De bedste voksenhoteller på Phuket

På Phuket ligger flere hoteller, som kun er for voksne. Det er en rejsetrend, der i nu flere år har været superpopulær og sandsynligvis også vil være det fremover.

Ikke nok med at hotellerne er børnefri, så er de som regel også af en vis standard med indretning og faciliteter skræddersyet til ro, afslapning og romantik.

Aldersgrænsen kan være forskellig fra hotel til hotel. Nogle steder er den 16 år, mens man andre steder skal være 18 år for at bo der. Og så er der de hoteller, der ikke er 100 % børnefri, men har en voksenafdeling uden adgang for de mindste.

Du kan læse om Phuket i min guide og mere inspiration til at finde det rigtige hotel på Phuket kan du få i disse indlæg:

De bedste hoteller på Phuket 2024
Overnatning for hele familien på Phuket
Phuket: 12 steder du kan bo med privat pool
Luksushoteller på Phuket – her er de bedste steder
Bo på stranden på Phuket
De bedste billige hoteller på Phuket

 

The Shore at Katathani – Kata Noi

Lækkert luksushotel ved Kata Noi Beach
The Shore at Katathani ligger direkte ud til Kata Noi Beach og er kun for voksne. Her kan parferien nydes i lækre omgivelser med mulighed for at bo i villa med egen pool. Alle værelser/villaer har tv, køleskab, espressomaskine, pudemenu, aftenopredning, premium sengetøj og gratis wifi.

Af faciliteter tilbyder The Shore bl.a. spa, have, tennis, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen. Skal man tro anmeldelserne, så er The Shore uden tvivl et af de bedste voksenhoteller på Phuket.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Chanalai Romantica Resort – Kata

Med mulighed for swim-up værelser
Centralt i Kata og tæt på stranden ligger det lyse og moderne Chanalai Romantica Resort (billedet øverst), der tilbyder flere forskellige værelsestyper inklusive swim-up værelser. På værelserne er der bl.a. tv, minibar, pengeskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Tidligere gæster roser det venlige personale og det indbydende poolområde. Af andre faciliteter finder du fitness, bar/lounge, kaffebar og restaurant. Morgenmadsbuffet kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Beyond Karon – Karon Beach

På stranden i Karon
Beyond Resort ligger i den sydlige ende af Karon Beach med fantastisk udsigt over stranden. Hotellet var et af de første på Phuket til at tilbyde ophold kun for voksne og tilsyneladende med succes.

På Beyond Resort bor du lige ud til den dejlige strand med et kæmpe udvalg af barer, butikker og restauranter lige udenfor døren. Hotellet har faciliteter som spa, have, to swimmingpools og flere barer og restauranter. Morgenmad kan tilkøbes, og i den døgnåbne reception er personalet behjælpelige med udflugter/billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Cascades Resort Phuket – Rawai Beach

Tæt på stranden i Rawai
På Cascades Resort kan du bo godt og billigt tæt på stranden i Rawai. Det lille hotel har 15 værelser, hvor du kan vælge pool- eller gardenroom. Aldersgrænsen på Cascades Resort er 12 år.

Alle værelser har tv, gratis wifi og tekøkken med køleskab og mulighed for at lave te/kaffe. Cascades Resort tilbyder desuden restaurant, swimmingpool, vaskeservice og hjælp med udflugter og billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

SIS Kata Resort – Kata

Nyt og moderne resort med fantastisk beliggenhed
Midt mellem Kata og Karon finder du det nye og moderne SIS Kata Resort, hvor du bl.a. har mulighed for at booke lækre værelser med jacuzzi. Uanset værelsestype får du køleskab, pengeskab, gratis wifi, tv med Netflix og mulighed for at lave te/kaffe.

Faciliteterne tæller fitness, restaurant, to swimmingpools, flere barer og spa- og wellnessområde. Fra SIS Kata Resort er der ca. 600 meter til både Kata og Karon Beach. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Bangtao Beach Chalet – Bangtao Beach

Lille hyggeligt hotel få minutters gang til stranden
Rundt om den lille indbydende swimmingpool ligger de hyggelige hytter/bungalows, der bl.a. indeholder tv, minibar, pengeskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Bangtao Beach Chalet ligger perfekt et stenkast fra stranden og med barer og restauranter lige udenfor døren. Hotellet har supervenligt personale, der gerne hjælper med udflugter/billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sunprime Kamala Beach – Kamala Beach

Stort resort ved stranden i Kamala
På Sunprime Kamala Beach er der en aldersgrænse på 16 år. Her kan du vælge mellem flere forskellige værelsestyper – bl.a. deluxeværelser med udsigt til det store åbne område med hele fire swimmingpools.

Sunprime Kamala Beach har faciliteter som fitness, fire barer og to restauranter. Der tilbydes desuden en række faciliteter som yoga og aerobic. Hotellet har døgnåben reception, hvor man kan være behjælpelige med udflugter/billetter. Morgenmadsbuffet kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

The Village Resort & Spa – Karon

Hyggelige bungalows i rolige omgivelser
I den nordlige del af Karon Beach med ca. 10 minutters gang til centrum ligger The Village Resort & Spa, der er et mindre overnatningssted med rummelige bungalows, hvoraf nogle ligger lige ud til poolen.

På værelserne er der bl.a tv, minibar, pengeskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Spa, bar og restaurant er en del af faciliteterne på The Village Resort & Spa, der også tilbyder lufthavnstransport og morgenmadsbuffet.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Mangosten Ayurveda & Wellness Resort – Rawai

Wellnessresort med aldersgrænse på 11 år
Mangosten ligger i et stort grønt område og tilbyder rummelige villaer og bungalows. På værelserne er der bl.a. tv, køleskab, pengeskab, premium sengetøj og mulighed for at lave te/kaffe. De dyreste værelsestyper har også egen jacuzzi.

Resortet tilbyder en lang række behandlinger og aktiviteter som f.eks. yoga, pilates og fitness. Du kan nyde godt af faciliteter som bar/lounge, restaurant og swimmingpool Mangosten har også gratis transport, og du kan tilkøbe morgenmad ved booking.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *