i den nordlige del af Patong. Hotellet tilbyder både suiter og lækre penthouselejligheder, der er møblerede og med fuldt udstyret køkken.

Designet er moderne, og i både suiter og lejligheder finder du desuden tv og gratis wifi. BYD Lofts har tagterrasse, swimmingpool, fitnesscenter, restaurant og 2 barer/lounger. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sugar Ohana Poshtel – Kata

Godt og billigt i centrum af Kata
Det lille Sugar Ohana Poshtel får igen og igen topanmeldelser fra tidligere gæster, der roser den gode service og beliggenheden i centrum af Kata. På de nyrenoverede værelser finder du bl.a. tv, køleskab og gratis wifi. Hoteller tilbyder vaskeservice, hjælp med udflugter/billetter og i restauranten kan du tilkøbe morgenmad.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Winrisa Place – Nang Yai

Et af de bedste billige hoteller på Phuket
Tæt på lufthavnen og i gåafstand til både Mai Khao og Nang Yai Beach ligger det lille og enkle Winrisa Place. Hotellet har 15 værelser med bl.a. tv, køleskab, gratis wifi og balkon eller terrasse. Tidligere gæster fremhæver især det venlige personale på Winrisa Place, som har døgnåben reception.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Renaissance Phuket Resort & Spa – Mai Khao Beach

Luksusresort på stranden i Mai Khao
Renaissance Phuket Resort & Spa er perfekt til børnefamilierne. Her får du gode rummelige værelser med plads til jer alle, men hotellet har også gratis børneklub og et skønt poolområde med lazy river.

Renaissance ligger ud til stranden og tilbyder desuden spa, fitness, bar/lounge og restaurant. Alle værelser/villaer har bl.a. tv og gratis wifi. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sansuko Ville Bungalow Resort – Chalong

Topanmeldelser og god værdi for pengene
Det behøver ikke være dyrt at bo godt på Phuket. På Sansuko Ville Bungalow Resort, der kun har ni værelser, får du rigtig meget for pengene.

Hotellet ligger ved Chalong på den sydlige del af Phuket og tilbyder bl.a. bar, swimmingpool, lufthavnstransport og udlån af cykler. Værelserne, der enten har udsigt til pool eller have, har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Avista Grande Phuket Karon MGallery – Karon

5-stjernet hotel til en god pris – perfekt til familieferien
Avista Grande er et større hotel, der ligger tæt på stranden i Karon. Selv billigste værelsestype har plads til fire personer og de mindste har både legeplads og børneklub – et perfekt valg til familieferien.

Andre faciliteter tæller spa, fitness, swimmingpool og flere barer og restauranter. På værelserne finder du tv, minibar, aftenopredning, premium sengetøj, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

The Boathouse – Kata

Stilfuldt hotel ved dejlig strand
Legendariske The Boathouse i Kata er nok et af Phukets mest kendte hoteller. Beliggenheden lige ud til stranden er helt i top og det samme er service og atmosfære. På hotellet finder du faciliteter som fitness, swimmingpool og flere barer og restauranter.

The Boathouse har blot 39 værelser, men alligevel kan du vælge mellem mange forskellige værelsestyper. Du kan bl.a. booke suiter, penthouselejlighed og klassiske værelser. Uanset type har værelserne tv, minibar, pengeskab, aftenopredning, espressomaskine og gratis wifi. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Cocoville Resort – Chalong

Bungalows rundt om dejligt poolområde
I Chalong tæt på templet og ca. 5 minutters kørsel til stranden ligger Cocoville Resort, der tilbyder gode bungalows med en af de to swimmingpools lige udenfor døren. Her bor du i rolige omgivelser og kan vælge mellem flere værelsestyper, der alle har tv, køleskab, pengeskab og gratis wifi.

Udover de to pools er der også bar og restaurant på Cocoville Resort, der især roses for det supervenlige personale, der bl.a.kan hjælpemed lufthavnstransport og udflugter/billetter. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Pen Villa Hotel – Surin

Lille familieejet hotel med topanmeldelser
Skalman tro tidligere gæster, så får du virkelig værdi for pengene på Pen Villa Hotel. Det familieejede overnatningssted råder over 15 enkelt indrettede værelser med bl.a. tv, køleskab og gratis wifi.

Pen Villa Hotel har et dejligt poolområde og tilbyder hjælp til udflugter/billetter. Der er også mulighed for at tilkøbe morgenmad, som tilberedes ved bestilling.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Wayla Villa – Mai Khao

Lille overnatningssted med moderne værelser
Nord for lufthavnen og ca. 1 km fra Mai Khao Beach ligger Wayla Villa, der er et ganske lille overnatningssted med kun fem værelser. Der er flere værelsestyper, hvoraf de største har plads til fem personer.

Værelserne er moderne indrettede og har køleskab, gratis wifi, mulighed for at lave te/kaffe og tv med streamingtjenester. Wayla Villa har swimmingpool og tilbyder desuden morgenmad og udlån af cykler.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *