De bedste hoteller på Phuket 2019

Thailands populære ferieø har overnatningssteder for enhver pengepung. Dyrt er dog ikke altid det samme som høj kvalitet, så det er en god idé at lave lidt research, inden du booker hotel på Phuket.

Du kan f.eks. se nærmere på disse 10 overnatningssteder, der er nøje udvalgte og som selvfølgelig får gode anmeldelser fra tidligere gæster.

Se også: De bedste familiehoteller på PhuketBo på stranden på PhuketDe bedste billige hoteller på Phuket

 

Navatara Phuket Resort – Rawai

Bo lækkert til en fantastisk pris
Navatara Phuket Resort er adskillige gange blevet kåret til et af Thailands bedste hoteller. Det lækre mellemklassehotel ligger ved Rawai Beach og er overraskende billigt. Navatara har faciliteter som spa, fitness, restaurant og swimmingpool. Her er 37 værelser, der bl.a. har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen.

Book eller se mere om Navatara Phuket Resort

 

Amari Phuket – Patong

Topresort i gåafstand til Patong
Det lækre Amari Phuket Resort ligger smukt ved havet i udkanten af Patong. Hotellet har hele 380 værelser – fra superior til pragtfulde suiter. Alle værelser har tv, minibar, aftenopredning, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Amari Phuket tilbyder desuden spa, fitness, 2 restauranter, 3 swimmingpools og gratis børneklub. Morgenmad er tilgængelig.

Book eller se mere om Amari Phuket

 

Cascades Resort Phuket – Rawai Beach

Tæt på stranden i Rawai
På Cascades Resort kan du bo godt og billigt tæt på stranden i Rawai. Det lille hotel har 15 værelser, hvor du kan vælge pool- eller gardenroom. Alle værelser har tv, gratis wifi og tekøkken med køleskab og mulighed for at lave te/kaffe. Cascades Resort tilbyder desuden restaurant, swimmingpool, vaskeservice og hjælp med udflugter og billetter.

Book eller se mere om Cascades Resort Phuket

 

Lub d – Patong

Populært hotel med en ungdommelig atmosfære
Lub d har hotellet flere steder i Thailand og Cambodja, der alle henvender sig til backpacker/flashpacker-segmentet. Det er steder med aktiviteter, og hvor du kan få hjælp til udflugter og din videre rejse i Asien. Lub d i Patong ligger et stenkast fra stranden og tilbyder bl.a. bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Her er både sovesale og private værelser, der har aircondition og gratis wifi.

Book eller se mere om Lub d Phuket

 

BYD Lofts Boutique Hotel – Patong

Værelser og lejligheder med topanmeldelser
BYD Lofts Boutique Hotel ligger i den nordlige del af Patong. Hotellet tilbyder både suiter og lækre penthouselejligheder, der er møblerede og med fuldt udstyret køkken. Designet er moderne og i både suiter og lejligheder finder I desuden tv og gratis wifi. BYD Lofts har tagterrasse, swimmingpool, fitnesscenter, restaurant og 2 barer/lounger. Morgenmad er tilgængelig.

Book eller se mere om BYD Lofts Boutique Hotel

 

Renaissance Phuket Resort & Spa – Mai Khao Beach

Luksusresort på stranden i Mai Khao
Renaissance Phuket Resort & Spa er perfekt til børnefamilierne. Her får I gode rummelige værelser med plads til jer alle, men hotellet har også gratis børneklub og et skønt poolområde med lazy river. Renaissance ligger ud til stranden og tilbyder desuden spa, fitness, bar/lounge og restaurant. Alle værelser/villaer har bl.a. tv og gratis wifi. Morgenmad er tilgængelig.

Book eller se mere om Renaissance Phuket Resort & Spa

 

Sansuko Ville Bungalow Resort – Chalong

Topanmeldelser og god værdi for pengene
Det behøver ikke være dyrt at bo godt på Phuket. På Sansuko Ville Bungalow Resort, der kun har ni værelser, får I rigtig meget for pengene. Hotellet ligger ved Chalong på den sydlige del af Phuket og tilbyder bl.a. bar, swimmingpool, lufthavnstransport og udlån af cykler. Værelserne, der enten har udsigt til pool eller have, har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Book eller se mere om Sansuko Ville Bungalow Resort

 

Burasari Phuket Resort & Spa – Patong

I den sydlige del af Patong
Det 182 værelser store Burasari Phuket Resort & Spa er et lækkert 4-stjernet hotel, der ligger et stenkast fra stranden i Patong. Her kan I bl.a. få swim-up værelser, men der er flere andre værelsestyper, der alle har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Burasari har spa, restaurant, 2 barer og 2 swimmingpools. Morgenmad er tilgængelig og man er gerne behjælpelige med udflugter/billetter.

Book eller se mere om Burasari Phuket Resort & Spa

 

Thavorn Beach Village Resort & Spa

På privat strand mellem Kamala og Patong
På Thavorn Beach Village Resort & Spa kan du booke en lækker beachfront cottage. Der er mange andre værelsestyper, som alle har tv, minibar, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Af faciliteter finder du bl.a. spa, fitness, 2 restauranter og 2 swimmingpools. Morgenmad er tilgængelig, og hotellet kan være behjælpelige med udflugter/billetter.

Book eller se mere om Thavorn Beach Village Resort & Spa

 

Chanalai Garden Resort – Kata

Mellemklassehotel tæt på stranden
Her bor I godt tæt på stranden i Kata. Chanalai Garden Resort har faciliteter som restaurant, motionscenter og swimmingpool. I receptionen er man gerne behjælpelige med udflugter og billetter, og generelt får hotellet stor ros for sin gode service. På værelserne (hvoraf nogle har flot udsigt over havet) finder I bl.a. tv, elkedel og køleskab.

Book eller se mere om Chanalai Garden Resort

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *