Luksushoteller på Phuket – her er de bedste steder

Få steder i verden får du så meget hotel for pengene som i Thailand. Selvom standarden på selv mellemklassehotellerne er høj, så hører du måske til dem, der kun vil have det bedste af det bedste.

Det får du på disse 10 hoteller, hvor servicen er i topklasse og hvor der er kræset for selv de mindste detaljer. Alle overnatningsstederne får selvfølgelig gode anmeldelser fra tidligere gæster, og flere af dem er på Tripadvisors top 25-liste over Thailands bedste hoteller.

 

The Surin

Direkte ud til lækker privat strand
Ud til en pragtfuld privat strand mellem Surin og Bang Tao ligger The Surin, hvor I kan få en luksuriøs ferie i skønne omgivelser. Hotellet ligger med smuk udsigt over havet og er ikke for gangbesværede.

Til gengæld kan I komme væk fra Phukets turistmylder – tidligere gæster kalder bl.a. The Surin for “en oase” og “et paradis”. På værelserne er der tv, elkedel, minibar, pudemenu og aftenopredning. Hotellet tilbyder desuden faciliteter som massage, motionscenter, bar/lounge, restaurant og swimmingpool.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Mom Tri’s Villa Royale

Ved Kata Noi Beach
Mom Tri var tidligere kendt for sin fantastiske restaurant, men også hotellet holder høj standard. Her kan I bo i lækre suites og lejligheder, der bl.a. har tv, elkedel, køleskab, aftenopredning og gratis wifi.

Blandt værelsestyperne er der mulighed for både havudsigt og egen pool. Mom Tri’s Villa Royale får stor ros for den gode service, og stedet tilbyder desuden spa, fitness, restaurant, 2 barer, 3 swimmingpools og gratis transport. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sri Panwa Phuket Luxury Pool Villa Hotel

Skønne poolvillaer med plads til hele familien
Helt mod syd på Phuket ligger Sri Panwa Luxury Pool Villa Hotel med en fantastisk udsigt over havet. Her kan I få villaer med fem soveværelser og plads til 10 personer.

Uanset størrelse, så har alle villaer egen pool foruden tv, køleskab, espressomaskine, dundyne, aftenopredning, premium sengetøj og gratis wifi. Sri Panwa har desuden spa, tennis, 3 barer, 3 swimmingpools og hele 7 restauranter. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Keemala

Spektakulært og prisvindende resort ved Kamala
Det er dyrt, men bestemt også noget særligt. Keemala ligger tilbagetrukket fra stranden i Kamala og har især gjort sig bemærket ved de spektakulære Birds Nest villaer.

Alle værelser/villaer har tv, minibar, elkedel, pudemenu, aftenopredning, premium sengetøj, gratis wifi og privat pool. Af faciliteter finder du bl.a. spa, motionscenter, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Paresa Resort Phuket

Luksushotel med fantastisk udsigt over Andmanhavet
På Paresa Resort kan I bo i villa eller suite med egen pool, og begge har de en fantastisk udsigt over havet. Uanset om I bor i villa, suite eller værelse, så får I tv, køleskab, espressomaskine, pudemenu, aftenopredning og premium sengetøj. Paresa Resort tilbyder også spa, fitness, swimmingpool, 2 restauranter og gratis transport til stranden. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

The Shore at Katathani

Kun for voksne
The Shore at Katathani ligger direkte ud til Kata Noi Beach og er kun for voksne. Her kan parferien nydes i lækre omgivelser med mulighed for at bo i villa med egen pool.

Alle værelser/villaer har tv, køleskab, espressomaskine, pudemenu, aftenopredning, premium sengetøj og gratis wifi. Af faciliteter tilbyder The Shore bl.a. spa, have, tennis, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Avista Grande Phuket Karon MGallery

5-stjernet hotel til en god pris – perfekt til familieferien
Avista Grande er et større hotel, der ligger tæt på stranden i Karon. Selv billigste værelsestype har plads til fire personer og de mindste har både legeplads og børneklub – et perfekt valg til familieferien.

Andre faciliteter tæller spa, fitness, swimmingpool og flere barer og restauranter. På værelserne finder I tv, minibar, aftenopredning, premium sengetøj, grats wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Andara Resort Villas

Villaer for hele familien
Et privat paradis ved Kamala Beach, hvor hele familien kan bo i ultimativ luksus. Udsigten fra resortet er fremragende, og du kan booke villaer med egen pool.

Her er 63 villaer og det lækre hotel tilbyder selvfølgelig swimmingpool, spafaciliteter og tennisbane. Udover bl.a. tv og gratis wifi, så har alle villaer køkkenfaciliteter som bestik, mikrobølgeovn og opvaskemaskine.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Twinpalms Phuket

Tæt på stranden i Surin
Få minutters gang fra Surin Beach ligger Twinpalms, der er et skønt 5-stjernet resort med faciliteter som f.eks. spa, fitnesscenter, swimmingpool og flere barer og restauranter.

Resortet har 97 værelser med bl.a. tv, køleskab, pudemenu, aftenopredning, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Twinpalms tilbyder også lufthavnstransport og hjælp med udflugter/billetter. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Rosewood Phuket

På rolig strand syd for Patong
Rosewood Phuket har 71 moderne og luksuriøse suites, villaer og værelser. Hotellet ligger lige ud til en dejlig strand syd for Patong, og I har mulighed for at bo beach front.

På værelserne finder I bl.a. tv, espressomaskine, privat pool og gratis wifi. Rosewood Phuket har faciliteter som have, motionscenter, swimmingpool, børneklub og 3 restauranter. Morgenmad (á la carte) er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *